|
می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم هر هفتاد بند استغفار مولا علی)
|
|
۰:۱۰, ۲۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۳ ۰:۱۶ توسط تازه مسلمان.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بند چهل و دوم
خدایا! از تو آمرزش می طلبم از هر گناهی که با پای خود به سوی آن گام برداشتم، یا دستم را به سوی آن دراز کردم، یا چشمم به دقت آن را نظاره کرد، یا گوشم را به سوی آن باز نمودم، یا زبانم به آن گویا شد، یا آنچه را به من عطا کردی در آن خرج کردم، سپس در حال عصیان، از تو روزی خواستم و تو به من دادی، آنگاه از رزق تو برای معصیت کمک گرفتم، و تو آن را پوشاندی، سپس از تو بیشتر خواستم و ناامیدم نکردی، و آشکارا آن را مرتکب شدم و رسوایم ننمودی، پیوسته بر معصیت اصرار دارم و تو دائما بر من بازگشت و با حلم و مغفرتت گذشت می نمایی، ای کریم ترین کریمان! پس بر محمد و آل محمد صلوات بفرست و آن را بیامرز، ای بهترین آمرزندگان! بند چهل و سوم خدایا! از تو آمرزش می طلبم و از هر گناهی که کوچکِ آن باعث عذاب دردناک تو می شود و بزرگِ آن عقاب شدیدت را بر من وارد می کند، و انجام دادن آن باعث تعجیل نقمتت می گردد، و اصرار بر آن زوال نعمتت را در پی دارد، پس بر محمد و آل محمد درود بفرست و آن را بیامرز، ای بهترین آمرزندگان. بند چهل و چهارم خدایا! از تو آمرزش می طلبم از هر گناهی که هیچ کس جز تو بر آن آگاه نشد، و کسی غیر تو آن را ندانسته، و جز حلمت مرا از آن نجات نمی دهد و غیر عفوت چیزی فراگیر آن نیست، پس بر محمد و آل محمد صلوات بفرست و آن گناه را بیامرز، ای بهترین آمرزندگان! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قطره ای از دریا . درسی از عاشورا بیاموزیم ... | فاطمه خانم | 5 | 2,477 |