کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۱۱:۴۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #53
آواتار
حالا عیدی را باید تقدیم شما و دوستان بکنم عایا؟؟؟؟یه اتفاق بی ربط:
دیروز برای بار دو تو مترو رودست خوردمSad دوستان تهرانی میدونن که مترو مخصوصا عصرها تبدیل به یه آب میوه گیری بزرگ و متحرک میشه و اگر میخوای دستی یا پایی نشکنه باید کاری کنی و ترفندی بریزی تا رو صندلی بشینی..

خلاصه ما ایستگاه میرداماد سوار مترو شدیم، تقریبا هم شلوغ بود، به آقایی اونطرف تر داشت با گوشی صحبت میکرد و میگفت باشه پس من ایستگاه همت(یعنی دو ایستگاه بعد) پیاده میشم می بینمت. آقا ما هم خوشحال رفتیم جلوش وایسادیم تا......

ایستگاه همت اومد، حقانی، مصلی، شهید بهشتی.... آقا پیاده نمیشدSadSadSad عصبانی هم شده بودم خسته و کوفته داشتم له میشدم... گفتم شاید بلد نباشه...زدم روشونه اش و گفتم آقا ایستگاه همت گذشته ها...

با تعجب(که انگار به شما چه ربطی داره) گفت بله میدونم.؟؟؟؟

گفتم : آخه قرار گذاشته بودید همت پیاده شید Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

گفت: آهان کنسل شد.

من: ااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی کنسل کردید؟؟؟(مترو داشت منفجر میشد از خنده)

گفت: خب با اسمس کنسل شد دیگه...

من انگار آوار سرم خالی شده باشه، گفتم مرد مومن خب بلند بگو... همونطوری که قرار میذاری بلند میگی، کنسلش هم بلند بگو...

آقا دیگه خودمم هم لجم گرفته بود هم ....Big GrinBig GrinBlush

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، Night_World ، Hadith ، یاســین ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، captaincharisma ، انتصـار ، مجتبی110 ، mohammadhadi ، zahra11 ، MohammadSadra ، sarallah ، هادی... ، soheyl68 ، السا ، فدک زهرا ، reyhaneh.sh ، رهگذر. ، رضوانه ، Aryha ، amirhq21 ، azade ، Ali#59 ، شیدا ، Farzaneh ، فدايي ولايت ، mohamad ، mahdyshr ، عشقم کربلا ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، دل خسته ، fatemeh ، فانوس *7* ، مرهم ، شهیدطیبه واعظی ، ضحی ، أین المنتظر ، یوسف خان ، Havbb 110 ، اولولالباب ، m1374b ، aliakbar110 ، ali0077 ، جویای حقیقت ، fafa* ، | جستجوگر |
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - سید ابراهیم - ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۸

[-]