کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

الإمام عليّ عليه السلام :

وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ
وقار خود را در شوخى‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

================================================================

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

==========================================

الإمام عليّ عليه السلام :

أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ
ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى .
بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ali0077 ، soheyl68 ، azade ، fafa* ، Hadith ، Farzaneh ، مجید املشی ، bi-ehsaas ، علمدار133 ، السا ، عبدالرحمن ، یاســین ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، شیدا ، m1374b ، انتصـار ، جویای حقیقت ، صهبا ، ترنم ، sabrina ، اولولالباب ، فانوس *7* ، رضوانه ، Just God ، magnolia ، soora ، mahdy30na ، ضحی ، MohammadSadra ، Arash.j ، mofa ، میثاق ، mu.DANGER ، | جستجوگر |

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #51
آواتار
ایشون مرحوم مغفور از بزرگ خاندان خروس های کاکل به سر هستن [تصویر: icon_neutral.gif]
.
.
[تصویر: khorooos.jpg]
..........................
جدیدا تو خونه بچه ها میگن بابا بزن اونور فوتبال ببینیم،
ولی باباها میگن ساکت باش دارم کلاه قرمزی میبینم [تصویر: icon_neutral.gif]
..........................
به بعضیا باید گفت :
یه دفه امتحانی آدم باش شاید خودتم خوشت اومد . . .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، انتصـار ، soheyl68 ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، هادی... ، ترنم ، soora ، neyestan23 ، فانوس *7* ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، ali0077 ، دل خسته ، fiftynine ، السا ، sarallah ، Night_World ، مجتبی110 ، mohammadhadi ، zahra11 ، MohammadSadra ، فدک زهرا ، رضوانه ، azade ، Bamdaad ، fatemeh ، ضحی ، أین المنتظر ، m1374b ، aliakbar110 ، صهبا ، جویای حقیقت
۱۱:۳۱, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #52
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بله، دیدم روز مرد نزدیکه Cool

گفتم وجدان های بیدار و بیدار تر کنمWink

آقا سید ، این دنیا تلافی خونست Big Grin

بیـنـــــــــد این بستر و عبرت گیـــــــــــرد . . . . . . . . هر که را چشم حقیقت بین است

سید ابراهیم نوشته است:
من که خیلی علاقه داشتم به همسرم هدیه بدم، ولی خب ایشان اصفهان تشریف داشتن و خودشون را از این فیض عظما محروم کردن...

من هم عادتم بر این است که تنها شب عید، عیدی را بدم... خلاصه شرمنده...
[تصویر: cool.png][تصویر: cool.png][تصویر: cool.png]

راستی تا باشه این اصفهان رفتنا
[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، سید ابراهیم ، zahra11 ، السا ، رهگذر. ، رضوانه ، Ali#59 ، شیدا ، azade ، فانوس *7* ، شهیدطیبه واعظی ، ضحی ، m1374b ، aliakbar110 ، ali0077
۱۱:۴۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #53
آواتار
حالا عیدی را باید تقدیم شما و دوستان بکنم عایا؟؟؟؟یه اتفاق بی ربط:
دیروز برای بار دو تو مترو رودست خوردمSad دوستان تهرانی میدونن که مترو مخصوصا عصرها تبدیل به یه آب میوه گیری بزرگ و متحرک میشه و اگر میخوای دستی یا پایی نشکنه باید کاری کنی و ترفندی بریزی تا رو صندلی بشینی..

خلاصه ما ایستگاه میرداماد سوار مترو شدیم، تقریبا هم شلوغ بود، به آقایی اونطرف تر داشت با گوشی صحبت میکرد و میگفت باشه پس من ایستگاه همت(یعنی دو ایستگاه بعد) پیاده میشم می بینمت. آقا ما هم خوشحال رفتیم جلوش وایسادیم تا......

ایستگاه همت اومد، حقانی، مصلی، شهید بهشتی.... آقا پیاده نمیشدSadSadSad عصبانی هم شده بودم خسته و کوفته داشتم له میشدم... گفتم شاید بلد نباشه...زدم روشونه اش و گفتم آقا ایستگاه همت گذشته ها...

با تعجب(که انگار به شما چه ربطی داره) گفت بله میدونم.؟؟؟؟

گفتم : آخه قرار گذاشته بودید همت پیاده شید Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

گفت: آهان کنسل شد.

من: ااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی کنسل کردید؟؟؟(مترو داشت منفجر میشد از خنده)

گفت: خب با اسمس کنسل شد دیگه...

من انگار آوار سرم خالی شده باشه، گفتم مرد مومن خب بلند بگو... همونطوری که قرار میذاری بلند میگی، کنسلش هم بلند بگو...

آقا دیگه خودمم هم لجم گرفته بود هم ....Big GrinBig GrinBlush

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، Night_World ، Hadith ، یاســین ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، captaincharisma ، انتصـار ، مجتبی110 ، mohammadhadi ، zahra11 ، MohammadSadra ، sarallah ، هادی... ، soheyl68 ، السا ، فدک زهرا ، reyhaneh.sh ، رهگذر. ، رضوانه ، Aryha ، amirhq21 ، azade ، Ali#59 ، شیدا ، Farzaneh ، فدايي ولايت ، mohamad ، mahdyshr ، عشقم کربلا ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، دل خسته ، fatemeh ، فانوس *7* ، مرهم ، شهیدطیبه واعظی ، ضحی ، أین المنتظر ، یوسف خان ، Havbb 110 ، اولولالباب ، m1374b ، aliakbar110 ، ali0077 ، جویای حقیقت ، fafa* ، | جستجوگر |
۱۲:۴۲, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #54
آواتار
باخبرشدیم بانک مرکزی به مناسبت روز پدر در نظر دارد میلیونها کارت

آفرین صد آفرین بابای خوب و نازنین

را چاپ نموده و در سطح شهر به طور رایگان پخش نماید!! بدین وسیله با تشکر از بانک مرکزی از دوستان دانش آموز و دانشجو تقاضا مندیم به سر درس و کار خود بروند و با خیال راحت بدون دغدقه فکر کردن به رنگ جوراب بابا!!Big Grin به کار و زندگیشان برسند!!اینطوری بابا هم راضی تره خب!!!!

مبنی بر گزارشات واصله کارتهای جدید!!
آفرین صد آفرین همسر خوب و نازنین
هم تا عصر امروز آماده بهره برداری است!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، MohammadSadra ، علمدار133 ، دل خسته ، السا ، انتصـار ، reyhaneh.sh ، رضوانه ، azade ، Ali#59 ، فدايي ولايت ، Bamdaad ، عشقم کربلا ، مجید املشی ، فانوس *7* ، شهیدطیبه واعظی ، ضحی ، أین المنتظر ، m1374b ، aliakbar110 ، ali0077
۱۴:۱۳, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #55
آواتار
مرد ها بر خلاف زن ها خیلی بر روی این جور کادو ها و هدیه ها حساب باز نمی کنند.
به نظر من مسخره است 364 روز روزت نباشه، یک روز بشه روزت.این جور مناسبت ها وقتی خوبه که 364 روز روز خودت باشه ، 1 روز به یادت بیشتر باشند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، عبدالرحمن ، Ali#59 ، علمدار133 ، محب الزهرا ، mahdyshr ، soheyl68 ، فانوس *7* ، شهیدطیبه واعظی ، m1374b ، ali0077
۱۴:۳۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #56
آواتار
(۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۱۳)دل خسته نوشته است:  مرد ها بر خلاف زن ها خیلی بر روی این جور کادو ها و هدیه ها حساب باز نمی کنند.

شکر خدا که ما خانمها هم نه حساب باز میکنیم نه عابر بانک!!!!
البته به نظرم هیچ پدر و مادری از فرزندش انقدر که انتظار احترام و ادب و عمل به دستورات دین دارند، انتظار کادو و این جور چیزا ندارن!

ولی خب در مورد شوهرهای محترم قضیه فرق میکنه!! البته آقایون انقد محترم و بزرگوار و بخشنده و پر محبت و....هستند که همون کارت افرین براشون کفایت میکنه!!! ولی خب خانمها تا این حد محترم و بزرگوار و.......نیستند خب باید کادو بگیرند دیگه!!!Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، علمدار133 ، MohammadSadra ، دل خسته ، محب الزهرا ، soora ، soheyl68 ، شهیدطیبه واعظی ، aliakbar110 ، ali0077
۱۶:۵۳, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #57
آواتار
(۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۳۷)zahra11 نوشته است:  ولی خب خانمها تا این حد محترم و بزرگوار و.......نیستند خب باید کادو بگیرند دیگه!!!Smile
[تصویر: 75db0cf48ed5937afa32fa4e9b072868-425]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، MohammadSadra ، دل خسته ، فدايي ولايت ، soora ، انتصـار ، m1374b ، aliakbar110 ، ali0077
۲۱:۵۸, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #58
آواتار
یک مهندس رفت کلانترى تا براى همسر گم شده اش فرم پر کنه !
مهندس : زنم رفته خرید ولى هنوز برنگشته خونه !
پلیس : قدش چقدره ؟
مهندس : تا حالا دقت نکردم !
پلیس : لاغره ؟ چاقه ؟
مهندس : یک کم شاید لاغر یا چاق !؟
پلیس : رنگ چشمهاش ؟
مهندس : دقیقاً نمی دونم !؟
پلیس : رنگ موهاش ؟
مهندس : والا هى رنگ می کنه !!
پلیس : چى پوشیده بود ؟
مهندس : پیراهن !؟ … یا مانتو !؟ … نمی دونم !!
پلیس : با ماشین رفته بود ؟
مهندس : بله
پلیس : اسم ، رنگ و شماره ماشین ؟
مهندس : یک AUDI مشکى A8 . با موتور V6,
حجم ۳۰۰۰ سوپرشارژ با۳۳۳ اسب بخار قدرت و دور موتور و تیپ ترونیک
هشت سرعته اتوماتیک با قابلیت تبدیل به مد دستى
و تمام چراغهاش فول LED با دیود هاى تنظیم نور براى تمام فانکشنهاش و…
یک خراش خیلى کوچولو هم روى در جلویى سمت شاگرد…
(مهندس به اینجا که رسید زد زیر گریه !)
پلیس (متاثر!) : گریه نکنید !
ما ماشینتون رو براتون پیدا می کنیم !
Undecided
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bamdaad ، عبدالرحمن ، soora ، انتصـار ، Ali#59 ، ضحی ، أین المنتظر ، السا ، سجاد313 ، m1374b ، aliakbar110 ، ali0077
۲۳:۲۳, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #59
آواتار
تا ديروز تو كتاب فارسي اول دبستان مينوشتن: بابا آب داد.
از امسال تصميم گرفتن بنويسن: بابا از يارانه انصراف داد.
روز پدر بر همه باباهاي خوب و يارانه‌بگير مبارك
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، آیات ، عبدالرحمن ، دل خسته ، soora ، علمدار133 ، fatemeh ، فانوس *7* ، Mohammad Trust ، mahdyshr ، أین المنتظر ، reyhaneh.sh ، السا ، سجاد313 ، اولولالباب ، m1374b ، aliakbar110 ، صهبا ، ali0077
۰:۱۴, ۲۳/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۲:۰۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #60
آواتار
(۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۸)سید ابراهیم نوشته است:  حالا عیدی را باید تقدیم شما و دوستان بکنم عایا؟؟؟؟یه اتفاق بی ربط:
دیروز برای بار دو تو مترو رودست خوردمSad دوستان تهرانی میدونن که مترو مخصوصا عصرها تبدیل به یه آب میوه گیری بزرگ و متحرک میشه و اگر میخوای دستی یا پایی نشکنه باید کاری کنی و ترفندی بریزی تا رو صندلی بشینی..

خلاصه ما ایستگاه میرداماد سوار مترو شدیم، تقریبا هم شلوغ بود، به آقایی اونطرف تر داشت با گوشی صحبت میکرد و میگفت باشه پس من ایستگاه همت(یعنی دو ایستگاه بعد) پیاده میشم می بینمت. آقا ما هم خوشحال رفتیم جلوش وایسادیم تا......

ایستگاه همت اومد، حقانی، مصلی، شهید بهشتی.... آقا پیاده نمیشدSadSadSadعصبانی هم شده بودم خسته و کوفته داشتم له میشدم... گفتم شاید بلد نباشه...زدم روشونه اش و گفتم آقا ایستگاه همت گذشته ها...

با تعجب(که انگار به شما چه ربطی داره) گفت بله میدونم.؟؟؟؟

گفتم : آخه قرار گذاشته بودید همت پیاده شید Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

گفت: آهان کنسل شد.

من: ااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی کنسل کردید؟؟؟(مترو داشت منفجر میشد از خنده)

گفت: خب با اسمس کنسل شد دیگه...

من انگار آوار سرم خالی شده باشه، گفتم مرد مومن خب بلند بگو... همونطوری که قرار میذاری بلند میگی، کنسلش هم بلند بگو...

آقا دیگه خودمم هم لجم گرفته بود هم ....Big GrinBig GrinBlush

سید جان
چون شما طبقه مرفه با ماشین اینطرف اونطرف میرید بلد نیستید چطور طعمه هاتون رو شکار کنید!!! Big Grin

البته گزارش ها حاکی هستند که این قوانین در قسمت خانم ها کلا نقض میشه (شبیه نسبیته!)

اگر خواستید طعمه ها رو شکار کنید باید برید دقیقا وسط قسمت صندلی ها (جایی که بیشترین احتمال به تور افتادن طعمس Happy:happySmile

در یک ایستگاه قبل از ایستگاه های پر رفت و آمد به رفتار مسافران خوب توجه کنید

رفتارای زیر نشان دهنده این است که ممکنه صندلی خالی بشه! Big Grin

1-نفس عمیق کشیدن همراه با نگاه به اطراف
2-بستن گوشی و در جیب قرار دادن
3-تغییر وضعیت دادن کیف و ساک و قرار دادن در یک دست (در صورت بیشتر از یدونه بودن)
4-... (بقیشو نمیگم خندتون میگیره بعد باید خرج دیافراگم خلق الله رو بدیم )

وقتی صندلی رو گرفتید مثل بچه های خوب تقدیم کنید به یه نفر که بچه بغلشه یا پیرمرد پیرزن یا زن تنها یا آدم خسته (اینم نکته اخلاقیش بود)
هنوز قانون خاصی برای قسمت زنانه کشف نشده و کشف این قانون به دانشمندان نظریه آشوب سپرده شده شاید بتونن مدل سازی کنن
====
حالا یچیزی هم بگم جدی
چند سال پیش پر فروش ترین کتاب تو ژاپن کتابی شده بود که توش آموزش داده بود که چطور میشه جا خالی گرفت تو مترو(خودتون فکرشو بکنید مردم ژاپن چطورین)

خوشبختانه تو ایران فرهنگش هست که برای بقیه بلند شی
خدا رو شکر
در مورد روش های بالا
Copyright © All Rights Reserved 4 T3LMiKHA GROUP & Brothers
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، انتصـار ، fatemeh ، m.hossein ، فانوس *7* ، یاســین ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، Ali#59 ، ضحی ، sarallah ، السا ، سید ابراهیم ، m1374b ، aliakbar110 ، ali0077 ، آفتاب
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]