(۲۸/تیر/۹۰ ۱۳:۴۹)moeinnn نوشته است: سلام
من واقعا نمیدونم چرا این مساله رو اینقدر بزرگ میکنید اولا بین یک میلیون و سیصد هزار نفر داوطلب مگه چند نفرشون سهمیه دارند که بخوان واسه کنکوری های دیگه مشکل ساز بشن؟
چرا آخه همه چیز رو به چشم خودت می بینی. من توی رشتم و رشته ام هم عمران سهمیه دانشگاه سراسری توی رشت قبلا فقط فکر کنم 60 یا 90 حالا یا بیشتر که عمرا باشه نفر بود فکر کنم الان هم 30 نفر یا کمتر باشه می دونی اگه چهار تا عزیز بسیجی چهار و چهار تا عزیزی که باباشون جانباز هستند یا آزاده و یا حالا خانواده شهید بیان مثل بقیه در شرایط عادی درس بخونن یا مث بچه های عادی درس بخونن دهن همه بر و بچه های عادی مخالف و موافق نظام سرویس میشه که امسال شد نمونه اش منی که این همه خر خونی کردم باید بزور برم غیر دولتی (همون جا هم تبعیض) و سال دیگه دانشگاه آزاد قزوین که فکر کنم بدونین شهریه اش چطوریه (بازم تبعیض ) . حالا یکی که درسش از من ضعیف تره باید بره سراسری فکر نکنم به واسطه ی باباش هم بتونه بره توی مسکن شهر سازی و یا جای دیگه هم کار گیر بیاره . هیچ فکر کردی سطح کیفیت ساختمون اونا چه فرقی می کنه با بقیه که خیلی بهتر از اونا هستند باید برن دفاتر مهندسی کا رکنن. (توی شهرستان های کوچکتر هم که فاجعه ).توی گیلان
دوست عزیزی که تاپیک رو باز کردی من نه ریش دارم نه زیاد با این نظام خوبم ولی شاید باورت نشه ولی یکی از فابریک ترین رفیقام یه پسری به نام بهمن که توی بسیجه و تا زیر گردنش هم ریش داره ولی از هیچ سهمیه ای هم استفاده نکرده و بچه های دانشگاه تا این رو فهمیدن باهاش خوب شدن ولی قبلا همیشه این انگ رو بهش میچسبوندن که همونجا هم سهمیه ای و من درکت می کنم.