|
مردی که متهم است؟؟؟
|
|
۸:۲۹, ۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
دکتر شريعتی از نگاه امام خمینی،امام خامنه ای،امام صدر و...+دانلود فیلم و صوت و pdf
دکتر شريعتی از نگاه امام خمینی،امام خامنه ای،امام صدر و...+دانلود فیلم و صوت و pdf برای دانلود فیلم، صوت و فایل pdf به پايين عکسها مراجعه کنید حضرت امام خامنه ای: بياييم شريعتي را با مطهري بياميزيم. شريعتي را در كنار مطهري مطالعه كنيم. تركيبي از زيباييهاي شريعتي با بتونآرمه انديشه اسلامي مطهري به وجود بياوريم، آن به نظر من همان مرحله نويني است كه نسل ما به آن نياز دارد. (نویسنده وبلاگ: البته با پالایش آثار دکتر شریعتی و تطبیق آن با دین، توسط بزرگان اسلام) وفات: 29 خرداد 1356_لندن ![]() مدتها بود میخواستم که کار کاملی در مورد شخصیت والای دکتر شریعتی انجام دهم، با توجه به حجم ناجوانمردانه پيامکهای تخریبی علیه این شخصیت مظلوم در سالهای اخیر و تخریب ایشان توسط مذهبیون ناآگاه و طرفداری های نابجای افراطیون از ایشان، مصمم شدم که کار کاملی در مورد ايشان و در خور شأن وی انجام دهم. لذا بهترین روش را در اين ديدم که این شخصیت متفکر را به جای اینکه از نگاه خودم نقد کنم، بهترین روش برای شناساندن وی نگاه بزرگان و شخصيّتهای انقلاب اسلامی را مبنا قرار دهم، نظر بزرگانی چون امام خمینی،امام خامنه ای،امام صدر، شهيد مطهری، شهيد بهشتی، شهيد چمران و... . طبیعتاً بهترین راه هم برای پذیرش هر انسان مطیع ولایت و مذهبی می تواند نگاه بزرگان دین و مملکت اسلامی اش باشد، با خواندن مقاله بی نظری که با تلاش و سپری کردن وقت زیاد برای تهيه آن آماده کرده ام حتماً از نظرات ناب اين بزرگان در مورد دکتر شریعتی تعجّب خواهيد کرد. آیا می دانید چه کسی در سوریه(محل تدفین دکتر شریعتی) و در کنار بارگاه حضرت زينب بر جنازه مطهر دکتر شریعتی نماز خواند و حتی برایش در بیروت مراسم چهلم گرفت!؟ جواب: حضرت امام موسی صدر! بله! این شخصیت بی نظیر بود که می فهمید شریعتی کیست! [b] عکسی نایاب از اقامه نماز ميّت بر پيکر مطهر دکتر شریعتی توسط امام موسی صدر در دمشق ![]() ![]() عکسهایی که به تازگی منتشر شده. تشييع پيکر دکتر شریعتی در لندن به تاریخ 30 خرداد 56 ... و امّا دانلود فایلهایی کمياب و بی نظیر برای دانستن مطالب کامل در مورد شخصيّت دکتر شریعتی: 1. اولین فایل دانلودی، pdf بی نظیری هستش که بنده با صرف وقت زياد و با حوصله، به جمع آوری و تدوين نظرات بزرگانی چون امام خمینی،امام خامنه ای،امام صدر، شهيد مطهری، شهيد بهشتی، شهيد چمران و... در مورد دکتر شریعتی پرداختم، و دکتر شریعتی رو واقع بینانه و به دور از افراط و تفریط معرفی کردم. اين pdf بی نظیر رو که مطمئنم جایی گیرتون نمیاد در يک فایل زیپ شده و با حجم 535.14 کيلو بایت دانلود کنيد: 2. دانلود اقدامات امام صدر بعد از رحلت دکتر شريعتي، برگرفته از قسمت 14 مجموعه امام موسي صدر(کاري از روايت فتح)، در قالب فایل avi، به مدّت 5:07 و با وضوح تصوير 352x288، در يک فايل زيپ و با حجم 18.72 مگابایت: [u]avi دانلود اقدامات امام صدر بعد از رحلت دکتر شريعتي 3. دانلود سخنرانی امام موسی صدر در مراسم چهلم دکتر شریعتی در بیروت، با موضوع: به چه دليل براي دکتر شريعتي جلسه اي به پا ميکنيم و يادبود او را گرامي ميداريم!؟، در قالب فايل mp3، به مدت 28:17، در يک فايل زيپ و با حجم 3.1 مگابایت:
[u]mp3 امام صدر_به چه دليل براي دکتر شريعتي جلسه اي به پا ميکنيم و يادبود او را گرامي ميداريم!؟[/b] 4. نماهنگی کوتاه از تمجيد دکتر عباسی از شخصیت دکتر شریعتی و استاد مطهری، در قالب فایل avi، به مدت 20 ثانیه و با وضوح تصوير 352x288، در یک فایل زیپ و با حجم 859.84 کيلو بایت:
[u]avi دکتر عبّاسي_تمجيد از دکتر شريعتي و استاد مطهري[/b] خلاصه ای از نظرات حضرت امام خامنه ای در مورد شخصیّت دکتر شریعتی که بنده به طور کامل در فایل pdf ارائه شده در بالا قرار دادم: امام خامنه ای: - «آنتی تز» جریان روشنفكری ضد اسلامی دقیقاً شریعتی بود. - دكتر شریعتی حقیقت پذیر بود. - به قول خود شریعتی مجازات را به قدر گناه بدهید و نه بیشتر، او خودش هم میگفت من اشتباهاتی دارم، اما مجازاتی كه بعضی از آقایان برای من در نظر میگیرند صد برابر بزرگتر از اشتباه من است. اگر صد برابر بزرگتر نبوده ده برابر بزرگتر بود. - به نظر من شريعتي بهخلاف آنچه كه همگان تصوّر ميكنند، چهرهاي همچنان مظلوم است و اين به دليل طرفداران و مخالفان اوست؛ يعني از شگفتيهاي زمان و شايد از شگفتيهاي شريعتي اين است كه هم طرفداران و هم مخالفانش نوعي هم دستي با هم كردهاند تا اين انسان دردمند و پرشور را ناشناخته نگهدارند و اين ظلمي به اوست. - در آنجا [نجف] امام بدون اينكه اسم شريعتي را بياورند، اينجور بيان كرده بودند: (چيزي نزديك به اين مضمون): به خاطر چهار تا اشتباه در كتاب هايش بكوبيم، اين صحيح نيست. - [مخالفان] شريعتي را سنگري كردند براي كوبيدن روحانيت يا كلاً متفكران انديشه بنياني و فلسفي اسلام. - شريعتي بهخلاف آنچه گفته ميشود درباره او و هنوز هم عدهاي خيال ميكنند، نه فقط ضد روحاني نبود، بلكه عميقاً مؤمن و معتقد به رسالت روحانيت بود، او ميگفت كه روحانيت يك ضرورت است، يك نهاد اصيل و عميق و غير قابل خدشه است، و اگر كسي با روحانيت مخالفت بكند، يقيناً از يك آبشخور استعماري تغذيه ميشود. اين ها اعتقادات او بود در اين هيچ شك نكنيد اين از چيزهايي بود كه جزو معارف قطعي شريعتي بود، اما در مورد روحانيت او تصورش اين بود كه روحانيون به رسالتي كه روحانيت بر دوش دارد، به طور كامل عمل نمي كنند. - او گفت علت اينكه من از روحانيت انتقاد ميكنم، از حوزه علميه انتقاد ميكنم اين است كه ما از حوزه علميه انتظار و توقع داريم از روشنفكر جماعت، هيچ توقعي نداريم، نهادي كه ولادتش در آغوش فرهنگ غربي بوده، اين چيزي نيست كه ما در او انتظار داشته باشيم. - ايشان در سال 54 و 55 معتقد بود كه اكثريت روحانيت به آن رسالت عمل ميكنند و لذا در اين اواخر عمر دكتر شريعتي نه فقط معتقد به روحانيت، بلكه معتقد به روحانيون نيز بود و معتقد بود كه اكثريت روحانيت در خط عمل به همان رسالتي هستند كه بر دوش روحانيت واقعاً هست. البته با روحانيوني كه ميفهميد كه در آن خط نيستند با آنها خوب نبود و شخصاً به امام خميني (رحمة الله علیه) بسيار علاقهمند و ارادتمند بود. - هركس و هر چپگرايي (اگرچه زير نام اسلام) اگر امروز شريعتي را از خودش بداند، يقيناً گزافهاي بيش نگفته است. همچنين مجاهدي كه امروز شريعتي را از خودش بداند يقيناً گزافهاي بيش نگفته است. - همين مجاهدين كه امروز طرفداري از دكتر شريعتي ميكنند. اينها در سال 51 و 52 جزو سختترين مخالفين شريعتي بودند. خوب امروز چطور ميتوانند شريعتي را قطب خودشان بدانند. - بياييم آن مسائلي را كه شريعتي با استفاده از آشناييهاي خودش با فرهنگ اسلام فهميده و ارائه داده بود با اصول اساسي فلسفي مكتب اسلام بياميزيم و منطبق كنيم. آنچه بهدست خواهد آمد به نظر من مرحله جديدي است كه ميتواند براي نسل ما مفيد باشد، به تعبير بهتر بياييم شريعتي را با مطهري بياميزيم. شريعتي را در كنار مطهري مطالعه كنيم. تركيبي از زيباييهاي شريعتي با بتونآرمه انديشه اسلامي مطهري به وجود بياوريم، آن به نظر من همان مرحله نويني است كه نسل ما به آن نياز دارد. - شریعتی به خود من بارها میگفت که من مرید مطهری هستم، مطهری را استاد خودش میدانست و ستایشی که او از مطهری میکرد، ستایش یک آشنا به شخصیت عظیم و پیچیده و پرقوای مطهری بود. - دست نوشتهای از امام خامنهای: ... مطهری و طالقانی و شریعتی در این انقلاب حکم «پرچم» را داشتند. همیشه بودند. تا آخر بودند. چشم و دل «مردم» و نه خواص از آن ها پر است و این همیشه بودن و با مردم بودن، چیز کمی نیست. - حضرت امام خامنه ای قضاوت شهید مطهری در باره شریعتی را نمی پسندند. ایشان در این زمینه می نویسند: « نظرات مرحوم شهید مطهری در باره شریعتی – چه در آغاز آشنائیشان که تا دو سه سال از وی به نحو شگفت آوری ستایش می کرد و چه در سالهای بعد که از او به نحو شگفت آوری مذمت می فرمود – غالبا مبالغه آمیز ... بود. در همین مطالبی که ایشان به امام مرقوم داشته، نشانه های بزرگنمایی آشکار است. برخی دیگر از دوستان ما از جمله مرحوم شهید بهشتی نیز همین نظر را در باره اظهارات شهید مطهری داشتند.» شهيد بهشتی: - شهید بهشتی معتقد بود که او یک روشنفکر مذهبی و دینی است و میتواند به خوبی در خدمت اسلام باشد. از اعتقادات شهید بهشتی (رحمة الله علیه) این بود که اگر بتوانیم مرحوم شریعتی را هدایت کنیم و افکارش را درست کنیم و قضاوتهای افراطی، احساسی و هیجانیاش را تعدیل کنیم، او میتواند نیروی خوبی در خدمت انقلاب، حوزه، روحانیت، اسلام و نهضت اسلامی باشد. شهید بهشتی معتقد بود که میتوان با شریعتی کنار آمد. تهيّه،تدوين،ويرايش و تنظيم:
وبلاگ پيچ بزرگ تاريخي (piche-bozorge-tarikh.blogfa.com) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 13715903511.jpg]](http://uploadyar.com/s1/13715903511.jpg)
[b] ![[تصویر: 13715903512.jpg]](http://uploadyar.com/s1/13715903512.jpg)
![[تصویر: 13715903513.jpg]](http://uploadyar.com/s1/13715903513.jpg)