|
پیشنهاد جمع آوری کمک برای تهیه سرور اختصاصی !
|
|
۱۹:۴۸, ۲۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۸۹ ۱۵:۴۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان و برادران عزیز این فقط یک پیشنهاد است پس با نظرات سودمند و برادرانه خودتون کمک کنید من پیشنهادم این بود برای این که هی در سایت های دیگه آپلود کنیم که مشکلاتی از قبیل خرابی لینک ، پاک کردن و هزاران مشکل دیگه داشته باشیم هر کس با دادن مبلغ دو هزار تومان به مدیریت این سایت و یا هر کس که مورد اعتماد و امین بقیه هستش یه هاست آپلود چه میخواد تو این سایت باشه یا یه سایت جداگانه ایجاد کنیم اینطوری هر کسی براحتی میتونه مطالبش رو قرار بده و دیگه مشکلی هم در دانلود پیش نمیاد فقط باید یک کسی روی لینک ها نظارت داشته باشه که خدایی ناکرده فایل مستهجن یا غیر اخلاقی آپلود نشه به امید ظهور حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۶, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
پس چی شد؟
این همه وعده و کمک به کجا رسید منصرف شدید خود امام زمان شاهد باشه که من به تنهایی نمیتونم این کار رو بکنم مولا جان شما تو غیبت نیستید ما تو غیبتیم |
|||
|
|
۲:۲۱, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام دوست گرامی
ما حتی قبل از پیشنهاد شما و در مدتی که این موضوع درش پستی زده نمیشد پیگیر این موضوع بوده و هستیم.مطمئن باشید وبمستر سایت ایرانی بهتر از همه نیازهای کاربران خود را می داند. اما یکسری مشکلات هزینه ای ، فنی وجود دارد و مصلحت های خاصی هم اضافه بر آنها پیشنهادات و راهکارهای زیادی بررسی شده که ظاهرا یکی از آنها تقریبا نهایی شده.در روزهای آینده منتظر خبر خوش ما باشید |
|||
|
|
۲:۴۵, ۳۰/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۰ ۲:۵۱ توسط pop313.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من هم کار خوبیه و من هم آمادگیم را برای کمک اعلام می کنم. به نظر من هم سرور اختصاصی بهتره اما اگه پشیمون شدین سایت مبین مدیا را پیشنهاد می کنم این سایت مخصوص آرشیو مستند وسخنرانی (در زمینهانقلاب ,مهدویت,فراماسونری و هر چی ما بخواهیم هست) و این طور که من فهمیدم هیچ گونه مشکل مالی هم ندارند و کارشون هم خیلی وسیعه (تا یه مدت پیش نزدیک به 1500 گیگ مستند و سخنرانی روی سایتشون بود و هر فایل با کیفیت های مختلف وهم لینک مستقیم و هم غیر مستقیم) می تونید با مسولین این سایت صحبت کنید تا مستند ها را با لینک مستقیم بگذارند (البته خیلی از مستند های تالار روی سایتشون قرار داره البته با لینک مستقیم) سایت مبین مدیا آرشیو مستند و سخنرانی |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۳۰/فروردین/۹۰ ۲:۲۱)Mahdy2021 نوشته است: سلام دوست گرامیمدیریت محترم تالار این حرفت رو اگر در پیغام خصوصی میگفتی خیلی بهتر بود لازم نیست این همه ناراحت بشی منم میدونم شما نیاز های کاربران خودتون رو بهتر از همه میدونید به امید موفقیت تمامی سایت هایی که در زمینه مهدویت تلاش میکنند |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
ناراحت نشدم
![]() خواستم بگم ما یک لحظه هم این مسائل رو از یاد نمی بریم که خیال شما راحت باشه |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۰ ۱۵:۵۴)arnh نوشته است:(۱۶/فروردین/۹۰ ۱۳:۲۹)Mahdy2021 نوشته است:نقل قول:یعنی مثلاً یکی می خواد مستند فاز سه رو دانلود کنه .سلام |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
این بحث بالاخره چه سرانجامی پیدا کرد؟!!!
|
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
|