کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوان برای ترجمه سریال دوم عبدالله هاشم
۱۱:۰۴, ۱۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۰ ۱۱:۱۰ توسط mehdi_wade.)
شماره ارسال: #107

(۹/خرداد/۹۰ ۱۰:۴۴)mahsa نوشته است:  با سلام
اگر این مطالب از این کتاب است چطور تمامی نشانه ها و فیلم ساخته شده با حقایق موجود در عالم واقع تطابق دارد؟ این فیلم سخنرانی نیست بلکه مستند با توجه به وقایع هر روزه در اطراف ما ساخته شده.نمی شود که تمام وقایع بسیار مهم که زندگی بسیاری افراد را تحت تاثیر قرارداده اینطور به هم مرتبط و برنامه ریزی شده باشدو بگوییم همه چیز اتفاقی و تصادفی است.
اگر هم حرف شما درست است این کتاب را و مباحثی از آن را در سایت قرار دهید تا ما هم مطلع شویم

من نگفتم همه ی مطالب مشکل داره...(که اغلبش داره-مثلا تو همین مستند ایشون ادعا میکنه شیطان رو تو پارک ملی هلند دیده-آخه پدرآمرزیده شیطان بی کاره بیاد...... استغفر الله)
ایشون در بخشی از مستندشون به مصاحبت شخصی به نام المفضل با امام صادق (علیه السلام)میپردازه که شخص ثالثی این صحبت ها رو جمع کرده که اصلا هم دوره ی ایشون نیست...
و....(برای اطلاع بیشتر به پست صفحه ی 7 مراجعه و زحمت خواندن لینک ها رو به خودتون بدید).و این کتاب در فروم خود هاشم هست!

در ضمن متاسفم برای قشر به اصطلاح با سواد این جامعه که :
1.هنوزقرآن رو یک بار باز نکرده و دنبال مستند های فلانیست.
2.هر چیز که بهش میگن سری قبول میکنه و دنبال مدرک نمی گرده(اقای هاشم خان نصف حرف هایی رو که تو مستند هاش میگه رو هواس-به همین دلیل اغلب دوستاش ازجمله گروه wake up project رو سر این مستند از دست داد
3.من از دوستداران هاشمم ولی زده تو خاکی و هر سعی کردم با ایشون راجع به این مسائل صحبت کنم موفق نشدم گویا ایشون در زندان به سر میبرند-به خاطر مسائل اخیر مصر!
4.تا اونجا که بنده میدونم خواندن و تحقیق مربوط به علوم غریبه ، عرفان ، هستی شناسی و...تنها و بدون مربی کاردان(دین شناس،روحانی،بزرگانی چون استاد فاطمی نیا)،گناه می باشد.چون خیلی بزرگتر از شما به واسطه ی خواندن کتب ضلاله گمراه شدند(از جمله عبد الوهاب.... که موسس فرقه ی وهابیست).
5.دوستان باور کنید شیطان اینقدر ارزش نداره که به خاطرش صبح تا شب دنبال این چیز ها باشید که ذره ای قابل اعتماد نیست و می تونه یه شبه همون 2 شاهی ایمانتون رو هم بگیره.

در صورت لزوم با mehdi_wade@yahoo با من تماس بگیرید من وقت نمیکنم بیام اینجا و صرفا جهت هشیاری شما عزیزان اینجا عضو شدم...

و من الله توفیق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
سریال "عصر ظهور" - مهزیار - ۵/اردیبهشت/۹۰, ۹:۵۷
RE: فراخوان برای ترجمه سریال دوم عبدالله هاشم - mehdi_wade - ۱۳/خرداد/۹۰ ۱۱:۰۴

[-]