کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقالۀ *لوسیفر برمیخیزد* نوشتۀ فیلیپ جونز
۱۸:۱۶, ۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۲ ۱۹:۲۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۳۱/شهریور/۹۲ ۱۴:۳۲)faateme-313 نوشته است:  جالب بود .بابت ترجمه ازتون تشکر میکنم چون میدونم چقد زحمت داره .
مرگ ایشون مشکوکه !! و .. اینکه

سلام، خواهش میکنم، بیشتر زحمات گردن دوستان بوده.
منم اول همچین فکری کردم، ولی هنوز با کسی (صهیونیست پژوهای خارجی) در رابطه با مرگ ایشون صحبت نکردم !

نقل قول:یه قسمتی اسلام رو قاطی فرق ضاله!! کرده بود :

به نظرم منظورش اسلام منحرف بوده. تو همون تصویری که از وبلاگ ایشون گذاشتم (تو ارسال اول)، لینک قرآن هم مشخصه. و تو وبلاگش در دفاع از اسلام مثلا در رابطه با 11 سپتامبر مطالبی رو نوشته بود.

در جای دیگه ای از مقاله هم اینو نوشته:

نقل قول:ین منجی (آواتار) همچنین بعنوان فرمانروا مــِـیـتــِـرایا شناخته شده است که گفته می شود یهودیان، مسلمانان، بودائیان و هندوها نیز منتظر او هستند. اگرچه او توسط این ادیان به ترتیب با نام های مسیح، امام مهدی، بودای پنجم و کریشنا شناخته می شود.

که درک اشتباه این فرد رو از شخصیت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میرسونه. و نمیتونیم بگیم شیطنت بوده (البته اگه منظور شما شیطنت بود).
حتی جناب David Livingston ، صهیونیست پژوه مسلمانِ اهلِ کانادا، که چندین بار تو این مقاله از کتابش (تروریسم و ایلومیناتی) نقل قول شده، وقتی بنده باهاش صحبت میکردم و درباره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ازش پرسیدم (از طریق سایتش: terrorism-illuminati.com). فقط گفت:

«من فقط میدونم که مهدی (امام 12) یکی از Tenet های (باور خیلی محکم؛ کسایی که سخنرانی های دکتر عباسی رو گوش میدن دقیق میدونن تـِـنـِـت چیه!) شیعه هست»!

در حالیکه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تو احادیث اهل سنت هم هست. حداقل اومدنش قطعی ـه !!!
یا مثلا مشکلی که هست، ایشون عبدالله ابن سبأ رو بعنوان مؤسس مذهب شیعه میدونه (حداقل اونجوری که از مقالات و نظراتش مشخصه) !!!

پس می بینیم که اسلام، پیش مسلمانان هم مظلوم واقع شده ! ما چه انتظاری داریم از یه افسر پلیس ولزی/انگلیسی که بخواد بیاد اسلام رو درست نشون بده ؟!؟ Huh

پ.ن: 2 قسمت دیگه مونده از ترجمه این مقاله که ایشالا به زودی میذارم براتون!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهد ، faateme-313 ، joseffist ، عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، mahdy30na ، masafsoldier ، عدالت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مقالۀ *لوسیفر برمیخیزد* نوشتۀ فیلیپ جونز - Justice Bringer - ۱/مهر/۹۲ ۱۸:۱۶

[-]