|
پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر
|
|
۰:۴۲, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من چند وقت پیش تو روم های یاهو می گشتم واقعا وضعیت روم ها تاسف باره فکری به ذهنم رسید امیدوارم جواب ها منطقی باشه و خواهش میکنم از ناظر ها این مبحث رو پاک نکنن. میتونیم یکی از روم های یاهو رو گرفته و توی روم به طور زنده با هم گفتگو داشته باشیم. هم شاید تونستیم با بحث هایی که انجام میدیم چند تا ذهن خاموش رو روشن کنیم. منتظر نظرات شما هستم |
|||
|
|
۴:۳۵, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام سلام دوست عزیز متاسفانه تیم مدیریتی فرصت و زمان لازم برای انجام اینگونه کارها را ندارد ، شما اگر وقت و اطلاعات لازم را دارید میتونید در همین تالار اطلاعیه بدید گروهی جمع آوری کنید در روم یاهو یا مسنجر بیلوکس یا پالتاک فعالیت کنید ،بدون شک موفق خواهید بود ... |
|||
|
|
۹:۲۲, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۰ ۰:۴۲)brother نوشته است: سلامپیشنهاد جالبیه. باید چند نفر که فرصت دارن برای کار وقت بزارن. |
|||
|
۹:۵۴, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نظرم بنده هم طرح خوبیه
فقط اینکه باید از قبل تعیین کنیم چه مباحثی مطرح بشه |
|||
|
|
۱۰:۰۸, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
من میتونم برای شروع یه روم رو بگیرم فقط حد اقل باید 30 تا 50 نفر برای این کار اعلام امادگی کنن هر کس حاضره در این مباحث شرکت کنه بسم الله |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من از مدت ها پیش این نظر رو داشتم ولی نه به این صورت که شما میگید.
من در نظر داشتم که در دو برنامه OOVOO یا رادیکال به مباحثه بپردازیم.مسنجر یاهوو اصلا به درد نمیخوره و کاملا چرت و پرته به هزار دلیل پیش پا افتاده ترین دلیلش که یه بوتر میاد به راحتی کل اعضای روم رو از روم خارج میکنه یا افراد مزاحم میان پیام های نا مربوط میزارن یا ویس کش میاد رو ویس میخوابه و دیگه کسی نمیتونه با ویس حرف بزنه...... اما oovoo بهترین کیفیت رو داره برای انتقال صدا و تصویر البته این یکی از گزینه هاست که یک مشکلی داره فقط میتونه بین چندین اعضا کنفرانس بزاره تعداد بالا نمیتونه .مثلا میشه 10 نفر همزمان به صورت ویدئو کنفرانس به هم متصل شوند و صدا و تصویر یکدیگر رو ببینند. اما به رادیکال میرسیم که به نظرم از دیگر نرم افزار های مشابه برتری بیشتری دارد.درسته که قدرت oovoo رو ندارد ولی ویژگی های دیگرش بسیار کاارمد است.یکی از این ویژگی ها شما میتونی یک روم درست کنی و براش پسورد بزاری و اعضای که دوست داری اجازه ی ورود بدی به این صورت شما میتونی کاملا اشراف بر فعالیت ها داشته باشی. تازه میتونی در این روم زیرشاخه های دیگه هم مثل تالار درست کنی مثلا بخش سینما زیر مجموعه هالیوود. و... اگر خواستید من میتونم بیشتر توضیح بدم. |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۲/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۰ ۱۶:۰۳ توسط black.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۴)alitalebi نوشته است: من از مدت ها پیش این نظر رو داشتم ولی نه به این صورت که شما میگید. خب قصد من از گرفتن روم این بود که افرادی که به طور اتفاقی میان هم در مباحث شرکت داشته باشن. خب یاهو هم دردسر های خودشو داره. اگه میشه در مورد این نرم افزار ها توضیح بیشتری بدین ممنون میشم. من اینجا از همه برادرایی که تو این موضوع میتونن کمک کنن ممنون میشم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات | SAViOR | 214 | 116,460 |