|
دانلود مستند زندگی به سبک آخرالزمان
|
|
۰:۰۲, ۲۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۳ ۵:۳۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خب به حمدالله هر 10 قسمت مستند زندگی به سبک آخرالزمان در دو نسخه هم با کیفیت عالی و هم نسخه ی با حجم کم در ارسال اول قرار گرفتن و همچنین تمامی قسمت ها روی سرور تالار بیداری اندیشه قرار دارن و می تونید با خیال راحت و با لینک مستقیم و سرعت بالا دریافت کنید حالا می پردازیم به نکات و به خصوص انتقاداتی که مطرح شد. از همه ی عزیزانی که مستند رو دیدن هم خواهش می کنم نکات مورد نظرشون رو در همین تاپیک به منظور هرچه بهتر شدن کارها در مستندهای آینده مطرح بفرمایند. (۲۴/فروردین/۹۳ ۱۹:۳۶)zahra11 نوشته است: تا به حال 6 قسمت این سریال رو هم دیدم !! الحق و الانصاف عالی کار کردید آقای املشی!! دست خودتون و همه همکارانتون درد نکنه!! البته به جز انتقادات سختی که به دولت ......( خدایا پستم حذف نشه) داره که یکم وجهه ی سیاسی بهش داده ! خب خیلیاشم به حقه !فرمودید انتقادات به دولت ببنید هرکدام از ما به عنوان فردی از جامعه وظیفه داریم نظرات خودمون رو به شکل های متفاوت به گوش مسئولین برسونیم این مستند هم محتوی اصلیش مباحث فرهنگی و سبک زندگیه. لذا خطابمون بیشتر به سمت مسئولینیه که در این زمینه در کشور عزیزمون مشغول خدمتگزاری هستن. فکر نمی کنم بر کسی پوشیده باشه که ما از نظر نهادینه کردن فرهنگ اسلامی و ایرانی و سنتی از جهات زیادی درست عمل نکردیم. و نتیجه این کمکاری رو داریم به عینه می بینیم در سبک زندگی ها و آسیب هایی که داریم از سبک زندگی مدرن متحمل میشیم. آیا باید چشمهامون رو به حقایق ببنیدم و خیلی ساده از کنارشون بگذریم؟! بنابراین این مستند سعی داره با تلنگری هرچند ناچیز تا حدودی به این ضعف ها در ساختارهای فرهنگی و نهادهای مرتبط و مسئول در این حوزه بپزدازه حالا اگر انتقادهایی که به حق نبوده رو بشمرید می تونیم به صورت موردی راجع بهشون صحبت کنیم در این تاپیک. (۲۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۲)amirhq21 نوشته است: خدا قوت ،خسته نباشید. 1- خب این یکی از نقاط ضعف کار بود که سریعا مورد باز بینی و دقت قرار دادیم و تصور می کنم این نقیصه برطرف شده باشه. 2- همینطوره. این مستند قصد بررسی علمی و ریشه ای هرکدوم از عناوین مطرح شده در هر قسمت رو نداشته و زمان مستند هم چنین اجازه ای به ما نمیده. قصد مستند این بوده که به شکل کاملا مستند، ساده، خلاصه و در عین حال جذاب چارچوب های سبک زندگی سنتی و اسلامی و همچنین آسیب های سبک زندگی غربی رو تبین کنه و نشون بده که به چه سمتی داریم سوق داده میشیم و بهتر بگم این سبک زندگی غربی ما رو به چه سمتی داره سوق میده. در واقع این مستند یک جور اعلام خطر بوده. 3- این مورد در کارهای بعدی لحاظ میشه ان شاءالله 4- در مورد سیاست های بانک و بورس و ... و به طور کلی ربا ما در یکی از مستندهای قبلیمون به اسم بانک،جنگ با خدا به تفصیل بهش پرداخیتم. برای دانلود اون مستند می تونید به لینک زیر مراجعه بفرمایید: دانلود مستند بانک، جنگ با خدا نکته ی دیگه اینکه ما این مستند رو برای جلب مخاطب به هر قیمتی نساختیم. هرچند کاملا با شما هم عقیده هستم که باید محتوی طور ارائه بشه که مخاطب پس نزنه. جنبه های هنری و بصری اثر در همین راستا قابل ارزیابی هستن. همونطور که عرض کردم مستند قرار هست یه تلنگر بزنه و به صورت عمدی مسلسل وار ذهن مخاطبش رو در برخی از صحنه های مستند هدف قرار میده تا بتونه این تلنگر رو ایجاد کنه. در ادامه ی تاپیک به موارد و نکات مطرح شده ی دیگه ی دوستان خواهیم پرداخت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود مستند سه گانه ی کاتسی (The Qatsi-Trilogy) | مجید املشی | 17 | 34,163 |
۱/بهمن/۹۷ ۱۰:۱۸ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| دانلود و تحلیل مستند بعد از خمینی (رحمة الله علیه) | vahrakan | 28 | 13,237 |
۱۳/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| دانلود مستند "دروغ به سبک هولوکاست" | -Ali- | 0 | 5,101 |
۲۲/مهر/۹۴ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| دانلود مستند «ایرانی های مرتد» | vahrakan | 1 | 2,970 |
۶/مهر/۹۴ ۳:۱۲ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی | antizion | 68 | 70,174 |
۲۸/شهریور/۹۴ ۱:۳۰ آخرین ارسال: cena |
|
| دانلود مستند کوتاه حریم خصوصی | مجید املشی | 2 | 3,162 |
۲۱/مرداد/۹۴ ۱۵:۰۹ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| دانلود مستند جنگ هالیوود با خدا (Hollywood War on God) | tavousi | 0 | 2,944 |
۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: tavousi |
|