|
سوال کنکوری
|
|
۲۲:۰۶, ۸/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام شما که این همه دعا برای کنکوری های تالار می کنید حالا لطفا کمکشون هم کنید ![]() تالار کم مخ نداره ها ![]() هم اکنون به یاری شما نیازمندیم خیلی خب این سوال پنجم فیزیک سراسری 89 تجربی هست ![]() خب گفته گزینه 4 ولی دلیلش برای من قابل درک نیست اول از همه بگم که من فیزیکم ضعیفه خب مگه تکانه نمیشه mv خب جرم که ثابته سرعت هم تا نقطه ی اوج کم میشه و از نقطه ی اوج به پایین جهت سرعت عوض میشه و بزرگی سرعت افزایش پیدا میکنه خب با این حساب گزینه 3 درست میشه به کمک احتیاج دارم ممنون |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۰, ۱۵/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۸/فروردین/۹۵ ۲۲:۰۶)سرباز منتظر نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام...میدونم مدت مدیدی از این تایپیک گذشته .شاید هم کنکور داده باشی...ولی یه نکته بگم.شاید بقیه استفاده کردن.داداش نمودار تکانه -زمان دقیقا شبیه نمودار سرعت-زمان هست....چون گلوله رو میندازیم بالا تا به سمت بالا بره سرعتش کم میشه،پس نیمه اولش کند شونده هست ...و نیمه دوم که داره میاد پایین سرعتش داره زیاد میشه پس تند شونده هست...در نتیجه گزینه 4 |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱۵/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خوشم میاد که جمیعا تعطیلاتیم... اولا کنکور ی فیلم بزرگه برای چاپیدن چاپیدن من ... چاپیدن تو ... چاپیدن ما ... قبل از کنکور توی المپیاد نخبه هامونو واسه بلعیدن نظام سلطه جدا میکنن بعدش نخبه های درجه بعدیرو واسه بهترین مراکز علمیمون جدا میکنن تا بعد از هزینه کردن میلیونها تومن پول من و تو ... ما ... رزومه بفرستن واسه سلطه گر... بقیه هم میمونن ببینن پارتی چیزی دارن ی ذره از خرده ریزهایی که از مشت این غارتگرای وطنی میرزرو به واسطه آشنا (پارتی) جمع کنن... مثل من... مثل تو ... ما...
|
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۱۵/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱:۴۱, ۶/مهر/۹۶
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
نمیدونستم این تاپیک تا مرداد ادامه داشته
![]() خیلی ممنون از همگی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دعا برای کنکوری های تالار | فدايي ولايت | 422 | 139,310 |
۱۵/مرداد/۹۶ ۱۴:۰۱ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,239 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

![[تصویر: %DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6_%DB%B0%DB%B3_%D...%DB%B4.png]](http://s7.picofile.com/file/8244915534/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6_%DB%B0%DB%B3_%DB%B2%DB%B7_%DB%B2%DB%B2_%DB%B0%DB%B1_%DB%B4%DB%B4.png)