|
سن درست ازدواج
|
|
۱۹:۲۹, ۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۳ ۱۹:۴۹ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
11:66-7 0.0 با تبریک فرا رسیدن نوروز و تسلیت ایام فاطمیه (۱/فروردین/۹۳ ۰:۳۶)Havbb 110 نوشته است: سنی که هر دو طرف به بلوغ عقلی و اجتماعی و جنسی رسیده باشن و به قول معروف پختگی اخلاقی لازم رو کسب کرده باشن. تاپیکهای خوبی در این زمینه داریم قبلا نظرات داده شده و بحث ها شده به نظر من اصلا هم اینطور نیست و اغلب افراد در سن 17 به بعد به اندازه ای از شعور و فهم میرسن که بتونن خوب و بد رو تشخیص بدن و با بالا رفتن سن, تجربه س که بالا میره . این دو فرد خام هستند که می تونند با هم, همدیگه رو بسازن نه اینکه وقتی خودشون رو ساختن یکی مثل خودشون پیدا کنن که غیر ممکن خواهد بود. [color=#e6e6fa]0.0 من کی باشم که نظر بدم , قریب به مضمون یادمه آقای پناهیان می گفتند : دختر و پسر تو سن پایین مثل گِل هستن اگه دو تکه گل رو به هم بچسبونی ممکنه, ولی اگه تو تا کلوخ رو به هم بزنیم میشکنه ! 0.0 یکی از اساتید به نقل از امام خامنه ای می فرمودند : سن ازدواج باید 18,17 و نهایتا 19 باشه ! 0.0 حجت اسلام قرائتی در جمع زوج های دانشجویی و در پاسخ به سوال خبرنگار فرمودند : حالا اینها که پیر شدند ! 0.0 از همه مهمتر : (۱/فروردین/۹۳ ۰:۳۱)Tishtar نوشته است: ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها)مسلما عمل به سیره ائمه برای ما واجبه ولی یه چیزی رو هم باید در نظر گرفت و اون نظر پیامبر در ازواج این دو معصوم بود, منظورم اینه که حتما باید نظر بزرگان خانواده و کارشناسان دینی هم تو این نوع انتخاب ها معیار باشه حالا بیایم بیبنیم آسیب های اجتماعی تو کدوم سن بیشتره : فکر کنم جواب هیچکس بالای 27 سال نباشه ؟ 0.0 اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |