کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوستی با مرد زن دار!
۱۳:۵۴, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
جامعه ما یک مشکل خیلی بزرگ داره دارد و اون اختلاط سبک زندگی اسلامی با آمریکایی هست !
یک آمریکایی که با فرهنگ بی تقید و cool آمریکایی بزرگ شده و طبق آن رفتار می کند . راحت لباس می پوشد . راحت زندگی می کند و راحت ارتباط دارد . از امتحان و آزمایش خداوندی هم خبری نیست ! چون خدا خیلی وجود داشته باشد ، تهایتا در کلیسا زندگی می کند (نعوذ بالله )
ولی ما مسلمان هستیم و خداوند رو قبول داریم اما می خواهیم هرچی خواستیم بپوشیم و هر طور که خواستیم ارتباط داشته باشیم و اینها باهم جمع نمی شوند !
وقتی مسلمان باشی و بخواهی مسلمان باشی ، شیطان وسوسه های بزرگی پیش رویت قرار می دهد ...
این همه مدل ارتباط !
سر ِ کار . منزل . موبایل . نت . جامعه . زندگی خانوادگی . مهمانی مختلط و بی قید . عروسی . تولد . پیاده روی . ماهواره . فیلم .
وقتی نامحرم در دسترس ، رو می بینی ، دلت می خواهد تو هم او رو داشته باشی و ارتباطتت رو حفظ کنی !
عدم رضایت ها هم هست !
  • زنهایی در جامعه اینقدر رنگ و وارنگ ... زنهای توی ماهواره اینقدر رنگ و وارنگ ! پس زن من چرا این شکلی هست !
  • پسرهای توی فیلمها اینقدر گرم !! شوهر من چرا اینقدر نامهربان ؟!!
پس من چرا نباید داشته باشم ! من چرا محرومم !!
موقعی که آزادی رو می خواهیم باید همه مدلش رو بخواهیم ! ولی دینمون اجازه نمی ده ارتباطات بی حد و مرز رو .این میشود که زندگی " آمریکایی _ اسلامی " نتیجه نچسب ارائه می دهد .
چرا خودمون ایجادش کردیم ولی قبولش نداریم !؟
این میشود که شده حتی بدتر هم میشود . چون سوی جامعه و ملت ما به خراب آباد هست !

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، شیدا ، السا ، soshiant ، mohammadhadi ، انتصـار ، amirak ، ahmbove ، MAHDI59 ، عشقم کربلا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دوستی با مرد زن دار! - فاطمه خانم - ۲۹/تیر/۹۴ ۱۳:۵۴

[-]