|
سوالات کلی درباره فیلم ظهور
|
|
۸:۱۴, ۱۰/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۸۹ ۸:۳۴ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من هم دوستمون بحث جالبی رو راجع به این مستند مطرح کرد من هم توی این چند وقته کلی وقتمو اختصاص دادم به تحقیق راجع به چیزایی که این سریال مطرح می کنه و به خیلی از سایتهای مرتبط با این مسایل و همچنین فیلمهایی از این دست برخورد کردم من هم در ذهنم همچین سئوالایی داشتم ولی نه به این واضحی که این دوستمون فرمود شاید به قول این دوستمون ( بنا بر فرضیه ی ایشون در صورتی که فرض رو بر این بگیریم که تهیه کننده های این سریال عواملی در دست صهیونیست باشن ) این سریال برای این تهیه شده باشه که ذهن ما رو از جای اصلی و کار اصلی ای که فراتر از ایناست منحرف کنن ! یکی از مهمترین بحثهای قبل از ظهور خروج یاجوج و ماجوج هست . که به لاتین ! میشه gog and magog ! ( فکر کنم یکی از یارای جومونگ اسمش magog باشه ! ) البته اینا رو خودم تنها تنها نگفتم توی چند تا بحث متوجه شدم و احتمال داره با توجه به استقبال زیاد در کشورهای مختلف از سریال جومونگ و مفاهیم یهودی ای که در اون به کار رفته ( مثلا جومونگ ظاهرا معنیش میشه روحانی یهودی ! ) داره دنیا رو آماده می کنه برای این اتفاق قبل از ظهور نمی دونم ! البته یه نکته ی دیگه هم که هست اینه که مسلمون باید از همه زرنگ تر باشه و همه ی احتمالها رو برای خودش متصور باشه ، و برای اونا راه و تدبیر داشته باشه تا اگه اتفاق جدیدی رخ داد سریع تغییر وضعیت بده و مثل ماست وانمونه نکته ی دیگه هم به قول استاد رائفی پور اونا رازهاشون رو در کتابها و فیلمهاشون بیان می کنن و صد البته با کلی دروغ هم قاطی می کنن که هم خیلی خوفناک نشون بدن هم واقعیتشون برملا نشه ولی صرف همین اشاره ها نشون دهنده ی یک سری حرکت هست که داره دور و برمون اتفاق میافته و اینها کلیدهایی هستن که برای آماده سازی مردم دنیا برای وضعیت جدید آشکار می کنن ! در مورد شیطان هم خیلی خوب اشاره کرد که قبلا شیطان همیشه از بین میرفت در مقابل خوبی ولی در سری جدید فیلمها شیطان با بدی ای که داره در مقابل قهرمان فیلمها ایستادگی می کنه و انگار یه سر و گردن بالاتر هست با اینکه نابود میشه ! و احتمالا بعد از این سری می ریم توی سری جدید فیلمها که جای خوب و بد در فیلمها عوض میشه و شیطان رو به عنوان هدف اصلی نشون می ده ! ( اگه پیشگوییم درست از آب درومد برام جایزه بفرستید )
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,092 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| دروغی بزرگ در فیلم ظهور | ninjutsu | 192 | 100,337 |
۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: 028 |
|
| نظرسنجی سراسری درباره مستند ظهور | zamanidotreza | 2 | 2,591 |
۱۱/دی/۹۱ ۲۰:۳۶ آخرین ارسال: zamanidotreza |
|
| سوال درباره ی فیلمهای مستند ظهور | antihollywood | 7 | 7,102 |
۷/فروردین/۹۱ ۳:۰۰ آخرین ارسال: Blank Mind |
|

)