|
نمادهای ماسونی در بازی ورد آف وارکرافت World of warcraft
|
|
۹:۲۷, ۳۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۰ ۹:۴۲ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۰ ۲۱:۱۸)devilinside نوشته است: سلام حقیقتا اصلا دوست نداشتم در بخش بازی های رایانه ای دوباره فعالیت کنم. در ضمن این که انسان بگوید فقط حرف من درست است و دیگران باید آنرا بپذیرند این انحرافی بزرگ است. خوب این تاپیک را من در اولین زمان های حضورم در تالار ایجاد کردم. (آن موقع تالار 250 نفر عضو داشت کلا). به هر حال آنموقع نماد یافتن برای من هم جالب بود اما الان دیگر اصلا این طور نیست و مشکلات را ورای وجود 2 نماد در چیزی می دانم. در کل هم این نظر بنده بود و نظر شما هم همانقدر محترم و با ارزش است که نظر من.... این را هم اضافه کنم درست است که AQ یک Raid است که به مصر باستان می پردازد، اما باقی عکس ها که ربطی به AQ ندارد. در ورژن جدید هم که Uldum را دیده اید. هر چه که در مصر باستان پیدا می شود را یکجا جمع کرده..... دیگر این چیزها ارزشی ندارد که مته روی خش خاش بگذاریم. ![]() ![]() realm:Macteridon utherelf سوت که بلد نیستیم کف می زنیم در ضمن بازی کردن کلا هیچ افتخاری نیست. بنده جهت کنجکاوی و فضولی در cata گیم کارت گرفتم و 85 شدم (قبلا 80 بودم و بازی را کنار گذاشته بودم)، اما اگر خدا بخواهد بی خیالش می شوم. wow کلا چیز بی خودی است و انسان را از کار و زندگی و تفریح و ورزش و مطالعه و بودن در کنار خانواده و حتی غذا خوردن می اندازد. مخصوصا اگر در بلیزارد بازی کنید. چون در آنجا پول هم داده اید بازی دیگر بازی نیست، خیلی جدی تر از بازی است و همیشه انگار که وظیفه مند و متعهد در قبال بازی هستید. (نمی گویم معتاد!) خدا خودش لطفی کند و حب غیر خودش را از دل انسان بیرون کند. حال چه حب به بازی باشد و چه حب به چیز دیگر... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توجه! وجود نمادهای فراماسونری در بازی کلش آو کلنز | 1fabeg | 1 | 4,685 |
۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: farhadhamidi |
|
| نقد و تحلیل warcraft | revenger | 31 | 20,814 |
۲۴/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۲ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| فکر می کنید ماسونی ترین بازی دنیا چیه؟؟؟ | AS53 | 20 | 13,231 |
۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۳:۴۵ آخرین ارسال: awake* |
|
| بازی شیطانی Resident Evil 6 نمادهای ضد اسلام و مبارزه با خدا | mehrdad_libra | 13 | 11,601 |
۷/تیر/۹۲ ۱:۲۶ آخرین ارسال: PWLG |
|
| نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوب Call Of Duty:MW3 | jc313 | 9 | 12,858 |
۶/تیر/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: PWLG |
|
| “وارکرافت” تمام زندگی این مرد بود! | aleerz | 9 | 5,512 |
۲/فروردین/۹۲ ۲۲:۵۷ آخرین ارسال: MohammaD-128 |
|
| بازی Deus Ex: Human Revolution ماسونی هست ضد ماسون ؟ | idea | 15 | 14,951 |
۴/بهمن/۹۱ ۱۸:۵۲ آخرین ارسال: fahrenheit47 |
|

![[تصویر: Uldum3.jpg]](http://codeword.org/wp-content/uploads/2011/01/Uldum3.jpg)
![[تصویر: halls_of_origination_by_misteru-d3awv57.jpg]](http://fc05.deviantart.net/fs70/i/2011/063/c/0/halls_of_origination_by_misteru-d3awv57.jpg)