|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۲۳:۵۵, ۱۸/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۳ ۰:۰۳ توسط sakineh110.)
شماره ارسال: #249
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۳ ۲۳:۰۸)حوریه سادات نوشته است: این قانونو اسلام قبول نداره و من به کشور اسلامیم اعتماد داشتم که کنکور شرکت کردم جون دارم تو این مملکت زندگی میکنم!حوریه سادات جان اما این حرفتون رو قبول ندارم چون اینجوری هم نیست که ایثارگرا بدون زحمت رو صندلی خوب بشینن مثلا رتبه 1 ایثارگران 45 کشور شده و از منطقه 2 یعنی رتبه ش معادل 20 و خورده ایی منطقه دو و الی آخر سهمیه ایثارگران درست مثل سهمیه مناطقه اینجوری کشککی نیست که با هر رتبه ایی هر چی می خوان بشن من یکی از دوستانم رتبه ش شد 700 خب پزشکیشو قبول می شد ولی شد 8 شاهد و رفت پزشکی بهشتی، می بینین با رتبه 8 نرفت دانشگاه تهران ..رتبه 8 !!! این دوتا چیز رو نشون میده یکی اینکه با 8 نرفت دانشگاه تهران چون تو هر دانشگاه و برا هر رشته تعداد خیلی خیلی محدودی فرزند ایثارگر می گیرن مثلا یه نفر یا دو نفر که وقتی پر بشن میره برای رشته و شهر بعدی و دو اینکه اینها با وجود نبود پدر و حتی بعضیهاشون نبود منبع مالی درست حسابی درسشون رو خوندن و رتبه ی خوبی هم اوردن و میتونن رشته ی خوب بخونن 19000 که نشدن بعد بیان پزشکی بهشتی و یا پزشکی تهران اگر خودشون 19000 بشن مثلا رتبه شون تو شاهد ممکن بشه مثلا 400 که خیلی زور بزنن ممکن یه رشته ایی در بیان که به قول شما تو تجربی برای افرزند ایثار گر رتبه 400 یعنی هیچ فرزند ایثارگر هم هس با این سهمیه هم هیچی نشده چون درسشو نخونده اینجوری که می گی ایثار گر فلان و بیسار خب ناراحتشون می کنی یه جوریه که انگار این بندگان خدا هیچ زحمتی نکشیدن این هم رتبه یک ایثارگران فاطمه نوذری با میانگین تراز 8100 http://www.kanoon.ir/Public/StudentProfi...=913460198 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,591 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,241 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|