کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات
۲۳:۴۰, ۲۲/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۳ ۰:۲۸ توسط ABCDE.)
شماره ارسال: #186
آواتار
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلامی دوبـــ♥ـــاره[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
اول از همه، می دونم خیلی سرتون شلوغ هست و من باید خیلی خلاصه بنویسم [تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
که شما وقتِ با دقت خوندشون داشته باشید و مثل کامنت های قبلی از حرف های هم برداشت اشتباه نکنیم [تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
(ولی متأسفانه نمیشه)[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
دوم از همه، می دونم خیلی خویشتن داری کردید که جواب من را اینطور دادید[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
چون 3 ماه تابستان را پیش فامیلمون توی راه آهن تهران (رجا) کار می کردم[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
اسم ایشون مهندش شریفی است و استاد دانشگاه هستند و تقریبا همه ایشان را می شناسند[تصویر: z2ttobjflihpu7bt4pei.jpg]

و اونجا یک شرکت خصوصی به نام برد صنعت هوشمند (بخوانید عدم هوشمند) داشتند[تصویر: 4nrxi8cb9ma6m8kqtevj.jpg]
حدود دو هفته ای از حضورم نگذشته بود که به ایشون گفتم این نحوه ی انتقال اینورتر (Inverter) از واگن ها به اینجا درست نیست [تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
چون فاصله ی خط تعمیر (جایی که اصطلاحاً واگن ها را منفصل می کنند) با محل تعمیر اینورترها زیاد بود[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
و بارها بچه های بخشمون را دیده بودم که به خاطر عجله ای که در کارشون داشتند؛[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
اینورتر از روی چرخ افتاده بود زمین [تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
و تمام بردهای این فسیل زنده نابود می شد و بنده ی خدا مسئول تعمیر اونها[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]

ایشون در جواب گفتند: (من 50 سال هست که اینجا هستم؛ شما 5 روز هست که اومدید)[تصویر: 4nrxi8cb9ma6m8kqtevj.jpg]

من واقعا تعجب کردم چون من تمام جوانب کار را می دیدم (خودم مسئول قسمت برق و تهویه بودم)[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]

چرا باید مسئول بخش روشنایی در هر بار رفت و برگشت قطار حدود 200 تا لامپ مهتابی و چراغ مطالعه و........ . عوض کنه[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]
(اینورتری که بردش شکسته که نمی تونه معجزه کنه و جریان کم و زیاد میده به لامپ ها که باعث میشه بسوزن) [تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]
هنوز که هنوزه وضع به همون صورت هست عـــ♥ـــزیز و این هم گناهه (بیت المال) و هم به نظر مـــ♥ـــن جرمه[تصویر: j3ucdnx2vh7kecb0plso.jpg]
غرور همیشه (همیشه) درد میاره ولی هیچوقت (هیچوقت) کمک نمیکنه[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]
سوم از همه چون برای حرفتون واقعا ارزش قائل هستم جوابتون را می دم[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]
وگرنه برای من سَبُک هست که یه حرف درست را دو بار بزنم[تصویر: 170g7jy47r3a56sbvgz6.jpg]
چون همه ی این موارد را قبلا گزارش دادم و دلیل نمیشه به خاطر اینکه یا با دقت نخوندید یا اهمیت ندادید یا........ .[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]
بیام اینجا دوباره نویسی کنم[تصویر: 170g7jy47r3a56sbvgz6.jpg]
ادامه در قسمت بعد✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

اول از همه این قضیه مهم تر هست[تصویر: j3ucdnx2vh7kecb0plso.jpg]
کاربر شماره ی یک (User#1) - کاربر شماره ی دو (User#2) - کاربر شماره ی سه (User#3)[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
User#1 فقط هفته ای یک بار میاد سایت و یک مطلب ارسال می کند و میره[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
User#2 و User#3 دائماً در سایت فعالیت دارند[تصویر: 2f68lbpxfrr68qfzucjs.jpg]
مسئله ی یک[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
User#2 در یکی از مطالب فسیل شده ی User#1 اقدام به ثبت کامنت میکند[تصویر: 2f68lbpxfrr68qfzucjs.jpg]
حالا User#1 از کجا باید اطلاع پیدا کند؟[تصویر: 65r8c4ozzvzul6uwjddb.jpg]
مسئله ی دو[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
User#3 تصمیم میگرد صحبت های User#2 را نقل قول کند[تصویر: 2f68lbpxfrr68qfzucjs.jpg]
User#2 به دلیل فعالیت زیاد در قسمت های دیگر متوجه این موضوع نمی شود[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]
User#3 این رفتار User#2 را نوعی بی توجهی به صحبت های او و بی ادبی به حساب می آورد[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
راه حل مسئله ی اول:[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
هر گاه کسی برای مطلب ارسالی من کامنت گذاشت[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
سیستم به طور اتوماتیک از طرق پیام خصوصی به من اطلاع بده[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
با این عنوان که یک کامنت برای مطلب ارسالی شما از طرف User#2 در تاریخ فلان به ثبت رسیده است[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
و سپس لینک اون قسمت را در اختیار من بذاره[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
راه حل مسئله ی دوم:[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
هر گاه کسی صحبت های من را در جایی نقل قول کرد[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
سیستم به طور اتوماتیک از طریق پیام خصوصی به من اطلاع بده[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
با این عنوان که یک پاسخ برای کامنت ارسالی شما از طرف User#2 در تاریخ فلان به ثبت رسیده است[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
و سپس لینک اون قسمت را در اختیار من بذاره[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
معایب:[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
هدر رفتن منابع سرور و پهنای باند و........ [تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
پیشنهاد: می توان محدودیت اطلاع رسانی 10 پیام را لحاظ کرد یا اصلا این قسمت را پولی کرد[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
متأسفانه این سایت هنوز یک درگاه معمولی پارس پال برای پرداخت های آنلاین (کمک های مالی یا خرید همچین امکاناتی) ندارد[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
چرا؟[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
چون مدیریت سایت از برنامه نویسی فقط در این حد بلد است[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
که پیام خصوصی کاربری را بدونه اجازه ی او باز یا بسته کند[تصویر: 65r8c4ozzvzul6uwjddb.jpg]
ادامه در قسمت بعد✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

و اما می رسیم به جواب سؤال شما[تصویر: 2f68lbpxfrr68qfzucjs.jpg]
این فقط یک الگوریتم ساده است[تصویر: 2f68lbpxfrr68qfzucjs.jpg]
باید محدودیت فاصله زمانی تعرف کرد[تصویر: v22o7mtdak0zqw1l561f.jpg]
یعنی اگر بین آخرین مطلب ارسال شده در صفحه ی n[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
با اولین مطلب ارسال شده در صفحه ی n + 1 فاصله ی زمانی مثلا 5 ساعت وجود دارد[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
سیستم به طور اتوماتیک هر دو مطلب را در صفخه ی n + 1 قرار دهد[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
آیا مدیریت قسمت (منظورم آقـــ♥ـــای Heartبیداری اندیشهHeart نیست ) سایت توانایی چنین برنامه نویسی را دارند؟[تصویر: xs5on2c11b4bktieiam3.jpg]
من شخصاً حاضر بودم این کار را برای ایشون انجام بدم ولی خودتون قضیه را می دونید[تصویر: 65r8c4ozzvzul6uwjddb.jpg]
شبتون بخیر عـــــــ♥ـــــــــزیـــــــــــــــز[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]

★ ★    ★   ★  ★ 
|___________████████
|________█████████████
|_____████████████████
|___███████████_______██
|__██████████___________█★ 
|_██████████
|██████████
|███████´ ██ Goodnight ★
|████████████
|█████████████
|██████████████ 
|████████████
|_███████████
|__██████████___________█
|___███████████_______██
|_____████████████████
|________█████████████
|___________████████

اُمیدوارم که خواب های خـــــــــوبــــــــــــــــ ببینید✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

[تصویر: w5hzl1vd00ca7crqm8e0.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
3 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: تصاویری که باید دید!(14) (لطفاً ارسال اول را بخوانید!) - ABCDE - ۲۲/آذر/۹۳ ۲۳:۴۰
درخواست اضافه کردن فونت - al-shia - ۲۵/فروردین/۹۴, ۲۳:۰۵

[-]