کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آینده اسراییل در بیان امیرالمومنین علیه السلام
۱۹:۲۸, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
در کتاب عقائد الامامیه، حديث بسيار جامع و جالبي از اميرمؤمنان عليه‏السلام نقل شده است:

«قال أميرالمؤمنين عليه‏السلام: و ستأتي اليهود من الغرب لانشاء دولتهم بفلسطين. قال الناس: يا اباالحسن! أني تکون العرب؟ أجاب عليه‏السلام: أنذاک تکون مفککة القوي، مفککة العري، غير متکاتفة و غير مترادفة.

ثم سئل عليه‏السلام: أيطول هذا البلاء؟ قال: لا، حتي اذا أطلقت العرب أعنتها و رجعت اليها عوازم أحلامها، عندئذ يفتح علي يدهم فلسطين، و تخرج العرب ظافرة و موحدة، و ستأتي النجدة من العراق، کتب علي راياتها القوة، و تشترک العرب و الاسلام کافة لتخلص فلسطين، معرکة و اي معرکة في جل البحر تخوض الناس في الدماء و يمشي الجريح علي القتيل.

ثم قال عليه‏السلام: و ستفعل العرب ثلاثا، و في الرابعة، يعلم الله ما في نفوسهم من الثبات و الايمان، فيرفرف علي رؤسهم النصر. ثم قال: وأيم الله يذبحون ذبح النعاج حتي لا يبقي يهودي في فلسطين».

«اميرمؤمنان عليه‏السلام فرمود: يهود براي تشکيل دولت خود در فلسطين از غرب -به منطقه‏ي عربي خاورميانه- خواهند آمد. عرضه داشتند: يا اباالحسن پس عربها در آن موقع کجا خواهند بود؟! فرمود: در آن زمان عربها نيروهايشان از هم پاشيده و ارتباط آنها از هم گسيخته، و متحد و هماهنگ نيستند.

از آن حضرت سؤال شد آيا اين بلا و گرفتاري طولاني خواهد بود؟ فرمود: نه، تا زماني که عربها زمام امور خودشان را از نفوذ ديگران رها ساخته و تصميمهاي جدي آنان دوباره تجديد شود آنگاه سرزمين فلسطين به دست آنها فتح خواهد شد، و عربها پيروز و متحد خواهند گرديد و نيروهاي کمکي از -طريق- سرزمين عراق به آنان خواهد رسيد که بر روي پرچمهايشان نوشته شده: «القوة». و عربها و ساير مسلمانان همگي مشترکا براي نجات فلسطين قيام خواهند کرد -و با يهوديان خواهند جنگيد- و چه جنگ بسيار سختي که در وقت مقابله‏ي با يکديگر در بخش عظيمي از دريا روي خواهد داد که در اثر آن مردمان در خون شناور شده و افراد مجروح بر روي اجساد کشته‏ها عبور کنند.

آنگاه فرمود: و عربها سه بار با يهود مي‏جنگند، و در مرحله‏ي چهارم که خداوند ثبات قدم و ايمان و صداقت آنها را دانست هماي پيروزي بر سرشان سايه مي‏افکند. بعد از آن فرمود: به خداي بزرگ سوگند که يهوديان مانند گوسفند کشته مي‏شوند تا جائي که حتي يکنفر يهودي هم در فلسطين باقي نخواهد ماند».

در کتاب عقاید الامامه ج‏1 270 سند اینگونه ذکر شده:
في الجزء الثاني من كتاب من كنت مولاه فهذا مولاه تأليف عبد المنعم الكاظمى ص 296 ناقلا عن مجلة العرفان اللبنانية في الجزء التاسع مجلد 53 لشهر ذي القعدة 385 الموافق 966 ناقلا عن كتاب الجفر المطبوع سنة 1340 عن راشد حدرج نزيل دكار في السنكال و إليكم نص ما جاء في هذا العدد من مجلة العرفان ص 954/ 955:

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saman151 ، m.hossein ، أین المنتظر ، arman mohseny ، یاوران مهدی ، عشقم کربلا ، 135 ، سید ابراهیم ، aakbarib ، عبداللهی ، mahdy30na ، هادی... ، دل خسته ، جویای حقیقت ، Agha sayyed ، مجتبی110 ، قلب ، السا ، mortozpasha ، آفتاب ، عبدالرحیم ، yektasepas ، سدرة المنتهی ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
آینده اسراییل در بیان امیرالمومنین علیه السلام - محمدهادی - ۳۱/تیر/۹۳ ۱۹:۲۸

[-]