|
خـــــــــــــاطــــــــــره (ویژه تولد تالار)
|
|
۲۰:۳۶, ۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۲۰:۳۸ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من این تالار تازه اومدم خاطره ندارم! ی خاطره از ی تالار دیگه تعریف کنم؟ اشکال نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ خو حالا ک گفتین اشکال نداره!!!!!!! تعریف میکنم!!!!! بهله ی روز من شاد و خوشحال رفتم آیدی ام را باز کردم دیدم ی پیام از ناظر اخلاق برام اومده!!!!!!!!!!!! ب این شرح: ((آتوسای عزیز! شما به دلیل شیطنت و بازیگوشی زیاد در انجمن یک روزکامل به حصر در تالار اخلاق محکوم شده و حق ورود به سایر قسمتها را ندارید.به دقت مباحث را مطالعه نموده و از آن استفاده مفید بنمایید.)) من اولش خعلی عصبانی شدم و گفتم واقعا ک خیلی آدمهای نقطه چینی هستید!!! مگه من چی کار کردم؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه من در محاکمه شما حضور نداشتم!! خودتون الکی حکم میبرید!! نقطه چینها!! دیگه دوستون ندارم!! خو اینارو با خودم گفتماااااااااااااااا چون وقتی حصر !!!! یعنی زندانی ی قسمت باشی دیگه ن می تونی پیام بدی ن بری تالارهای دیگه انجمن!!!!!!!!!!!!!! فقط تو همون تالاره میتونی بچرخی!!!!! 10 دقیقه بعد با خودم گفتم خو حالا ک جای دیگه انجمن نمیتونم برم ی سری بزنم ب قسمتهای تالار اخلاق ببینم چی میگن؟؟؟؟ اول رفتم بخش : سخنان زیربخش یک: حدیث و سخنان پیامبر پیرامون اخلاق اسلامی توجه: این بخش فقط قابل مشاهده برای کاربران است وارسال پست فقط مختص ناظرین اخلاق میباشد. * ی مقدار خوندم دیدم پستم هم نمیشه بدی خسته ام شد!!!!!!!!!!! گفتم برم ی بخش دیگه زیربخش دو: سخنان خلفای راشدین پیرامون اخلاق اسلامی توجه: این بخش فقط قابل مشاهده برای کاربران است وارسال پست فقط مختص ناظرین اخلاق میباشد. * ی مقدار خوندم دیدم اینجا پست هم نمیشه بدی خسته ام شد!!!!!!!!!!! گفتم اصلا از قسمت سخنان برم بیرون ی جای دیگه تالار اخلاق!! جایی ک بشه پست بدی!! رفتم بخش چهار: آداب رفتار اسلامی * من:آهان این خوبه.... بزار برم تو زیربخشها زیربخش یک: سیره پیامبر در برخورد با کفار ومنافقین گفتم آهان شد. حالا ببینم پیامبر هم کسی را حصرمیکرده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزار سوال کنم!!! اومدم پست بدم دیدم این ارور داد: آتوسای عزیز شما یک روز کامل حق ارسال پست ندارید.صرفا قادر ب مطالعه مباحث می باشید!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,620 |