کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خـــــــــــــاطــــــــــره (ویژه تولد تالار)
۱۸:۲۷, ۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۲ ۱۸:۳۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #52

(۷/آبان/۹۲ ۱۷:۴۰)أین المنتظر نوشته است:  Wink

بنده از همین جا اعلام میکنم هرکسی که قصد اومدن به مشهد رو داره، بنده آمادگی میزبانی ایشون در حرم امام رضا (علیه السلام) رو دارم... Cool
سلام

به به!

ما اومدیم! من و رفقام حدود 10 نفریم جا که داری ؟!

_________________________________________________________________________________________

حالا با اجازه ما هم یک خاطره بگیم:

چند ماه پیش بود یکی از دوستان با مواجه شدن با کاربر "110" حس مسئولیت پذیرش گل کرد و خواست ما رو به اصطلاح ارشاد کنه و هدایت!

چند تا پیام داد و آروم آروم خاممون کرد آیدی یاهومون رو گرفت! بعد از چند تا حرف زدن زوری زوری با من، پرسید مسلمون هستید یا بزور به اسلام مشرفتون کنیم؟ من تازه فهمیدم چی تو ذهن داره که ولمون نمی کنه

بنده خدا تازه وارد بود زیاد بحث های منو ندیده بود! برای همین این سوال رو پرسید!

منم طفره رفتم ببینم چطوری می خواد برام وجود خدا و معاد و اسلام رو اثبات کنه ! بهش گفتم من یک ندانم گرا هستم!

این جواب همانا و طول کشیدن بحث به 4 ساعت و نیم همانا! من خودم پای یاهو شده بودم یک پا آتئیست.
بنده خدا دیگه می خواست منو حضوری ببینه ارشادمون کنه!
آخرش پیش خودم گفتم این که نمی تونه ما رو خدا پرست کنه یک وقتی دیدی ما اون رو دستی دستی آتئیست کردیم.

بهش گفتم بیخیال داداش ما که خدا پرست نمی شیم بحث رو خاتمه بدیم چون دیر وقته نماز من هم داره قضا می شه!
تازه فهمید 4 ساعت و نیم سر کار بوده!
این جمله رو که گفتم همانا و حملات سایبری همه جانبه از سوی طرف مقابل همانا!

البته من بیشتر می خواستم استدلال هاش رو ببینم ولی یکمم حس کرم ریختنم گل کرد و....

البته ناراحت نشد از من ، بعدا قانعش کردم که چرا اینکار رو باهاش کردم!
بنده خدا دیگه زیاد تالار نمیاد، تالار همسایه جذبش کرده اینجا رو بیخیال شده!

ولی این قضیه به کنار انصافا از وجود بعضی دوستان مثل جناب حسن . س. واقعا استفاده کردم و خیلی از سوالات فلسفی و دینیم حل شد!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، Night_World ، علمدار133 ، Patriot ، Reza2035 ، boghz ، یاســین ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، sarallah ، ترنم ، مجید املشی ، مجنون الحسین ، fazel ، mahdy30na ، یاوران مهدی ، رمز شب ، help me ، میرزا احمد
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: خـــــــــــــاطــــــــــره (ویژه تولد تالار) - مجتبی110 - ۷/آبان/۹۲ ۱۸:۲۷

[-]