|
مدیریت زمان منتظر (روایت عهد31)
|
|
۱:۰۵, ۲۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۳ ۱:۳۸ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۳)Ali#59 نوشته است: من که دو روز سعی کردم اینطوری زندگی کنم...نشد. درمورد چیزی که فرمودید بد ندونستم یکم از ماجرای برنامه ریزی خودم بگم من با یکی از دوستام از امسال بعد عید قرار گذاشتیم برناممون رو منظم پیش ببریم ![]() اما ... الان دفترچم جلومه میخام بهتون نشون بدم بعد 2 روز نمیشه نتیجه گرفت خواهرتون 4 ماهه درگیره بعضی وقتا ریپ میزنه 15 فروردین -----» اولین روز ک هدف گذاری کردیم ![]() از 1/16 تا 1/26 ------» یعنی 11 روز برنامه ریزی منظم تا 2/1 ------» هیــــــــــــــــــــــچی ![]() تا 2/18 --------» برنامه ریختیم تا 3/7 ----------» هیــــــــــــــــــــــــــــــــــچی بازم ![]() تا 3/16 ----------» برنامه ریختیم : : : : : قصد ندارم همه رو بنویسم و وقتتون رو بگیرم غرض این بود که بگن همچینم عجیب نیست و به معنای این نیست که نمیشه ![]() بسم الله الرحمن الرحیم بقول استاد چون وقت گذشته میریم سراغ بحث... (خیلی دوست دارم یبار اینو نگه) 1. وقفه های تلفنی ----» زمانی که تلفن کارتون رو از مسیر اصلی منحرف می کنه...7 روش برخورد با وقفه ی تلفنی : 1. ابزاری کاری سریع بردارین سریع قطع کنین تعهد بدین که زمانی که درگیر کارتونین تلفن (یا موبایل) یک ابزار کاریه متاسفانه جوونا و نوجوونا بواسطه عاداتشون به تلفن و موبایلشون به عنوان یه وسیله سرگرمی نگاه می کنن همینم باعث میشه وقت زیادی ازشون بگیره قبلا هم پیشنهاد داده بودم که زمان کار موبایلتون رو روی سایلنت بذارید و تا تموم شدن کار سراغش نرید 2. تماس ها رو جدا کنین (این توصیه بیشتر برای افرادیه که در محل کار درگیر تماس تلفنی هستن) چه کسی ؟ چرا؟ اول متوجه بشین کی و چرا بهتون زنگ زده بعد جواب بدید به هر ناشناسی نیاز نیست جواب بدیم 3. در صورت امکان زنگ نزنین یعنی شما شروع کننده نباشن یعنی دوست عزیز با کسی کار نداری الکی بهش اس نده که بعد بشینین سه ساعت با اس و وایبر و واتس آپ و ... حرف بزنین 4. زمان تماس مجدد رو تعیین کنین اگر با کسی کار داشتین و تماس گرفتین و جواب نداد مشخص کنین کی می تونین باهاش صحبت کنین که مجبور نشین چندبار دیگه زنگ بزنین 5. تماس ها رو دسته بندی کنین گاهی میشه تماس هایی رو یه جا جمع بندی کرد گاهی هم میشه چیزایی دیگه مثل ایمیل دسته جمعی جایگزینشون کرد 6. تماس یعنی جلسه ی کاری قبل از زنگ زدن تکلیفتون با خودتون رو مشخص کنین این طور زمان کمتری باید برای رسیدن به اصل مطلب و اینکه اصلا چرا زنگ زدین صرف کنین 7. بدون خودکار + کاغذ زنگ نزنین از تماستون نکته برداری کنین اون چیزی که روش توافق شد رو یادداشت کنین که مجبور نشین بعد برای یادآوریش کلی فکر کنین مخاطب + تاریخ + علت + ساعت + شماره تماس + توافق نهایی این ها بعد بدردت میخوره یکی از اصل های مومن بودن[b] زرنگ بودنه به نظر من دقیق بودن هم بخشی از زرنگ بودنه تو برخوردهای بعدیتون با اون فرد با داشتن این اطلاعات دقیق میتونین کاری کنین که حساب کار دستش بیاد...دیگه دست از پا خطا نمیکنه... بقول دوستان تجربه کردم که میگم [/b] ![]() ان شاالله ادامه دارد...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مدیرت زمان منتظر**//مدیریت پروژه\\**(پست ویژه) | ضحی | 7 | 4,346 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۰۲ آخرین ارسال: ضحی |
|
| ایا منتظر واقعی هستید؟! منتظر واقعی را از کجا باید شناخت | وحید110 | 19 | 11,623 |
۸/مهر/۹۲ ۱۱:۲۵ آخرین ارسال: سیمرغ |
|
| مقاله ویژه : ماه رمضان ، بهار دعا برای فرج امام زمان ( منتظر ظهور قائم باشید) | ashab313mahdi | 12 | 7,997 |
۲۷/مرداد/۹۱ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: جانثار مهدی |
|
| امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) : 3 منتظر در ماه رمضان ... | rahi | 1 | 2,281 |
۹/مرداد/۹۱ ۳:۰۳ آخرین ارسال: ساقی |
|
| برای چه منتظر امام زمان(علیه السلام) هستم؟ | shafagh_mah | 13 | 7,205 |
۷/مرداد/۹۰ ۱۵:۲۵ آخرین ارسال: ياسر |
|

----» زمانی که تلفن کارتون رو از مسیر اصلی منحرف می کنه...