کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود مستند زندگی به سبک آخرالزمان
۰:۳۳, ۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۴ توسط mamareza.)
شماره ارسال: #19

واقعا ممنونم از این احساس مسئولیت و این کار به شدت فوقالعاده اما با اجازه یه چند تا سوال:
مجید جان املشی وقتی دوستان گلایه از کلی گویی مستند کردند در جواب از قصد و مسیر مستند گفتید و فرمودید که اصلا هدف این بوده و می خواستیم بگیم که مواظب باشید و معضل ها رو نشان دهید و حواستون باشه ! خب قبول

اما این فرمایش شما وقتی قابل درک و قانع کننده بود که در فرموده بعدی خودتون اشاره به بخش عظیم مردمی کردید که اطلاع ندارند یا چماق توهم توطئه در دست دارند و یا هر چیزه دیگری که این عزیزان را از مخاطبین این گونه مستندها حذف میکنه بنابراین با این اوصاف مخاطب شما کسی است که باور و اعتقاد حالا کم و بیش به این سر فصل ها داره و کلی گویی برای او فقط حکم یاد اوری و احساس عمق بیشتر با سبک مستند سازی است که قابل تحسینه شکی درش نیست
اما همین کلی گویی که این اثر رو بر من و شما ی نوعی که اشنایی کم وبیش با این مسائل داریم برای یک جوان خام یا بهتر بگم یک شروع کننده یا یک تصمیم گیرنده برای ورود به کشف دنیای خودش یا از این قبیل ایا به نظر شما اگر خودمان را جای انها بذاریم اولین هدیه ی این مستند(جسارت نباشه دوست من من خودم طرفدار مستند هستم با کمی اختلاف نظر) جامعه گریز شدن فرد نیست ؟؟
دقیقا کاری که استاد رائفی در اوایل کار از روی به نوعی ترس از هجمه غربی انجام داد که بعد ها خود او واقف به این قضیه بود که می توان گفت در اون برهه نا گزیر بودیم اما الان چه
به نظر من بهتر بود سر فصل هر قسمت بسته می شد بعد سر فصل بعدی
یا حق
منتظریم آقا بیاد

راستی دوست من فراموش کردم فرمت صدای مستند همه گیر نیست و امکان سینک نبودن و یا کلا نبودنش در بعضی پخش کننده ها مانند Lcd و یا بعضی از Led ها هست اگر فرمت تصویر Mkv بشه صدا هم قابل پخش برای همه ی پلیرها
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Just God ، آیلار ، fazel ، Bahar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دانلود مستند زندگی به سبک آخرالزمان (ویرایش نهایی) - mamareza - ۲/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۳

[-]