|
دستورات عرفانی آیت الله شوشتری برای بهره مندی از برکات اسماء
|
|
۱۶:۰۰, ۱۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام الله
« سبحانک یا لا اله الا انت الغوث الغوث خلصنا من النار یا رب » « یا خیر ذاکرٍ و مذکور» « یا جاری اللصیق » « یا کریم العفو انشر علیّ رحمتک یا ارحم الراحمین » ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ ــ تو پاک و منزه هستی ای خدا و خدایی جز تو نیست، فریاد! فریاد! پروردگارا ما را از آتش نجات بده. ای بهترین کسی که تا کنون مرا یاد کردی و ای بهترین کسی که من او را یاد کردم.ای بهترین ذاکرها و ای بهترین مذکورها! ای همسایۀ چسبیده به دیوار خانۀ دل من ! ای کسی که کریمانه عفو می کنی رحمتت را بر من پراکنده فرما یا ارحم الراحمین. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
دستورات عرفانی آیت الله شوشتری برای بهره مندی از برکات اسماء - یاوران مهدی - ۱۷/مهر/۹۲, ۱۵:۲۴
RE: دستورات عرفانی آیت الله شوشتری برای بهره مندی از برکات اسماء - سیمرغ - ۱۷/مهر/۹۲ ۱۶:۰۰
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سفره ای تا بهشت... (نکاتی برای بهره بردن از ماه مبارک رمضان) | مصباح | 12 | 5,687 |
۲/تیر/۹۴ ۱۵:۱۶ آخرین ارسال: مصباح |
|
| راهکارهایی برای بهره بردن هر چه بیشتر از علمای ربّانی (مهم) | علی 110 | 3 | 3,139 |
۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۴۵ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| روح عرفانی روح الله (خیلی مهم !! ) | aghah | 6 | 4,683 |
۸/شهریور/۹۱ ۰:۳۶ آخرین ارسال: شیدا |
|
| نامه عرفانی امام خمینی | صریا | 0 | 1,656 |
۲۴/مرداد/۹۰ ۰:۵۵ آخرین ارسال: صریا |
|