|
چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
|
|
۱۲:۴۶, ۱۹/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۳ ۱۲:۵۳ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
حکایت ما و برادر محمد صدرا شده عین حکایت کر و بیمار!
ما میگیم نره مبگه تخریب نکن بدوش. اقا شوهر کجا بود شما اگه تونستی همین 22 23 25 27 و به بالا ها رو ازدواج بدی بعد ادعا کن شما یا خبر نداری اززمونه یا خودت رو زدی به غفلت اقا ازدواج در کار نیست دختر مذهبی باید عزلت و شکیبایی اختیار کنه یا بره سراغ عشقهای کوتاه مدت!!?! دختر غیر مذهبی هم که با دوستی مشکل نداره!!! اقای محمد صدرا دخترا به خاطر مسایل اقتصادی نبست که بی شوهرن به خاطر بی مسولیتی من و شماس که پسرمون رو تربیت نکردیم نا نیازش رو در معشوقش و همسرش بیابه!! در چنین شرایطی حق هر انسانی هست که استقلال داشته باشه مگر اینکه دولت و ملت دست به دست هم بدن و یه فکری برای ازدواج بکنن!! من که الحمدلله روسفیدم پیش خدای خودم که وسیله ازدواج 8 نفر شدم !اتفاقا یکیشون هم از کار و تحصیل استعفا داد و تصمیم گرفت با حقوق حاج اقاشون بسازه و بشینه خونه برای تربیت "شیران نر" ! شما چی ؟ خود دکتر عباسی چه کار کرده!؟ به پای حرف که باشه همه زرنگن عمل کجا بود؟؟ در ضمن رکن الهدی عزیز توکل به خدا کردن با نشستن و دست روی دست گذاشتن متفاوته ! خدا با ثروت و کار زن مشکل نداره! ظاهرا دکتر عباسی مشکل داره ! خیای هم به خدا توکل کردم و هر روز برای عاقبت به خیریشون دعا و برنامه ویژه دارم ! ولی این باعث نمیشه احتیاط و دور اندیشیم رو از دست بدم و نزارم بچم پیشرفت کنه! این دقیقا مثل این می مونه که من خواستگار تو خونه راه ندم بعد بگم خدایا این چرا شوهر نمیکنه?! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیینه رفتار (وظایف مردان و زنان) از منظر احادیث | netlog36 | 59 | 31,241 |
۲۱/خرداد/۹۶ ۹:۲۳ آخرین ارسال: SAHAR MOHSENI |
|
| جمله ای که زنان عاشقش هستند | mohsenmeamar | 22 | 9,631 |
۱۶/دی/۹۴ ۵:۵۸ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| واکنش مورد علاقه مردان موقع درد و دل کردن | FNS4565 | 2 | 1,524 |
۱۸/آذر/۹۴ ۱۶:۵۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,523 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان | زینب خانوم | 71 | 28,967 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| """مردان مریخی ؛ زنان ونوسی """ | Aryha | 10 | 4,881 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۹:۱۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مردان خواهان چه رابطه ای هستند | moshavereh | 0 | 1,013 |
۱/تیر/۹۲ ۱۴:۲۸ آخرین ارسال: moshavereh |
|