|
سوالات کلی درباره فیلم ظهور
|
|
۳:۵۱, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #221
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان/من 4 خط بالاروبیشترنخوندم بنظرمن یچیزی هست اینکه
یهودیان اززمان حضرت سلیمان موسی یعقوب و..بودن.منظورم قبل ازاسلام.وبه جادووکارخودشون اعتقادداشتن وازان زمان ازدواج محارم تابه الان داشتن.فیلموریزبه ریزش ببینید تامتوجه شی/اینابه کمک جادواینکاراروانجام نمیدن.اکثرکاراشون برگرفته از تورات انجیل وقران هست.چطور؟مخالفش عمل میکنن/این نشون دهنده ی ضعف ماست که فقط قران رومیخونیم نه.میخوووندیم وفقط به راه خداشناسی بودیم .خیلی عالیه.امابه دنبال سیاستش نبودیم.به سخنان خداکه درموردهمین افرادصحبت شده گوش میکردیم وفقط لعنت فرستادنشویادگرفتیم/چرامااززمان نزول نبایدبه فکرمعبدسلیمان باشیم تاالان اونابیان وبه اون کتب ورازها برسن/چراماپیشگیری نکردیم/چرامادنبال حفظ بین کارون ونیل نبودیم که الان جلوجنگشوبخوایم بگیریم/متوجه شدی دوست عزیز/اوناباجادو به جایی نرسیدن/باتفکروسیاست چندهزارساله وحفظش به اینجارسیدن/واین نشون دهنده ضعف ماست/اما نکته مهم اینه که بخواست خداست.وگرنه دوره اخرزمان حالاحالاهانمیرسید/قربون خدابرم/ولی ماهمش نوش داروبعدازمرگ سهرابیم ی گلایه ای از مدیرسایت دارم که اینجا ازادی بیان نذاشته/بدون دلیل نمیگم چون میدونن/من ذره ای ازخاکموبه بیگانه نمیدم/نذاریدباتعصبای بیجانظربعضیاعوض بشه/دید افرادروبدنکنید/همه روبپذیرید/اگرقراره مااینجاباشیم که خب همه هم عقیده ان بحثی نداریم/خیلی اشتیاق شخصی دارم افرادی که ایمانشون ضعیفه روتواین بحثاباازادی بیان قویش کرد/چندتاسوال مسخره ومتعصب دیدم که شایدخودم دیگه اینجانیام/ موفق باشین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,063 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| دروغی بزرگ در فیلم ظهور | ninjutsu | 192 | 100,129 |
۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: 028 |
|
| نظرسنجی سراسری درباره مستند ظهور | zamanidotreza | 2 | 2,581 |
۱۱/دی/۹۱ ۲۰:۳۶ آخرین ارسال: zamanidotreza |
|
| سوال درباره ی فیلمهای مستند ظهور | antihollywood | 7 | 7,089 |
۷/فروردین/۹۱ ۳:۰۰ آخرین ارسال: Blank Mind |
|