|
لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید!
|
|
۱۸:۲۵, ۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۶ توسط boghz.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی برادر ها و خواهر های بزرگوارم طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق باشه برای انتخاب آگاهانه ی رشته دانشگاهی ازتون راهنمایی میخوایم از تک تک اعضای تالار میخوام که رشته های خودشون رو معرفی کنند ازتون خواهش میکنم از سایت ها کپی نکنید در اصل هدف این تاپیک اینه که کسایی که خودشون یا نزدیکانشون در این رشته ها درس خوندن ( و مخصوصا اینکه الان شاغل هستند ) تجربه شون رو مطرح کنند و راهنمایی کنند و بچه های کنکوری هم سوال هاشون رو مطرح میکنن فکر میکنم خودتون میدونید چه چیزهایی رو مطرح کنید( نوع شغل آینده , روحیات لازم برای اون بازار کار , جاهایی که میشه استخدام شد , نوع درسهاش در دانشگاه و درس هایی که باید خوب بلدش باشی و موارد دیگه که خودتون صلاح میدونید ) به امید اینکه همه ی بچه های بیداری اندیشه آگاهانه رشته ی دانشگاه و شغل آیندهشونو انتخاب کنند و در راه خدا به مردم خدمت کنند و برای همه مون افتخار آفرین باشن ! یا علی
[/b] |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۱, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها
![]() ![]() ![]() خسته نباشید اومدم بگم بچه های تجربی اگر میخوان از رشته های پیراپزشکی و پزشکی اطلاعات داشته باشن تا جای توان در خدمتشون هستم ... البته در مورد رتبه و اینا نمیدونم الان رنج قبولی ها چجوریه اما در مورد خصوصیات خود رشته میخواید بهم پیام خصوصی بدید .. تا جای توان کمکتون میکنم
|
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سلام خواهرها و برادرهای گرامی
ان شا الله که حالتون خوب باشه میخواستم ببرسم که احیانا کسی در مورد بزشکی ارتش و قائم چیزی میدونه یا نه ؟ تو اقوامتون کسی تو این دانشگاه ها تحصیل کردن ؟ سوالم اینکه که کسانی که تو این دانشگاهها درس میخونن تو آینده دقیقا چیکار میکنن ؟ و .... ممنون میشم اگه راهنماییم کنید |
|||
|
۱۴:۰۷, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۳ ۱۷:۰۱)boghz نوشته است: سلام خواهرها و برادرهای گرامی من زیاد اطلاعی ندارم ولی فکر کنم جناب Mitsonary بتونه کمکتون کنه چون پزشکی میخواستن احتمالا درمورد دانشگاه هاشم تحقیق کردن موفق باشید
|
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۲۱:۰۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۳ ۱۷:۰۱)boghz نوشته است: سلام خواهرها و برادرهای گرامی نقل قول:من زیاد اطلاعی ندارم ولی فکر کنم جناب Mitsonary بتونه کمکتون کنه ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اولا ما دو نوع دانشگاه پزشکی بورسیه داریم ، یک دانشگاه ارتش و دو دانشگاه سپاه که اسمش هست بقیه الله نه قائم! اتفاقا امروز با بچه های پزشکی و دندانپزشکی قرار داریم بریم صفاسیتی ( سوالی داشتید الخصوص از دندان بهم بگید تا ساعت 5 تا ازشون بپرسم. )دانشگاه سپاه از لحاظ علم و رتبه خ سرتره از دانشگاه ارتش ، و رتبه ی اون بین تمام دانشگاه های پزشکی ایران 10 می باشد. و تیپ یک است.ما سه نوع تیپ داریم 1 ، 2 ، 3 / که تیپ های 1 شامل دانشگاه های تاپ کشور مثل تهران تبریز شیراز مشهد و ... است. بقیه الله هم تیپ یک هست. بیمارستانی داره خ مجهز! دانشکده ی جدیدش هم که امسال افتتاح میشه درست کنار بیمارستانه.برای قبولی تو این دانشگاه برای پزشکی تراز 9500 واسه پزشکی و داروسازی ( داروسازی از امسال تصویب شده و حتی علوم تغذیه ) و تراز 8000 برای رشته های پیراپزشکی. از 40 تا شخص 5تاش دختره ، که باید چادری هم باشه.ارتش از لحاظ رتبه تو 37 ، و حول و حوش این عدد قرار داره و ضعیف تره از لحاظ علمی. تو ارتش برای آقایان باید یونیفرم پوشیده شه و دختر پذیرش نمی کنه. بجز 2 تا دختر اونم تو خود دانشگاه تهران! ( که رتبشون باید خ خ خ خوب باشه که بورسیه کنه)تو سپاه آزادی هست ، مثل پوشیدن شلوار لی زخم خورده! و ... چند تا از دوستای من اینجا پذیرش شدن ، رتبه واسه پسر حول و حوش 3300 میخواد ، یعنی آخرین فرد قبولی این فرد بوده پارسال.من به شخصه سپاه رو توصیه می کنم بخصوص که فضای خ سالمتری داره.خوابگاه ها دارای نت پرسرعتی هستند درحالیکه تو ارتش جیزه! ![]() اصلا ارتش یعنی محدودیتبه استخدام سپاه و ارتش در میاید و 30 سال ممنوع الخروج از ایران می شوید ، بجز سفرهای زیارتی مثل مکه کربلا و ...شرکت در نماز جماعت هم اجباری نیست!!! هرچند فردی که میاد تو این دانشگاه باید بدونه که جو این دانشگاه ها مذهبیه. وکسی که هدفش از اومدن به دانشگاه دوست دختر و ... اینجور چیز هاست نیاد! چون بعضی ها دانشگاه های سراسری رو با دانشگاه حاج آقا خاطره اشتباه می گیرند... جو جو درس خوندنه و بس...دانشجوی بورسیه به محض ورود به دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ، عضوی از سپاه به حساب آمده و به استخدام سپاه در می آید و به موازات درس خواندن در دانشگاه برای وی سابقه ی کاری ثبت میشود . همچنین او از حقوق و مزایای سپاه (مانند مجموعه های ورزشی ، رستوران های وابسته و ...) بهره مند میشود سربازی هم نمی روند آقا پسر ها ، شما تا فوق تخصص بخونی میشه حول و حوش 13 سال یعنی این همه سال از 30 سال خدمتت کم میشه. ![]() نقل قول:سوالم اینکه که کسانی که تو این دانشگاهها درس میخونن تو آینده دقیقا چیکار میکنن ؟ و .... تو آینده دکتر میشن تو تایم اداری تو بیمارستان سپاه مشغول هستند و بعد از ظهر هرکاری دوست داشتین مثلا مطب بزنید و ...! ![]() خونه ی سازمانی هم میده سپاه ، تسهیلات و بیمه و ... غذای نصف بها! جوجه کباباش مثلا 6 هفت هزار تومنه تو طلاییه. ![]() معاینه پزشکی هم داره. شاید بعضی چیز ها یادم رفته باشه ، سوالی بود در خدمتم. در کل دانشگاه سپاه خ بهتره.
|
|||
|
|
۶:۵۶, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
نقل قول:[url=http://forum.bidari-andishe.ir/ http://entekhabe-reshteh.blog.ir]منبع[/url] نظر شما؟ |
|||
|
۲۲:۳۹, ۳۰/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۴۰ توسط mhadi.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با عرض سلام و خسته نباشید در پاسخ شما میتوانم بگویم که اگر چنین اتفاقی برای من بیفتد میتوانم بگویم که آب را به آن شخص آریایی میدهم چون به دلیل برتری آن میداند که از آب چطور استفاده کند و دل من هم خنک میشود که نژادی والایی مثل آریایی بهتر و شاداب تر باشد ای دی من در تلگرام zendebadariayee@
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,591 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| دعا برای کنکوری های تالار | فدايي ولايت | 422 | 139,386 |
۱۵/مرداد/۹۶ ۱۴:۰۱ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| نحوه انتخاب رشته دانشگاه ، انتخاب رشته سراسری | mohamad139400 | 1 | 1,089 |
۲۴/فروردین/۹۵ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: mohamad139400 |
|
| سوالاتی پیرامون رشته های دانشگاهی | Bidel.s | 59 | 17,179 |
۲۴/آبان/۹۳ ۱:۵۴ آخرین ارسال: azade |
|
| پسر بچه جوان (لطفا راهنماییم کنید) | Tolou | 30 | 14,282 |
۱۵/مرداد/۹۲ ۵:۴۷ آخرین ارسال: soshiant |
|
| لطفا همه کمک کنید.از زندگی خسته شدم | s.73.h | 79 | 34,264 |
۱۷/دی/۹۱ ۱:۵۸ آخرین ارسال: توحید |
|

( سوالی داشتید الخصوص از دندان بهم بگید تا ساعت 5 تا ازشون بپرسم.