کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود مستند زندگی به سبک آخرالزمان
۱۰:۱۸, ۳۱/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۱۰:۲۱ توسط M654.)
شماره ارسال: #39

(۳۱/مرداد/۹۳ ۵:۰۳)مجید املشی نوشته است:  ما داریم در مورد تبیین سبک زندگی اسلامی-ایرانی صحبت می کنیم نه یک کار فرهنگی در سطح خرد. لذا تبیین این سازوکار برعهده ی مراکز علمی یعنی دانشگاه و حوزه هست. که هر پارامتر از مبحث کلان سبک زندگی در قالب پروژه های تحقیقاتی و تزهای کارشناسی ارشد و دکتری قابل تبیین هست.
مگر فردی مثل دکتر عباسی چیزی مغایر با مبانی اسلامی بیان می کنن؟ و یا مدعی خوانش جدیدی از اسلام هستن؟!
آنچه مسلم هست معیار خوانش اسلام از منظر تشیع خوانش ثقلینی اسلام هست که در آن مبنا قرآن و پیامبر و ائمه ی معصومین هستن.
در مورد مسئله ی افزایش جمعیت من متوجه ابهامی که براتون پیش اومده نمیشم. ببنید اینکه شرع در مورد اینکه وازکتومی چه حکمی دارد یک مسئله است و اینکه در ما در آینده ی نزدیک با وضعیت موجود رشد جمعیتی، دچار بحران خواهیم شد مسئله ای دیگر. من تناقضی در این بین نمی بینم.

سلام علیک هموطن
"دچار بحران خواهیم شد مسئله ای دیگر. من تناقضی در این بین نمی بینم."
برادر بنظرم شما مستندی که کارشناسی کردید را بار دیگر بادقت ببینید.در قسمتی از مستند مربوط به ناکارآمدی آقای عباسی گفتند سیاست ما در باب اشتغال بانوان و جمعیت، و همچینین"وازکتومی"_ اشتباه و خطا مرتکب شدیم. وازکتومی از زمان رهبری قبلی باب شد_برای اطلاعات بیشتر می‌توانید فیلم "آتشکار"را نیز ببینید.
نقل قول:فکر می کنم شما جایگاه رهبری رو با یک پیشگو یا نستراداموس اشتباه گرفته اید!
ببنید اینکه از منظر امنیتی یک کشور دچار بحران کاهش و کهولت جمعیت میشه بستگی به عملکرد آحاد اون جامعه در طول مدت زمان مشخص خودش رو داره. اما این مسئله که ما باید در پی رسیدن به ریشه های بروز چنین معضلی باشیم درسته و امیدوارم که باشیم. مبحث آگاه سازی و فرهنگ سازی نقش اساسی رو در این زمینه ایفا می کنه.
این سخن من "در باب عصمت صغری" بنقل از نشریه حامی رهبری "یالثارات" دردوسال قبل بود _متمایل به جناح راست_و سخن و اندیشه‌ای است که مسئولین فعلی برمبنای آن قول و قعل ایشان از منابع و اصول نظام دانسته شده؛ و این تا جایی پیش‌رفته که مقابل نص افتا و ادعا داشته‌اند؛ از آن‌جمله: که مردم ما از صدر اسلام بهتر عمل کردند[رهبری قبل]_که خلاف قول مشهور مفسرین از آیه‌ی "السابقون السابقون" است.واینکه حقظ نظام از نماز مهمتر است.
نقل قول:. هرچند شما فقط اشاره ای به یک سری اطلاعاتی کردید و اصلا مشخص نیست چه نتیجه ای می خواید بگیرید. به عنوان نمونه حضور 65 درصدی خانوم ها در دانشگاه ها چه ارتباطی با مخالفت با حجاب و عدم تایید صلاحیت نمایندگان مجلس و ... داره؟!!!نکته ی مهمتر ارتباط این اطلاعات عنوان شده ی شما با مبحث سبک زندگی و مستند مورد نظر چیه؟!
بنده عرضم این است که مردم از روشی که از سبک‌زندگی مورد ادعای شما_باتوجه به خواستگاه آن که آیت الله خامنه‌ای هست (در درخواست برای پرداختن به آن)_ اظهار انزجار می‌کنند. بنده می‌خواهم به شما به برخی بدل‌هایی که از الگوی واقعی زندگانی بشر دور می‌کند انذار دهم.شاد، موحد و مستقل باشیدHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دانلود مستند زندگی به سبک آخرالزمان (ویرایش نهایی) - M654 - ۳۱/مرداد/۹۳ ۱۰:۱۸

[-]