کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگه من مدیر بودم ....
۱:۰۲, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #70
آواتار
دیروز سید ابراهیم تماس گرفت با من . میگفت بیا برای هفته وحدت یه مطلب بزاریم و از خانم عایشه دعوت کنیم از مشترکات بگیم و خلاصه جهت تحکیم وحدت گام برداریم .

حالا سید جان بیایم از هفته وحدت بگیم یا بریم از کتب معتبر اهل سنت دلیل بیاریم که چه کسی رو پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بابت ارتباط یهود سرزنش کرد ؟!!

====
اگر من دیر جواب دادم به خاطر دیر به تالار سر زدن بود . اونم دلیلش رو دیگه همه میدونند .
====

و دوستانی که نامه میدن و میگن چرا ایشون اخراج نمیشه علارغم همه توهینها . عزیزانی از اهل سنت دارن بحث رو پیگیری میکنند . بنده به خاطر اینکه متکلم وحده نباشم و اون عزیزان هم بتونند ازادانه قضاوت کنند

همچنین رفقای زیادی در جاهای دیگه هم پیگیر بحث هستند . همونهایی که تحت تاثیر بعضی تبلیغات بودند . و دنبال حقیقت میگردند .

بنابرین ...
==
چیزی که مهمه اینه که بحث های ما به کل کل تبدیل نشه . یعنی اثبات حق تبدیل به اثبات من نشه . قبلا هم که عایشه گفت شما سواد بحث با من رو ندارید عرض کردم خوب این به نفع شماست . به راحتی میتونید حرفتون رو به کرسی بنشونید . بسم الله ...

============

کلام اخر

تیم مدیریت مشتاقانه پذیرای نقد های منصفانه شما عزیزان و سروران گرامیست . طنز هاتونم بر دیده . ما همه کاربران تالار بیداری اندیشه و بندگان خدا با هدفی مشترکیم

همه ما ممکن الخطا و نیازمند بخشش خدا و خلق خدا .

همه دوستانی هم که ممکنه دلگیری از هم داشته باشند همدیگه رو حلال کنند و ان شاالله به فکر این باشیم که از این فرصت مجازی به نحوی استفاده کنیم که وقتی مولا (علیه السلام)‌ رو دیدیم . سرافکنده نباشیم .

التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Hadith ، Havbb 110 ، انتصـار ، yamin ، مجنون العباس ، help me ، Tolou ، سدرة المنتهی ، Bahar ، ضحی ، آیات ، Fatemeee ، سید ابراهیم ، SAViOR ، حسن عزتي ، Night_World ، السا ، شیدا ، مجید املشی ، Ali#59 ، ali0077 ، یاســین ، مرهم
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
اگه من مدیر بودم .... - آلاله - ۳/بهمن/۹۲, ۲۰:۴۸
پاسخ به: اگه من مدیر بودم .... - وحید110 - ۵/بهمن/۹۲ ۱:۰۲

پرش در بین بخشها:

بالا