|
صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۷:۱۹, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۷:۲۳)sarallah نوشته است: سلام اقای املشی.سلام ثارالله جان 1. یکی از چیزهایی که دقت بهش چیزهای زیادی رو به انسان میآموزه طبیعته. بله طبیعت. اصولی که در طبیعت جاریه الهام بخش میتونه باشه. اصولی مثل: اصل تعادل، اصل تدریج و ... یکی از اصولی توی زندگی بهش پایبند هستم اصل تدریجه. کلا عادت به کار دفعی ندارم، میشه گفت در هیچ مسئله ای. برای همین همیشه به آرامی با همه ی مسائل برخورد می کنم. 2.هردوشون باهم ![]() ![]() (۲/آبان/۹۲ ۱۷:۳۵)علمدار133 نوشته است: سلام خدمت آقا مجیدسلام سید جان خوبی از خودتونه ![]() اطلاعات دینیم بالا نیست در زمینه ی اصول عقاید اطلاعات چندانی ندارم. لذا اگر دقت کرده باشید هیچ وقت در بخش اصول و عقاید اظهار نظر نمی کنم. عدد نمیتونم مشخص کنم. (۲/آبان/۹۲ ۱۸:۵۹)رمز شب نوشته است: به نام خداسلام خواهش می کنم. بله یادم هست. اشکالی نداره. امیدوارم هرچه زودتر شاهد تاپیک ارزشمندتون باشیم. ![]() به قسمتی از سوالتون در ارسالهای قبلی پاسخ دادم. متاسفانه به دلیل کم سعادتی بنده هنوز موفق به زیارت هیچکدوم از عزیزان نشدم ![]() (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷)moze84 نوشته است: نقل قولسلام علیکم. عیدتون مبارک باشه. سلام 1. بفرمایید که پرسپولیسی هستید یا استقلالی؟ یعنی اگر 51-49 هم به سمت یکی از این دوتیم تمایل دارین بگین. در این ارسال پاسخ داده شد: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid226353 2. یکی از بزرگترین سوتی های عمرتون رو تعریف کنید. الان حضور ذهن ندارم. یادم اومد همینچا قرار میدم 3. جون ما آدرس مصاف رو دارین؟ اگه دارین بدین. ندارم به جان خودم 4. آیا همونطور که همه اذعان دارن در وب بسیار خوش خلق هستین در واقعیت هم همینجوری هستین؟ (۳/آبان/۹۲ ۵:۲۷)مجید املشی نوشته است: - شخصیت مجازیم تفاوتی با شخصیت حقیقیم نداره. 5. شما که مدیر کل سبک ایرانی اسلامی هستین، لطفاً یه سبک ایرانی اسلامی خوب - به عنوان نمونه - به ما معرفی کنین. مثلاً یک خانه ایرانی - اسلامی، تغذیه ایرانی -اسلامی- پوشش ایرانی - اسلامی و ... رجوع شود به کتاب مفاتیح الحیات آیت الله جوادی املی 6. من نمیدونم متاهل هستین یا مجرد و یا فرزندی دارین یا نه... اما بگین دوست دارین فرزندتون چی باشه و بگین که دوست دارین اسم فرزندتون رو چی بذارین. مجرد هستم 7. تا حالا فکر کردین اگر روز عاشورا بودین چی کار میکردین؟ یعنی به کمک کیا میرفتین؟ اصلاً کمک میکردین یا .... بلاخره یه توضیحی بدین. به این سوال نمیتونم به راحتی پاسخ بدم. چرا که اوضاع در اون زمان به سادگیی که الان فکر می کنیم که شناخت حق و باطل بسیار ساده بوده نیوده. اگر خوب دقت کنیم و باهوش باشیم میتونیم در عاشورهای امروز و کربلاهای امروز حضور داشته باشیم. نبرد حق و باطل هنوز هم ادامه داره. حادثه ی کربلا برای ماندن و سکون در اون واقعه نیست بلکه الگوی حرکت هست. 8. اگر یه ماشین زمان داشتین، دوست داشتین به عقب برگردین (هر زمانی که دوست داشته باشین، از زمان حضرت آدم (علیه السلام) تا دیروز) یا به جلو برین؟ لطف کنین و بگین به چه دورانی دوست داشتین که برین... اگر به دلیل کنکاوی باشه دورن مشروطه وگرنه همینجا خوبه ![]() 9. بزرگترین غیرممکنی که آرزو دارین چیه؟ قهرمانی تیم ملی در جام جهانی فوتبال ![]() 10. آیا دوست داشتین برای 24 ساعت جای یک خانم بودین؟ به چه دلیل؟! اگه به منظورم اشراف کامل به دنیای یک خانوم و ادراکش هست خیر هر سوال دو نمره... D: قبول شدیم آیا؟! ![]() و من الله التوفیق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,630 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,690 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,983 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,234 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,586 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,918 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,766 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

ولی واقعا قولشو میدم که در اولین فرصت اون تاپیک رو دایر کنم!
تالار کسی رو توی فضای واقعی دیدین؟و یا همش از طریق نت با هم در ارتباطید؟