|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۱:۴۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
حالا عیدی را باید تقدیم شما و دوستان بکنم عایا؟؟؟؟یه اتفاق بی ربط:
دیروز برای بار دو تو مترو رودست خوردم دوستان تهرانی میدونن که مترو مخصوصا عصرها تبدیل به یه آب میوه گیری بزرگ و متحرک میشه و اگر میخوای دستی یا پایی نشکنه باید کاری کنی و ترفندی بریزی تا رو صندلی بشینی..خلاصه ما ایستگاه میرداماد سوار مترو شدیم، تقریبا هم شلوغ بود، به آقایی اونطرف تر داشت با گوشی صحبت میکرد و میگفت باشه پس من ایستگاه همت(یعنی دو ایستگاه بعد) پیاده میشم می بینمت. آقا ما هم خوشحال رفتیم جلوش وایسادیم تا...... ایستگاه همت اومد، حقانی، مصلی، شهید بهشتی.... آقا پیاده نمیشد ![]() ![]() عصبانی هم شده بودم خسته و کوفته داشتم له میشدم... گفتم شاید بلد نباشه...زدم روشونه اش و گفتم آقا ایستگاه همت گذشته ها...با تعجب(که انگار به شما چه ربطی داره) گفت بله میدونم.؟؟؟؟ گفتم : آخه قرار گذاشته بودید همت پیاده شید ![]() ![]() ![]() ![]() گفت: آهان کنسل شد. من: ااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی کنسل کردید؟؟؟(مترو داشت منفجر میشد از خنده) گفت: خب با اسمس کنسل شد دیگه... من انگار آوار سرم خالی شده باشه، گفتم مرد مومن خب بلند بگو... همونطوری که قرار میذاری بلند میگی، کنسلش هم بلند بگو... آقا دیگه خودمم هم لجم گرفته بود هم .... ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,047 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,777 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,644 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,928 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,173 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,727 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

دوستان تهرانی میدونن که مترو مخصوصا عصرها تبدیل به یه آب میوه گیری بزرگ و متحرک میشه و اگر میخوای دستی یا پایی نشکنه باید کاری کنی و ترفندی بریزی تا رو صندلی بشینی..