|
اگه من مدیر بودم ....
|
|
۱:۰۲, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
دیروز سید ابراهیم تماس گرفت با من . میگفت بیا برای هفته وحدت یه مطلب بزاریم و از خانم عایشه دعوت کنیم از مشترکات بگیم و خلاصه جهت تحکیم وحدت گام برداریم .
حالا سید جان بیایم از هفته وحدت بگیم یا بریم از کتب معتبر اهل سنت دلیل بیاریم که چه کسی رو پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بابت ارتباط یهود سرزنش کرد ؟!! ==== اگر من دیر جواب دادم به خاطر دیر به تالار سر زدن بود . اونم دلیلش رو دیگه همه میدونند . ==== و دوستانی که نامه میدن و میگن چرا ایشون اخراج نمیشه علارغم همه توهینها . عزیزانی از اهل سنت دارن بحث رو پیگیری میکنند . بنده به خاطر اینکه متکلم وحده نباشم و اون عزیزان هم بتونند ازادانه قضاوت کنند همچنین رفقای زیادی در جاهای دیگه هم پیگیر بحث هستند . همونهایی که تحت تاثیر بعضی تبلیغات بودند . و دنبال حقیقت میگردند . بنابرین ... == چیزی که مهمه اینه که بحث های ما به کل کل تبدیل نشه . یعنی اثبات حق تبدیل به اثبات من نشه . قبلا هم که عایشه گفت شما سواد بحث با من رو ندارید عرض کردم خوب این به نفع شماست . به راحتی میتونید حرفتون رو به کرسی بنشونید . بسم الله ... ============ کلام اخر تیم مدیریت مشتاقانه پذیرای نقد های منصفانه شما عزیزان و سروران گرامیست . طنز هاتونم بر دیده . ما همه کاربران تالار بیداری اندیشه و بندگان خدا با هدفی مشترکیم همه ما ممکن الخطا و نیازمند بخشش خدا و خلق خدا . همه دوستانی هم که ممکنه دلگیری از هم داشته باشند همدیگه رو حلال کنند و ان شاالله به فکر این باشیم که از این فرصت مجازی به نحوی استفاده کنیم که وقتی مولا (علیه السلام) رو دیدیم . سرافکنده نباشیم . التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |