کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 7 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم هر هفتاد بند استغفار مولا علی)
۰:۱۰, ۲۱/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۳ ۰:۱۶ توسط تازه مسلمان.)
شماره ارسال: #34
آواتار
بند چهل و دوم
خدایا! از تو آمرزش می طلبم از هر گناهی که با پای خود به سوی آن گام برداشتم، یا دستم را به سوی آن دراز کردم، یا چشمم به دقت آن را نظاره کرد، یا گوشم را به سوی آن باز نمودم، یا زبانم به آن گویا شد، یا آنچه را به من عطا کردی در آن خرج کردم، سپس در حال عصیان، از تو روزی خواستم و تو به من دادی، آنگاه از رزق تو برای معصیت کمک گرفتم، و تو آن را پوشاندی، سپس از تو بیشتر خواستم و ناامیدم نکردی، و آشکارا آن را مرتکب شدم و رسوایم ننمودی، پیوسته بر معصیت اصرار دارم و تو دائما بر من بازگشت و با حلم و مغفرتت گذشت می نمایی، ای کریم ترین کریمان! پس بر محمد و آل محمد صلوات بفرست و آن را بیامرز، ای بهترین آمرزندگان!

بند چهل و سوم
خدایا! از تو آمرزش می طلبم و از هر گناهی که کوچکِ آن باعث عذاب دردناک تو می شود و بزرگِ آن عقاب شدیدت را بر من وارد می کند، و انجام دادن آن باعث تعجیل نقمتت می گردد، و اصرار بر آن زوال نعمتت را در پی دارد، پس بر محمد و آل محمد درود بفرست و آن را بیامرز، ای بهترین آمرزندگان.

بند چهل و چهارم
خدایا! از تو آمرزش می طلبم از هر گناهی که هیچ کس جز تو بر آن آگاه نشد، و کسی غیر تو آن را ندانسته، و جز حلمت مرا از آن نجات نمی دهد و غیر عفوت چیزی فراگیر آن نیست، پس بر محمد و آل محمد صلوات بفرست و آن گناه را بیامرز، ای بهترین آمرزندگان!

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، رهگذر. ، Farzaneh ، nasimesaba ، 135
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم هر هفتاد بند استغفار مولا علی) - تازه مسلمان - ۲۱/خرداد/۹۳ ۰:۱۰

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
Lightbulb قطره ای از دریا . درسی از عاشورا بیاموزیم ... فاطمه خانم 5 2,477 ۱۳/آبان/۹۳ ۱۲:۵۲
آخرین ارسال: فاطمه خانم
  700 استغفار قلب 3 1,781 ۴/آبان/۹۳ ۱۲:۳۲
آخرین ارسال: قلب
  خدایا شکر!! AMINI 0 1,060 ۲/خرداد/۹۳ ۰:۴۶
آخرین ارسال: AMINI
  هفتاد سال روزه داری کنار تنور و سر مزرعه .. SAViOR 0 1,345 ۲۹/تیر/۹۲ ۱۳:۵۰
آخرین ارسال: SAViOR
  فرصت برای استغفار از گناه چقدر است ؟ saloomeh 3 2,311 ۲۶/بهمن/۹۰ ۱۵:۱۲
آخرین ارسال: میلاد.م
  یعنی بازم می تونم برگردم؟؟؟؟ Admirer 5 4,605 ۷/آذر/۹۰ ۱۹:۰۴
آخرین ارسال: علی 110

پرش در بین بخشها:


بالا