|
ناخوانده ها... غربتی ها(کتب معلم شهید،دکتر علی شریعتی)
|
|
۹:۴۳, ۱۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۳ ۹:۴۴ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
نقل قول:این تاپیک رو هم مطالعه کنید در مورد دکتر شریعتیمن هی می گم سیر عقیدتی شما حرف خودت رو بزن دوباره گویا گل لگد می کنم سیر عقیدتی یعنی یک نفر از حرف غلط به صحیح برسه. از عقیده ی غلط به عقیده ی صحیح برسه. دکتر دچار سیر عقیدتی بود و کمال و تعالی رو موازی با سیر عقیدتی می دونست برعکس بسیاری دیگر، دکتر سعی بر پنهان کردن سیر عقیدتی خودش نکرد و همین شده که ما امروز ازش هم حرف غلط داریم و هم حرف درست به وصیعت نامه منسوب به دکتر نگاه کنید چرا یه بار نمی پرسید دکتر که از من و شما مسلما عقل بیشتری داره، برای چی نگفت از انتشار نوشته های غلطش جلوگیری بشه؟ چرا نگفت که جلوی انتشار اباذر گرفته بشه در حالی که قانع شده بود در اباذر زیاده روی کرده؟ یا در انتها چرا نوشته های ادبی چندین ساله اش را در کویر جمع کرد؟ اون تاپیکتون رو خوندم. همه اش رفرنس های طبری(معلوم الحال) و مشکل با همین سیر عقیدتی و طرز دید شماست. که همه رو یا معصوم تصور می کنید یا مفلوک. دکتر اگه از یکی بد نگفت دلیل نمی شه اون فرد هیچ اشتباهی نکرده باشه. بگذریم نقل قول:ببخشید وسط حرف شما بزرگان می پرم چند سوال دارمکتاب کویر حاوی تمام نوشته های ادبی ناخوانده و غربتی دکتر هست. اما اینکه ناشران امین نیستند دلیلش همین هست که نمی خوان باور کنن دکتر قصد نشان دادن یک سیر عقیدتی رو داشته و یا می خوان حرف راستازش بشنون یا حرف دروغ نقل قول:الان سایت جماران که دربست در اختیار طیف لیبرال و طرفدار آقای ... هستند داره به صورت کامل از شریعتی طرفداری میکنه(خودتون سرچ کنید)این هم بهاری دیگر است. این طیف از افراد، شیعه ی صفوی، شیعه علوی، مقدمه ی هبوط(ملا قربانعلی) و ... تو بوق و کرنا می کنن چون توش حرف های به نفع اوناست مشکل اینجاست که نه طرفدار و نه مخالف هیچ کدوم سعی ندارن تمام حرف های شریعتی رو نشون بدن. هر کدوم یه طرف کتاب ها رو گرفتن. البته اول از همه بگم که این استدلال شما غلطه. الان آمریکا داره از مسلمان ها به خوبی حمایت می کنه. در حالی که اسلام برای اونها ضرر داره. پس چی شد؟ اینها اسلام رو تحریف دادن و از اسلام تحریف شده حمایت می کنن مثال اون افراد دو آتشه و طرفدار شریعتی هم همینه. حرف و هدفش رو تحریف دادن و دارن ازش حمایت می کنن مثال دانش آموخته ها هم نامفهومه. لیست بیارید ببینیم. روی هوا حرف نزنید نقل قول:و مطلب پایانی اینکه برید تو صحیفه نور در مورد شریعتی جستجو کنیدروی چه بحثی؟ می شه دقیق تر بگین؟ روی بحث پایینی نیست؟ نقل قول: امثال استاد شهید مطهری رو هم قربانی خود عادل پنداریمون نکنیمامام می خواسته من اصلا سمت شریعتی نرم؟ یا اینکه می خواسته زورخونه شریعتی مطهری باز نکنم؟ تاپیک رو نگاه اجمالی کنید می بینید که خودتون اولین نفر اسم استاد مطهری رو کشیدید وسط واگرنه ما قصد تخریب استاد مطهری رو نداشتیم و نداریم من فقط می خواستم یه کاری رو تموم کنم که الآن ثلثش به پایان رسیده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دکتر علی شریعتی کتاب جهتگیری طبقاتی اسلام | mohammadz | 0 | 1,164 |