|
آیا مقام معظم رهبری همان سید خراسانی و سید حسن نصر الله همان سید یمانی است؟
|
|
۱:۱۳, ۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
در روایات داریم که سید خراسانی پس از اینکه بر سپاه سفیانی غلبه پیدا میکنه
سپاهش رو تسلیم حضرت حجت میکنه پرچمش پرچم هدایت هست ولی نه هدایتگر ترین داریم که امام زمان از یاران سید خراسانی عده ای و نه همه ی یاران او را گلچین میکنند در ضمن اینجا جای قرار دادن برداشت های شخصی از روایات نیست اونم برای ماهایی که کارشناس فن نیستیم شاید پست شما به همین علت حذف بشه چون اینجا بر اساس آیات و روایات بحث میشه نه بر اساس برداشت ما از برخی روایات و ترکیب اون با استدلالهای شخصی از همه ی اینها که بگذریم مهم این هست که ما به وظایف شخصیمون عمل کنیم و تقوا داشته باشیم تا گمراه نشیم مهمترین کلید فرقان (قدرت تشخیص حق از باطل) مطالعه ی کتاب و روایات و خیال بافی و مستند دیدن و خیلی چیزای دیگه نیست خدا در قرآن کریم گفته اگه میخواید فرقان بدست بیارید و حق رو از باطل تشخیص بدید تقوا داشته باشید و امضای حقیر رو مجدداً توجه کنید مهمترین شرط بودن در کنار طالوت ، جالوت شناسی(دشمن شناسی)، جنگاوری و... نبود، بلکه ننوشیدن از آب رودخانه و یا به عبارت دیگه رعایت تقوای الهی بود والسلام و من التبع الهدی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا سید خراسانی اهل خراسان فعلیست؟ | antares2 | 14 | 6,795 |
۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۳ آخرین ارسال: antares2 |
|
| آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟ | "شهید" | 16 | 7,952 |
۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| داعش همان سفیانی است؟ | ghoran | 14 | 6,956 |
۱۵/شهریور/۹۳ ۹:۴۸ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| امام باقر ع : (من سید خراسانی از چین را یاری نمی کنم ) | ashab313mahdi | 10 | 6,655 |
۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۹ آخرین ارسال: ashab313mahdi |
|
| آیا دجال همان شیطان است؟ (شناخت کامل دجال) | Imam12 | 16 | 15,881 |
۳۱/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۸ آخرین ارسال: غربت تشیع |
|
| آیا عبدالله دوم،همان سفیانی عصرظهوراست؟ (نیمه پنهان یک دشمن) | ANTi666 | 9 | 9,024 |
۲/فروردین/۹۰ ۰:۵۳ آخرین ارسال: MARTINI80 |
|