|
آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟
|
|
۱۳:۳۴, ۱۷/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۳ ۱۵:۰۷ توسط "شهید".)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
من پدری دارم که خیلی معتقد هست. ولی کم تحقیق میکنه و هر چی رو که یه جا بخونه سریع باور میکنه. اون تو سایت های مختلف خونده که سید خراسانی حتما همان امام خامنه ای هست و ... خلاصه همیشه میگه اگر امام خامنه ای بعد صد سال فوت کنه و امام زمان ظهور نکنه من کافر میشم. ( البته اینو واقعا نمیگه اما نشون میده شدیدا به این اعتقاد داره که خامنه ای همون سید خراسانی هست. ) منم بهش میگم ممکنه باشه ولی ممکنه هم نباشه و ... همانطور که میدونید این حرف ها اگه اتفاق نیافته خیلی ها زده میشن .. مثل همین قضیه ی عبدالله که کلی تو انجمن در موردش بحث شد. شما در جواب به این جور ادم ها چی دارید بگید؟ من بهش این تاپیک رو نشون میدم تا تمام حرفاتون رو بخونه. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۱, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۲۲/دی/۹۳ ۱۰:۲۹)MohammadSadra نوشته است: امام خامنه ای در صورت وقع واقعه شریف ظهور بلاشک همان سید خراسانی است. در صورتی هم که واقعه شریف ظهور در زمانی دیگر مقرر شده باشد ایشان امام ما هستند. به شرط حیات در زمان ظهور با سید خراسانی آن زمان بیعت خواهیم کرد.سلام علیکم با قسمت قرمز مخالف هستم . با چه سند و مدرکی می توان این قطعیت را بیان نمود . با قسمت سبز کاملا موافقم . آنچه که جامعه دینی را به سرمنزل وصال خواهد رساند پیشوایی امام و ولی است . پس اگر زبانمان زبان ایشان و گوشمان به کلمات و گفتار ایشان باشد قطعا رنگ سعادت را خواهیم دید . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۲۲/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۳ ۱۶:۱۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۳ ۱۴:۰۰)زینب خانوم نوشته است: بچه ها!سلام اینجور فکر کردن درباره مسائل آخرالزمان درست نیست منظور شما اگر این باشه که امثال ما بعد از سالها تحقیق درباره نشانه های ظهور داریم حرف سیا رو تکرار می کنیم کاملاً غلط است از حرف شما فقط یه نتیجه میشه گرفت اونم اینکه اش اینقدر شور شده که دشمنان اسلام هم فهمیدند اونوقت یه سری هنوز اما و اگر می کنند وقتی چند وقت دیگه انشاالله آقا ظهور کردن قیافه کسانی که هنوز باور ندارند دیدنیه (۲۲/دی/۹۳ ۱۴:۲۱)Agha sayyed نوشته است: بسم اللهسلام قسمت قرمز و سبز کاملا درسته امام خامنه ای سید خراسانی هستند اگر اگر ظهور نزدیک باشد و در زمان کنونی اتفاق بیفته که انشاالله اینگونه است |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
مهم سید خراسانی بودن نیست مهم ولی فقیه بودنه. ولی فقیه هزار مرتبه در اولویت قرار داره.
|
|||
|
|
۹:۱۴, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
آقای موسوی!
خیلی بی پرده بهتون بگم. در روایات داریم که در بین پرچم های خراسانی و یمانی و سفیانی، پرچم یمانی برحق ترین پرچمه. یه حدیث هم از امام محمد باقر (علیه السلام) داریم که به شیعیان میگن، اگه من اون موقع باشم، زیر پرچم هیشکدوم نمیرم و تا ظهور صبر میکنم. (قریب به مضمون) حالا با استناد به همین دو تا حدیث بنده عرض میکنم، بر من شیعه واااجبه که حرف آقای خامنه ای (رحمة الله علیه) رو گوش ندم و نرم تو سوریه و عراق بجنگم. یعنی بین آقای سید حسن نصرالله و آقای خامنه ای، مسلما آقای نصرالله برحق تره. درسته؟ شما همینو میخواین؟ تفرقه بین شیعه ها؟ دوست دارین یکی از 4 تا حدیث که ناقلش معلوم نیست، اون چنان سوء استفاده بکنه که باعث نابودی جهان اسلام بشه؟ مسلمه که نه... کی دوست داره؟ این خطریه که میتونه با بیان کردن و تحقیق من و شمای بی سواد از علوم حدیث بر سر جهان اسلام بیاد. من آنچه شرط بلاغ بود با شما گفتم... میل خودتونه که به این کار ادامه بدین و یا ندین. ضمن این که به نظر من هم چون ایشون ولی فقیه هستن، من موظف هستم به حرفشون گوش بدم. چه سید خراسانی باشن و چه نباشن. در پناه حق. |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۲۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۳ ۱۳:۴۳ توسط saeed6121.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اسیر این چیزا نشید..هر حدیثیو قبول نکنین..تورو خدا...
ما وظیفمونه از مظلوم دفاع کنیم حتی اگه سنی باشن.این شیوه اهل بیتمونه.... |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
والا اینطور که ما می دونیم این احادیث زمانی بوده که خراسان همین جا بوده!!!نه مال 1000سال قبلش...
البته من کاری به بحث تاپیک ندارما اینو صرفا جهت مشخص شدن خراسان عرض کردم...حالا باز بخوای افغانستان نم بهش بچسبونی خیلی منطقی نیست...چون اونی که پیش بینی کرده علم الهی داشته می دونسته در آینده چه خبر می شه |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم دوستان ، موضوع بحث کاملا مشخص است و همانطور که گفته شده : (۱۷/دی/۹۳ ۱۴:۱۱)masoudmoosavy نوشته است: لزومی به مصداق سازی نیست . بحثهای انتهایی (ارسال 16 به بعد ) با اینکه جالب بودند ، اما هیچ ربطی به موضوع ندارند . لذا موضوع بسته میشود . خیلی خوبه که این بحث اخری در موضوعی دیگر آیا سید خراسانی اهل خراسان فعلیست؟ ادامه یابد . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واقعا چه لزومی داره امام زمان ظهور کنه؟ »جدی پرسیدما« | مرهم | 43 | 17,844 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| نقاط ضعف جمهوری اسلامی از زبان امام خامنه ای | revenger | 6 | 4,332 |
۱۷/تیر/۹۱ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: سجاد313 |
|
| جانم فدای رهبر ( دریافت کد تصاویر تصادفی امام خامنه ای) | Mitsonary | 1 | 2,785 |
۸/اردیبهشت/۹۱ ۵:۳۱ آخرین ارسال: mohammmad |
|
| چندکلیپ جذاب پیرامون بیداری اسلامی ووعده الهی در کلام امام خامنه ای | sarallah | 0 | 1,464 |
۲۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| تبیین این که چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟؟؟/ | yamin2 | 70 | 32,969 |
۲۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: EMPERATOR |
|
| آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟ | emadm | 98 | 61,146 |
۲۴/دی/۹۰ ۸:۰۷ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|
| آیا مقام معظم رهبری همان سید خراسانی و سید حسن نصر الله همان سید یمانی است؟ | معلم313 | 19 | 12,823 |
۲/تیر/۹۰ ۱:۲۰ آخرین ارسال: akhevi |
|