|
یک سوال اساسی(قسمت دوم: مشروعیت ولی فقیه)
|
|
۱۸:۴۵, ۱۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۳ ۱۸:۴۷ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خیلی وقت پیش یه دوستی منو با داروینیسم آشنا کرد. من بدجوری به داروین و نظریات تکامل یافته اش علاقه مند شدم و دنبالش رفتم. اما همیشه می خواستم از این مسیر دور بشم.
چون هرچی به داروینیسم نزدیک تر می شدم از توحید دور تر می شدم و به تبعش از معاد دور می شدم. اولین تاپیکم تو این تالار با عنوان "یک سوال اساسی" مشکل من رو حل کرد. این گذشت و اون دوست رو یه مدتی ندیدم. حالا امروز ظهر دوباره دیدمش. باهام درباره ولی فقیه(سید علی خامنه ای) صحبت کرد. گفت رهبر باید مقبولیت و مشروعیت داشته باشه گفت که مقبولیت داره اما توی مشروعیت شک داره گفتم رهبر فلانه و بساره و آدم پاکی هست و به اطرافیانش نگاه می کنی می بینی انسان های قدیری هستن اما گفت نه! مدرک می خوام! مثال نقض آورد. ازم خواست مشروعیت رهبر رو براش ثابت کنم. من هم هرچی دندون می جویدم می گفت معاویه هم این جوری بود. دوباره اومدم دست از پا درازتر دارم می گم یک سوال اساسی ![]() ![]() ![]() سوالم اساسی من اینه که چطور نگذارم ستون پنجم عقیده ام بلنگه؟ شما چطور مشروعیت رهبر رو ثابت می کنید؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شناخت بیشتر از ولایت مطلقه فقیه + نظرات و توضیحات آیت الله بهجت در باب ولایت فقیه | warior | 60 | 32,639 |
۷/تیر/۹۳ ۱۹:۰۱ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| مباحثی پیرامون ولی فقیه (قسمت اول و دوم) دیدگاه امام خمینی و روایات و قانون اساسی | وحید110 | 20 | 8,983 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۰:۳۰ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|