کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
می خواهم از امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیشتر بدانم
۱۰:۳۶, ۳۰/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۰ ۱۲:۳۷ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۳۰/خرداد/۹۰ ۱:۰۲)gaga نوشته است:  یکم اطلاعات می خواستم از امام زمان و 2 سوال نمی خوام هم پست های دیگرو بخونم فقط همین 2 سوال می خوام؟
من اطلاعاتم کمه دیگه به امام زمان نرسیدم از بچگی هم فقط شنیدم آقا بیا بیا بیا بیا بیا بیا بیا. .
اول نظرات این محفل رو می خونم بعد میرم تو سایت خودمون هم می پرسم.
اونا خیلی باحال حرف میزنن حتی متدیناشون. بعد دنبال منابع دیگه. اما اینجا چون همه یکدستن جای خوبیه واسه این سوالام. همه حرفای دلیل مدرک دا هم نمی خوام حتی آنچه که فکر می کنید یا احتمال میدید هم ارزش داره و مهمتره برام.
اول اینکه اصلان واسه چی دیگه الان میاد؟ من فکر کنم یکی از دلایلش اینه که میخواد اسلام واقعی و تحریف نشده رو نشون بده ( اگه این باشه که چقدر باحال میشه.). واسه همین خدا نگهش داشته حتما...
دوم : اینکه چه جوری میشناسیمش؟ فرض کنیم امام زمان امده ، از کجا بفهمیم خودشه یعنی وقتی بیاد دنیا زیرو رو میشه؟ یا اونایی که کلی دم از دین میزنن حرفشو قبول می کنن ؟ نمیگن تو دروغگویی تو این عصر هیچ چیز بعید نیست؟ تو رسانه ها هم نشونش میدن؟
سلام
اولا اسلام اونقدرها که فکر میکنی تحریف نشده و یکسری از فرعیات و جزئیات تغییر کردن. ولی یکی از مهمترین مسائلی که توی هر دینی تحریف شد در اسلام سالم مونده که همون قرانه.(قبول داری اینو؟)ولی اسلام در راه درستش اجرا نمیشه. و در زمان ظهور یک حدیث از پیامبر هست که میگه در زمان نزدیکی ظهور از اسلام جز نامی باقی نخواهد ماند.
میدونم طرز فکرت نسبت به اسلام چیه.ولی بذار من هم طرز فکرم رو بگم. مثلا فلسفه حجاب . حجاب یک پوسته است خواهر من مثل پوسته ی اب معدنی. ولی یک اب معدنی بدون پوسته اش تمام ابهایش میریزد .قطعا زنانی در کل جهان هستند که بدون حجاب هم مقرب خدا هستن ولی اگر فلسفه ی حجاب رو درک کنن به نوعی یک محافظ رو از سمت خدا برای خودشون دارن.
گفتی امام زمان برای چی میاد ؟
باید بگم امام زمان برای این میاد که دینی که درست اجرا نمیشه و دینی که خیلی ها در دنیا ازش محرومن رو برای ما بیاره.امام زمان که بیاد خیلی چیزها رو عوض خواهد کرد از نحوه ی پوشیدن ما تا نحوه ی غذا خوردن ما و خیلی چیز های دیگه.البته امام زمان منطق میاره نه زور . یعنی کسی رو فرض کن که بیاد برات دلایل علمی فوق العاده محکمی بیاره که مثلا ساندویچ برات ضرر داره چون باعث میشه هیچی از غذا خوردنت نفهمی و دلایلی بیاره که مثلا در کنار خانواده غذا خوردن این فواید رو داره یا فلان چیز عمرت رو کم میکنه .راستی دقت کردی عمر نسل های امروز چقدر کم شده .ولی نکته جالبش وقتی هست که علمی رو بیاره که عمر مارو زیاد میکنه یا باعث میشه ما افسرده نباشیم . امام زمان یک بهشت روی زمین میسازه که با علمش اونو محقق میکنه .یک حدیث دیگه هست که میگه علم 27 قسمت هست که تا زمان امدن منجی فقط دو قسمت اون رو بشریت داره و با اومدن منجی 25 قسمت دیگه ی علم میاد و علم کامل میشه. در این ضمینه حرف خیلی برای گفتن دارم که اگه علاقه داشته باشی بیشتر برات میگم حتی از قران برات دلیل میارم که یک روز منجی میادش برای نجات بشریت یا از هشدار های دانشمندان در مورد محیط زیست ما . اگر نیاد مطمئن باش دنیا با این وضعش زیاد دووم نمیاره .مثلا امار هایی که وجود دارن و میگن محیط زیست ما به سرعت در کره ی زمین در حال نابودیه و اگر یک منجی برای نجات ما نیاد با محاسباتی که کردم نهایت تا چهل سال دیگه این کره دووم میاره.بذار چند تاشو که به خاطر دارم بگم.
1-نابودی درختان با سرعتی که در جهان داره انجام میشه ریه های کره ی زمین رو تا چهل سال دیگه نابود میکنه.
2-با این روند گرم شدن زمین با این سرعت کمترین مشکلی که به وجود میاد اینه که در اینده تمام یخ های قطب ذوب میشن . وتمام جزایر و سواحل دنیا زیر اب میره و... البته دلایل من خیلی بیشتر از اینهاست ولی همون طور که گفتم اگر فقط علاقه مند باشی برات میگم.

سوال دومت این بود که چه طوری امام زمانو بفهمیم کیه ؟
توی این مورد نمیتونم توضیح تخصصی بدم چون خودم هم زیاد بهش فکر نکردم ولی طبق یک حدیث از امام باقر( البته شک دارم از امام باقر بود) تشخیص حقیقت در دوره ظهور حضرت برای مومنان مثل تابش افتاب براشون روشنه.
به مذهبیون توهین نکن و اینو بدون فقط و فقط کسانی جلوی امام قرار میگیرن که به حروم خوری و دزدی عادت کرده باشن حالا میخوان توی هر لباسی باشن .چون امام زمان بساطشونو جمع میکنه و اونا باهاش جنگ میکنن.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، محمود ، محمداحسان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: gaga می خواد بدونه از امام زمان. - خیبر110 - ۳۰/خرداد/۹۰ ۱۰:۳۶

[-]