|
بهترین شیوه خواستگاری
|
|
۲۳:۰۶, ۲۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۲۳:۰۹ توسط fateme-m.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۸)زینب خانوم نوشته است: ببینین بچه ها! با این قسمت حرفاتون شدیدن موافقم.... و بدونه شک درسته... ببینید دنیا پیشرفت کرده و داره با سرعت نور به جلو پیش میره من خودم طرفداره خاستگاری سنتی هستم ولی نمیتونم انکار کنم که خیلی از جوونا ترجیح میدن خودشون همسرشونو انتخاب کنن. ( که البته اشکالی هم نداره) روی صحبت من به افرادیه که واقعا قصد ازدواج دارن نه افراده دیگه یعنی اون دخترپسری که تو دانشگاه آشنا بشن و ازدواج کنن آیندشون خراب میشه؟ یعنی خوشبخت نمیشن؟ این مسائل قابل پیش بینی نیست. نمیشه گفت اونی که تو دانشگاه آشنا شده حتما بدبخت میشه و اونی که مامانش انتخاب کرده حتما خوشبخت میشه. الان شیوه های اشنایی خیلی زیاد شده مثلا یه مادری یه دخترخانومی رو تو عروسی میبینه و به پسرش پیشنهاد میده خب این یعنی این زوج تو مهمونی اشنا شدن حالا اگه خوده اون آقا پسر دخترخانومی رو تو عروسی ببینه و ازدوج کنن دیدگاه ها 180 درجه تغییر میکنه!! اینا همش بخاطره پایین بودنه سطح فرهنگه... مردم از یک کلاغ 40کلاغ کردن لذت میبرن! تو مورد اول مادر عروسشو انتخاب کرده و در مورد دوم یه پسر تو مهمونی همسرشو انتخاب کرده!! (( و این یه گناهه بزرگه! واه واه چ آقا پسره هیزی! ))قبول دارم بعضی از شیوه های خاستگاری تو جامعه ما احمقانست مثل ازدواج نتی و مجازی و خیابونی چون آمار ثابت کرده تو این ازدواجا اصولا دروغ و فریب کاری خیلی خیلی زیاده و اکثرشونم که یه جور کلاهبرداریه. این سایت های همسریابی هم که یه مدل خاستگاری مسخره دیگست! ختم کلام! تا وقتی سطح فکر و فرهنگ مردم تغییر نکنه هیچ اتفاق بزرگ دیگه ای نمیفته حتی اگه کل ایران حتی خونه های مردم هم تفکیک جنسیتی بشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری !؟ | MESSENGER | 126 | 89,013 |