|
واقعا چه لزومی داره امام زمان ظهور کنه؟ »جدی پرسیدما«
|
|
۲۱:۱۷, ۲۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۳ ۲۱:۲۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این سوال ها رو داشته باشید که کلا تعریف ما از امام چیه؟؟ چی رو باید با امام ببینیم ؟؟ مگه اگر که امام باشه چیکار می کنند که باعث شده ماها لیاقت ایشون رو نداشته باشیم و ایشون در پرده باشن؟؟ یعنی اینکه امامان قبلی چیکار کردند که ماها با عقل مادیمون خوشمون نیومد و کارایی کردیم که خدا آخرین ذخیره ی خودش رو به پس پرده ی غیبت ببره؟؟ کلا نه فقط امام زمان، ضرورت وجود امام برای مسلمونا چی هستش؟؟ ************************************************************** اینکه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و کلا ائمه منجی بشر و مجری تمام و کمال قوانین الهی باشن، فقط یکی از نمودهای ضرورت وجود امام هستش نه کلا تنها ضرورت. همون ظهور انسان کامل و خلیفه الهی و نمود تمام و کمال حکومت الهی از امور قطعی هستش که خدا وعدش رو داده. وقتی که فرشته ها گفتن این انسان چیه که خلق کردی و خدا در جواب گفت می خواهم در زمین خلیفه قرار بدم، این خلیفه باید بروز کنه. اینی که می گیم بت من و اسپایدر من هم می تونن کمک کنن، اینجا فرقه، اینجا تفاوت توی ایدوئولوژی هامونه. بت من بیاد منو نجات بده که چی بشه؟؟ با چه هدفی ؟؟ حالا که بت من منو نجات داده، من می خوام چی کار کنم تو این آرامش و آسایشم؟؟؟ اینجاست که بین منجی ما با منجی های غرب فرق هستش. (=====> دقیقا مثل شرایط امروز عراق و سوریه که آمریکا با ائتلافش شدن داعیه داران مبارزه و نابودی داعش!!!! یه جوک مسخره!!!! خب اومدیمو آمریکا هم داعش رو نابود کرد، آخرش که چه؟؟؟؟ اچیزی که خودش ساخته رو می خواد از بین ببره، بعد از این که از بین برد، خب که چه؟؟؟ مثلا الان این کمک به مسلمونا بود؟؟؟ اینجاست که رهبری می گن ما با اینها برای نابودی داعش متحد نمی شیم آخه خودشون دشمن اصلی هستن!!!! =====> هیچ وقت نتیجه ی این کار امنیت و آسایش نیست!!!) توی مکتب اسلام، مجری قانون ما، نباید تحت تاثیر هواهای نفسانیش قرار بگیره، چون یه هدف والا داره. نباید مرتکب تحریف عمدی توی احکام و دستورات دینم بشه. در کنار تمامی اینها باید منو به بالاترین مدارج کمال راهنمایی کنه. آخه من که نیومدم دنیا که فقط بخورم و بخوابم و معاش و آسایش... همه ی اینها باید در خدمت اون اصل کاریه باشه. بت من می تونه منو به کمال برسونه؟؟؟ بت من می تونه دین رو تحریف نکنه در صورتی که خودشون غرق شهرت و شهوتن؟؟؟ *********************************************** این رو هم داشته باشیم که به وسیله ی ظاهر آیات قرآن نمی شه که همه ی احکام و مسائل رو استخراج کنیم. مثلا توی قرآن اومده که نماز بخونید ولی کیفیتش، تعداد رکعت ها و صدها واجب دیگه به عینه در قرآن نیومده. و معمولا خود قرآن هم درصدد بیان احکام و قوانین به صورت مفصل هم نیستش. اینجا خدا اومده تعلیم و تبیین این احکام رو به پیامبر و بعد از ایشون به ائمه سپرده. از طرفی پیامبر هم توی عمر مبارکشون فرصت بیان همه ی احکام رو نداشتن. از طرفی روز به روز مسائل جدیدی پیش میومد که باید احکام و قوانین مربوط بهشون مشخص می شد. این بود که بعد از پیامبر هم، وجود امام ضرورت پیدا کرد. از اونجا که تا پایان جهان هم، دین کامل همین اسلام هستش، پس باید تا آخرین لحظه بتونه برای همه ی نیازهای آدما جواب داشته باشه. این جواب ها و حقایق هم به طور کامل و تام به واسطه ی کسانی که به علم الهی وصل هستن به ماها می رسه. کسی که تحت تاثیر هواهای نفسانیش نباشه و حکمی رو جابجا نکنه و... . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان | علی 110 | 107 | 70,505 |
۹/آبان/۹۷ ۱۱:۵۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| کراهت تعیین وقت ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | در جستجوی سختی | 6 | 2,716 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| آیا با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه مردم، مسلمان می شوند؟ | میثاق | 6 | 4,086 |
۱۶/مرداد/۹۴ ۵:۳۵ آخرین ارسال: archimolar |
|
| آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟ | "شهید" | 16 | 7,941 |
۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| بازگشت درگذشتگان(رجعت در زمان ظهور) | میثاق | 1 | 2,529 |
۱۷/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۸ آخرین ارسال: میثاق |
|
| چه چیز مانع ظهور امام زمان است؟!! | علی 110 | 50 | 23,479 |
۱۵/بهمن/۹۱ ۱۷:۴۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| آیا سال 1433 یا 1391 زمان ظهور است؟ | omoridi | 3 | 2,733 |