|
سوالات کلی درباره فیلم ظهور
|
|
۱۹:۵۸, ۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۱۹:۵۸ توسط mtarzh.)
شماره ارسال: #233
|
|||
|
|||
|
دوستان قوم یهود ثروت عضیمی داره (یهود که میگم همونه که به نام ماسون شناخته میشه)
کنترل نفت آمریکا رو داره شرکت های بزرگ رو در اختیار داره قدرت عضیمی داره فکر میکنه برنامه میریزه سیاست داره با جن در ارتباطه و از قدرتهاش استفاده میکنه (هر چند جن نمیونه بدون اذن خدا به انسان آسیب بزنه) جادو هم میکنه (البته جادویی که توی فیلما نشون میدند زیادی گندس) خب حالا چه حسی دارید درست کاری رو کردم که مستند ظهور کرد قدرت ماسون ها رو بزرگ کردم اما از قدرت الهی که جانب داره حقه هیچی نگفتم این در یه فرد معمولی یه حس ترس به وجود میاره نا امیدی یاس و .... من نه میگم مستند ظهور درسته نه میگم غلطه کاریم به این که اونی که اینو ساخته ندارم به هر دین و فرقه ای که باشه مهم نیست برام وظیفه ی من چیه: حق رو بشناسم مرز ها رو مشخص کنم و دشمنمو بشناسم مشکل این مستند اینه که اگه کسی شناخت کافی از حق نداشته باشه یه ترس درونی توش به وجود میاد (قضاوت خاص کسیه که از آشکارو نهان خبر داشته باشه پس من در مورد شخص هیچ کاری ندارم من در مورد حرفاش قضاوت میکنم) معیار قضاوت من چیه فقط قرآن تا یه حدیشو خودم میفهمم اما یه جای به بعدش باید کسی باشه که عمرشو روی این معجزه گذاشته باشه نتیجه: هیچ حرفی رو بی دلیل نپذیرید حتی قرآن هم به هزار روش تفسیر میشه پس به یک منبع وابسته نباشید علم اونیه که بدست بیاد نه اونی که کسی خورتت بده همیشه در تحقیقاتتون بدونید کلام راست فقط قرآن کلام قابل اعتماد احادیثه و غیر این چون همه از بشره میتونه اشتباه باشه چه به عمد یه سهوا (حتی حرفای من) مشخص کردن عمدو سهوش کار منو شما نیست و کاری بیهودس وقتتون رو به جای اینکه بزارید روی اینکه فلانی آدم درستیه یا نه نزارید بزارید روی حرفاش حرفاشو موشکافانه بررسی کنید اون وقت به درستی شخص هم میرسید (البته درست و غلطی همیشه یه چیز نسبیه و فقط خداست که حقیقت و درستی محضه) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,063 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| دروغی بزرگ در فیلم ظهور | ninjutsu | 192 | 100,129 |
۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: 028 |
|
| نظرسنجی سراسری درباره مستند ظهور | zamanidotreza | 2 | 2,581 |
۱۱/دی/۹۱ ۲۰:۳۶ آخرین ارسال: zamanidotreza |
|
| سوال درباره ی فیلمهای مستند ظهور | antihollywood | 7 | 7,089 |
۷/فروردین/۹۱ ۳:۰۰ آخرین ارسال: Blank Mind |
|