|
ضرورت نبوت؟!
|
|
۱۷:۴۴, ۱۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۹۳ ۱۷:۱۶)Ye Rahgozar نوشته است: مهدی جان عاشقت شدم عزیز، عاشـــــق، تکـــی تک برادر من شما دنبال حقی و من خوشحال از این مطلب شما پاسخ من رو ندادی و این همون جوابی که خودت میگی رو رد میکنه و این یعنی رد نظر خودت (۱۸/اسفند/۹۳ ۱۵:۵۳)Ye Rahgozar نوشته است: با طبیعت، با قرار دادن قوه تعقل در آدمی، با زیبایی های هستیاین تعقل یعنی چی ؟ نباید مگه این عقل کامل باشه تا هدایت کنه؟ پس نمیشه شما جاهل باشی و همین که نیستی از اونهایی که خودت میکی (۱۸/اسفند/۹۳ ۱۶:۴۵)Ye Rahgozar نوشته است: همین الان هم قبایل زیادی هستند که از هیچ دین و مذهبی مطلع نیستند!مطلع تری . و ایا نسبت به اونها عالم تر نیستی ؟ و البته توجه کن که شما داری تحقیق میکنی و حداقل مطالبی رو خوندی و همونطور که در بحث اصول دین مطرح کردی من یک ایرانیم در قرن 7 هجری شمسی! بعد از سالها تحقیق از سن 15 سالگی تا 30 سالگی به مرور به این نتیجه رسیدم که اسلام حق نیست، آیا حق دارم در این رابطه در کشوری اسلامی کتاب بنویسم؟ نتایج تحقیقاتم را بازگو کنم؟ و...؟ خوب ایا اینها از جهالت هست > اگه جهالته پس شما هم در جهل هستین و تعقل برای شما کافی نیست/پسنیاز داری یکی که کلامش خلاف فطرتت نباشه تو رو همراهی کنه یکم بلدی ولی نورت برای مسیرت کمه و نمیتونی ممسیر هزارتوی زندگیت رو معیت و مسیری مشخص و سالم رو انتخاب کنی و کسی میتونه کمکت کنه که عالم باشه به این مسیر. من بازم میگم نه من و نه کسی شما رو به خدا باوری و مسیر حق با اجبار و امراه نه مسلمونتون میکنه و نه چیزی فقط بنده بر اساس وظیفه شرعی و کلام مولای خودم خواستم با هم هم مسیر بشیم تا کمی با هم این مسیر رو طی کنیم در کلام الهی خدا میفرماید :
سوره نحل آیه 93 می فرماید: " ولو شاء الله لجعلکم امة واحدة و لکن یضل من یشاء و یهدی من یشاء و لتسئلن عماکنتم تعملون". "و اگر خدا می خواست به مشیت ازلی همه بشر را یک امت قرار می داد و لیکن هر که را بخواهد گمراه کند و هر که را بخواهد هدایت، و البته آنچه از نیک و بد کرده اید از همه سؤال خواهید شد"
سوره کهف آیه 17 می فرماید: "من یهدالله فهوا المهتد و من یضلل فلن تجدله ولیاً مرشداً". "هر کس را خدا هدایت کند او هدایت شده است و هر کس را گمراه کند، پس هرگز برای او یاور و راهنما کننده نخواهی یافت".
سوره اعراف آیه 186:
"من یضلل الله فلاهادی له ویذرهم فی طغیانهم یعمهون". "هر که را خدا گمراه کند هیچ کس راهنمای او نباشد و چنین گمراه را خدا واگذارد تا در طغیان و ضلالت بماند". |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |