کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات
۱۶:۴۶, ۲۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #189
آواتار
(۲۳/آذر/۹۳ ۱۴:۴۶)آقـــ♥ـــای مجید املشی نوشته است:  یک نکته رو لحاظ نمی کنید و اون این هست که تالار بیداری اندیشه به هیچ وجه به دنبال درآمدزایی های اینچنینی نبوده و نیست.
دوســـ♥ـــت عـــ♥ـــزیز، کی از درآمد زایی حرف زد[تصویر: layflo9tguy2joio9cbi.jpg]

عـــ♥ـــزیز جان من همین طوری یه حرفی را نمی زنم (خواهشا شما هم این کار را نکنید)[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
اعمال تغییراتی که گفتم نیاز به بودجه ی کافی دارد و اگر برخی از کاربران سایت نخواهند[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
بخشی از هزینه های بالای سرور را متقبل بشن، نمی تونیم شاهد چنین تغییراتی باشیم[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]
اجازه بدید مثالی بزنم که بقیه ی دوستانی هم که می خونند، متوجه حرف های من بشن[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
اگر بخواهیم یک مثال خیلی رؤیایی (البته برای این سایت) بزنیم[تصویر: xs5on2c11b4bktieiam3.jpg]
فرض می کنیم اینجا چیزی به نام سرور ارسال پیام کوتاه داریم[تصویر: s5x74rwixrtij5pe5vrs.jpg]
یعنی اینکه هر کاربر توی قسمت تنظیمات پروفایلش علاوه بر آدرس ایمیل[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
شماره ی تلفن همراه خودش را هم وارد کرده (البته جزو حریم شخصی محسوب می شود و کسی به آن دسترسی ندارد)[تصویر: j3ucdnx2vh7kecb0plso.jpg]
و از طرفی این کاربر آپشن آگاه سازی از طریق ارسال پیام کوتاه را در حالت فعال قرار داده[تصویر: z2ttobjflihpu7bt4pei.jpg]
حالا من برای مطلب ارسالی این کاربر یک کامنت ثبت می کنم و در هنگام ثبت کامنت، سیستم از من می پرسد که:[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
(( آیا مایل هستید این کاربر را از طریق ارسال پیام کوتاه مبنی بر گذاشتن کامنت آگاه کنید؟))[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
و مـــ♥ـــن هم میگم بله[تصویر: utt7vv5ez297wrwg3o3z.jpg]
این یعنی اینکه شما باید برای ارسال هر پیامک مبلغی را به مخابرات بپردازید.[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
مـــ♥ـــن دوســـ♥ـــت ندارم این پول را شـــ♥ـــما بپردازید[تصویر: 170g7jy47r3a56sbvgz6.jpg]
از طرفی هم حاظر نیستم بیشتر از اون پولی که مخابرات از شما میگیرد را بپردازم[تصویر: utt7vv5ez297wrwg3o3z.jpg]
پس نیاز هست یکی از راه های پرداخت آنلاین فراهم بشه[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
(۲۲/آذر/۹۳ ۲۳:۴۰)ABCDE نوشته است:  متأسفانه این سایت هنوز یک درگاه معمولی پارس پال برای پرداخت های آنلاین (کمک های مالی یا خرید همچین امکاناتی) ندارد
تا بتونیم یک VIP با قیمت مثلا 5 یا 10 هزار تومان برای ارسال "n" پیامک بخریم[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
که دقیقا برابر مقدار هزینه ای است که صرف این کار می شود[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
نمی خوام بیشتر توضیح بدم ولی مجبورم؛ چون می دونم باز میاید یه جای دیگه از حرف مـــ♥ـــن را........ .[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
به زبان ساده تر[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
مخابرات برای ارسال 30 پیام کوتاه از طریق سرور، مبلغ 5 هزار تومان را از شما دریافت می کند[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
پس باید مبلغ خرید VIP یک بسته ی 30 تایی پیام کوتاه 5 هزار تومان باشد[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
آیا به این کسب درآمد میگن[تصویر: 65r8c4ozzvzul6uwjddb.jpg]
دوســـ♥ـــت عـــ♥ـــزیز می دونم خیلی وقت و انرژی برای جواب دادن به مـــ♥ـــن گذاشتید[تصویر: s5x74rwixrtij5pe5vrs.jpg]
مـــ♥ـــن هم بیشتر از این درست نیست این بحث را ادامه بدم[تصویر: uiugndw265ksu9jl1998.jpg]
إنشاء الله همیشه در زنگدگیتون موفق و سربلند باشید[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]
ببـخشید اگر احساس کردید دارم اذیتتون می کنم چون اصلاً قصد چنین کاری را نداشتم[تصویر: u4sb98t49gxa088e8bst.jpg]

████__████_███
__███____████__███
__███_███___██__██
__███__███████___███
___███_████████_████
███_██_███████__████
_███_____████__████
__██████_____█████
___███████__█████
______████ _██
______________██
_______________█