|
غرب زدگی و غرب گرایی در ایران اسلامی (پروژه ی جامع)
|
|
۰:۳۹, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی (1) دوستان بنده تاپیک رو فعلا قفل میکنم اگر سوال یا نظری داشتید پیغام خصوصی کنید تا من همینجا با نقل قول جواب بدم اگر لازم بود. خیلی خوشحال شدیم که خداوند توفیق داد یک کاری با این حجم رو انجام بدیم از این بابت شکر گزاریم. ان شاء الله که بازم توفیق دست بده چنین پروژه هایی رو با کیفیت بهتر با موضوعات مهمتر و با همکاران بیشتر انجام بدیم. پروژه باز هم در دستور کار داریم. سعیمون بر این هست که هر ماه یک پروژه رو انجام بدیم ، بهر حال اگر چنین کاری تونستیم انجام بدیم این اولین موضوع از سلسله موضوعات ما میشه که خوندید. (2) همینجا از دوستانی که در این زمینه ها علاقه و توانایی همکاری دارن دعوت میکنم که اعلام آمادگی بفرمایند (از طریق پیغام خصوصی) ما فعلا برای تبدیل شیوه ی ارائه به غیر از متن (مثلا مستند و کلیپ و دیگر شیوه های ارائه ی مطلب) کاری از دستمون بر نمیاد. همین متنو هم من اصرار کردم که تا جایی که ممکنه به زبان گفتار و محاوره و ساده باشه ، از فونتهای درشت ، پستهای کوتاه و عکسهای مرتبط و رنگهای متنوع هم برای جذابتر شدن و تاثیر گذارتر شدن مطلب تا حد ممکن استفاده کردیم. اگر دوستانی میتونن در این زمینه کمک کنن (تبدیل متن به دیگر شیوه های ارائه ی مطلب) اعلام آمادگی بفرمایند. در پایان لازمه از تمامی دوستانی که این پروژه و ما رو حمایت کردن و اسمشون رو در پست اول نیاوردم هم تشکر کنم مخصوصا تیم مدیریت تالار که پستها رو دنبال و با تشکرهاشون حمایت میکردن. جناب بیداری اندیشه که علی رغم فرصت کمشون بارها و بارها به تاپیک سر زدن و خصوصی و عمومی حمایتشون رو اعلام کردند و ما رو از مشاوره هایشان بی نصیب نگذاشتند. خانم فاطمه معاون محترمه تالار که از دیرباز ! یکی از مشوق ها و حامیان اینجور پروژه ها بوده اند و بیش از یک سال است که بنده از راهنمایی ها و مشاوره های ایشون استفاده میکنم بعنوان مثال ایده ی اینکه هرکدام از اعضای پروژه یک پست کوتاه بگذارند پیشنهاد ایشون بود. (3) از شمایی که از ابتدا تا انتها پستها رو دنبال کردید هم تشکر ویژه دارم و امیدوارم براتون مفید و مورد قبول بوده باشه ان شاء الله. از برادر عزیزم وحید110 ، دکتر املشی ، masoudmoosavy ، عبدالرحمن و سید ابراهیم هم بابت مشاوره هایشان متشکرم. و در پایان از خانواده ی رجبی هم تشکر میکنم (این خانواده رو نمیشناسم ، دیدم آخر همه فیلمها اینو مینویسه منم نوشتم :دی) پستها و کارهای خروجی در گروه رو هم بصورت مساوی گذاشتیم ، چون اصولا معنی کار تیمی اینه که مانند یک سیستم به موازات هم ولی در نسبت با هم کارهایی انجام میشه که در راستای رسیدن به یک هدفه. بنابر این رسیدن به هدف مهمه و وقتی به هدف رسیدیم ، تیم به هدف رسیده و وقتی باختیم تیم شکست خورده. شاید در شکست باید بصورت خصوصی نقاط ضعف شناسایی و برطرف شود ولی در صورت رسیدن به هدف خیلی نیاز نیست! ، البته در گروه ما هم میزان مطالبی که دوستان ارائه دادن و میزان زحمت کشیده شده کم و زیاد بوده ولی اینکه بگوییم کدام عضو بیشتر یا کمتر زحمت کشیده معنی ندارد. بنده هم تا حد امکان نذاشتم کسی به جز خودم توانایی مقایسه ی حجم مطلب ارائه شده از سوی هر عضو رو داشته باشه. از خود اعضا هم سوال کنید همه شون میگن ما کمترین زحمت رو کشیدیم که نشان از تواضع دوستان داره. یکی از موانع کار پژوهشی در این تالار رو جا داره بهش اشاره کنم. یک سخنران در چند سخنرانی حرفهایی عجیب و غریب رو میزنه ، بالاخره بعد از چند ماه وقتی یه دانشجو فرصت میکنه ازش بپرسه که این حرفی که میزنی از کجا اوردی و سندش چیه ، یه تعدادیشو میگه بحث امنیتی وجود داره به هرکسی نمیتونم سندش رو بدم یه تعدادیشم معلوم میشه به روش استقرایی به این نتایج رسیده (که خیلی هم دلیل محکمی نیست روش استقرا) کسی هم حرفی بهش نمیزنه. ولی اینجا شما حرفی که مینویسی حتی اگه آیه قرآن باشه باید سند اینکه این آیه رو جبرئیل بر پیامبر نازل فرموده رو ارائه بدی برای بعضی ها!! اینی یکی از موانع کار پژوهشی هست و دقیقا نقطه ی مقابل آزاد اندیشی قرار داره. اینو شخصا بارها و بارها تجربه کردم که دارم میگم (حتی در همین پروژه!) با این روش یقین دارم بعضی از پروژه ها و پایان نامه های دانشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری رو هم بیاریم توی بیداری اندیشه بذاریم بعضی دوستان از همون مقدمه ردش میکنن و ایراد میگیرن تا آخر! در حالی که این پایان نامه ها دفاع شده و مورد پذیرش واقع شده! پاورقی ها: نقل قول:(1) قابل توجه دوستانی که میگفتن پس کی تموم میشه این!! تموم شد : )) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |