کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات در جلسات خواستگاری
۱۶:۱۲, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام
دوباره امدیم
(۳۱/تیر/۹۳ ۱۵:۲۱)moze84 نوشته است:  ممنون از این ستاد حمایتی...Smile
آقای النور!
یک خانم زیبا، یه شبه که زیبا نشده...
تمام عمرش زیبا بوده...
پس من فکر میکنم اون خانم توان تشخیص راست و دروغش بهتر از آدمهای معمولیه...
چون بیشتر در معرض تملق بوده...
من یه خواستگار داشتم که خیلی مذهبی تیر بود...
میگفت من برام خیلی مهمه که همسرم با من مسجد بیاد برای نمازهای یومیه اش و اهل قرآن و نهج البلاغه خوندن و ادعیه مفاتیح باشه...
من اینجوری نبودم و گفتم که من متاسفانه اینجوری نیستم...
بلافاصله گفت:
خعله خوب، آشپزیتون چطوره؟
یعنی از مهمترین ایده اش واسه ازدواج به خاطر ظاهر من گذشت...
برای من جای سوال بود که از من زیباتر که مثل ریگ ریخته...
پس ممکنه یه روزی به خاطر از من زیباتر هم من رو پشت سر بگذاره و از من بگذره...
یعنی آدمی که به خاطر زیبایی شروع به دروغگویی کنه، دم خروسش میزنه بیرون...
مگه این که طرف آدم وااااقعاً شارلاتانی باشه و کارش ازدواج باشه...
که خدا نصیب نکنه...
(ستاد شفاف سازی ستاد حمایتی بانوان)Big Grin

چرا یه شبه زیبا نشدن؟با اینهمه جراحی هایی که در ایران صورت میگریه ( رکورد دایم تو دنیا)
همه چیز ممکنه . از تن تاک دیگه بگیر تا ...
اقا معیار اصلیتون زیبایی نباشه از من گفتن ، وقتی یکی یکم بهتر ببنین پشیمون میشنا.

[b]مَـن تَـزَوَّجَ امرَأةً لا يَـتَزَوَّجُها إلاّ لِـجَمالِها لَم يَرَ فيها ما يُحِبُّ ، ومَن تَزَوَّجَها لِمالِها لا يَتَزَوَّجُها إلاّ وَكَلَهُ اللّه‏ُ إلَيهِ ، فعلَيكُم بذاتِ الدِّينِ .پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :هر كه با زنى به خاطر زيبايی‏اش ازدواج كند ، دلخواه خود را در او نبيند و هر كه با زنى به خاطر مال و ثروتش ازدواج كند خداوند او را به همان مال و ثروت واگذارد ، پس بر شما باد به (ازدواج با) زنان متديّن .
بحار الأنوار : 103 / 235 / 19
دوستان اگه قرار باشه بخاطر ظاهر و ... شروع کنیم نقص هارو با دورغ پوشوندن که دیگه باید فاتحه رو بخونیم همین اول.
(۳۱/تیر/۹۳ ۱۵:۲۷)ELENOR نوشته است:  حرف شما درسته ...
نکته من سر این بود که شما گفتید در جلسه اول کسی دروغ نمی گوید مگر در بعضی موارد مثل عشق و عاشقی و پدر پولدار ... من یک بند دیگر بهش اضافه کردم
یعنی اینکه آقا برخی از آقا پسر ها سر جلسه خواستگاری یک هو ببینند دختره خیلی زیباست ممکن است شروع کنند به ...
البته همان طور که شما هم گفتید تابلو می شود احتمالا
اولین جلسه که دیگه وقت نمیشه از این حرفای ... زد. بابا خودتونو قشنگ معرفی کنین و هدفتون رو از تشکیل خانوده بگین. خو یکی بخاطر اینکه نسلش باقی بمونه یکی برای تحکیم ایمانش یکیم برای اینکه از دست خونواده خسته شده میخواد مشتقل بشه یکیم میخواد ارامش بیشتری داشته باشه و ...
همینم اگه زیرنویس نره و نیاد بازم کم میاد وقت. پس الکی وقت برای حرفای اضافه نزارین.
(۳۱/تیر/۹۳ ۱۵:۳۲)یاســین نوشته است:  کلا هر چی موزه جان بگه من یه تبصره میزنمBig Grin
اگه دختر خوشگل باشه و کم سن،میتونه راحت تحت تاثیر قرار بگیره
اون دختری که شما میگی،دانشگاه رفته،کلی ادم دیده،کلی خاستگار داشته لذا زرنگ شده
اما دخترا به قول جناب النور باید بیشتر دقت کنن
دخترای زیباتر و دختران پولدار

ببخشین الان نسل جدیدا خودشون یپا تجربه هستن دانشکاه نرفته ، ولی دانشگاه رفته ها رو براشون کلاس درس میزارهAngry
حالا دخترای پولدار و زیبا فقط دقت کنن؟ یعنی پسرا این وسط نباید دقت کنن دیگه؟
همینه که من میگم باید مادرا مراقب باشن تا عرسشون کی میشهBig Grin
"ستاد پسران تک فرزند":heart:Rolleyes
خانمها چطور تو بحث پنهان کاری مالی بو میگفتین راست بگین - یادونه که کدوم پست رو میگم- اسم پستش یادم رفت- خالا اینجام که اول زندگیه باید اون پایه هارو محکم کمیم - هم مرد و هم زن - برای ایندشون.
راستی مراقب اینم باشین که طرفتون از ایناس که با صدای خوردن مثلا خیار وامثالهم مشکل داره یا نه!Soldier
چون بعضیا هستن که با هر سرو صدایی قشنگ پیاده روی میشه رو مغزشون حتی صدای تیک تاک ساعت.
اینارو حتما در نظر بگیرین.Rose

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین ، شیدا ، Eve ، mahyamatin ، عشقم کربلا ، رضوانه ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سوالات در جلسات خواستگاری - mahdy30na - ۳۱/تیر/۹۳ ۱۶:۱۲

[-]