کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرگرمی اسلامی در خانواده
۱۱:۵۶, ۲۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۲:۰۵ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #4
آواتار
والا چی بگم.

ورق یا هموون پاسور به این دلیل میگن بعضی ها حرامه که مثلا روش شرط بندی میکنن. همون طور که شطرنج و تخته نرد رو خیلی از مراجع میگن اگه شرط بندی نباشه مشکلی نداره ، به نظر من پاسور هم مشکلی نداره ، ولی خب چون توی عام مورد قبول نیست ، بهتره ادم بازی نکنه. با دوستام دو 3 باری من بازی کردم ، بدون شرط و هیچ چیزی که بخواد یه بازی رو حرام کنه. اتفاقا خیلی بازی فکری هست. کسی که ریاضیاتش خوبه ، واقعا اونجا بدردش میخوره.

[تصویر: game_fifa_2014_pro_evolution_soccer_2014_capa_560.jpg]

اینم خوبه Big Grin

یت الله العظمی سیستانی در این خصوص با اشاره به شرایط عرف در جامعه خاطرنشان کرده اند: اگر بازی با آن بدون برد و باخت مالی باشد ، در این صورت بازی با آن بدون برد و باخت مالی اشکال ندارد.

در این بین نظر آیت الله مکارم شیرازی نیز اینگونه اعلام شده است ؛ بازی با پاسور چنانچه در عرف محل از حالت قمار خارج شده باشد اشکالی ندارد .

نظر آیت الله جوادی آملی نیز در خصوص شرایط جایز بودن بازی پاسور شبیه به نظرات دیگر مراجع است ، به صورتی که ایشان عنوان کرده اند اگر چیزى در زمان گذشته ابزار قمار بود، ولى فعلاً ابزار قمار نیست، بازى با آن بدون برد ‏و باخت، جایز است.‏

ضمن آنکه ایشان در ادامه فرموده اند ؛اگر چیزى در یک منطقه، اصلاً ابزار قمار نیست؛ هرچند در بعضى منطقه‌ها ابزار قمار ‏است، بازى با آن بدون برد و باخت، در منطقه اول جایز است. ‏

بعضی مراجع تقلید هم میگن در هر صورتی حرامه. ولی فکر کنم به خاطر قدیمی تر بودنشون اینو میگن یا توی برخی مسائل ممکنه همون احکام قدیمی رو بدن. اسلام چیز قشنگی که داره اینه که میگه مطالعه کن ، فکر کن و بعد با توجه به دین تصمیم بگیر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، help me ، السا ، revenger ، Ali#59 ، رضوانه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سرگرمی اسلامی در خانواده - Mohammad Trust - ۲۸/بهمن/۹۲ ۱۱:۵۶

[-]