|
تطبیق قطعی نشانه های حتمی ظهور : آری یا خیر؟؟!!
|
|
۲۲:۴۵, ۴/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۴ ۱۶:۰۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۴ ۱۰:۵۹)در جستجوی سختی نوشته است: سلامسلام از شما انتظار چنین حرفی نميرفت بسیار گفته اند می تونيد از دفتر مراجع هم سوال کنید در مستند العبد هم بهجت عارفان حرف هايي در اینباره زدند میتونید از دفتر ايشون سوال کنید واقعا من از این حرف شما حیرت کردم!!! (۴/مرداد/۹۴ ۹:۵۴)افشین نوشته است: سلامسلام قبلا به این سوالها جواب داده شده تحت عنوان ظهور خاص و عام فکر کنم در تاپیک شیش ماه تا ظهور گفتم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3370-post-336423.html#pid336423 کدام حدیث و آیه انتظار را اینچنین معنی کرده؟ (۴/مرداد/۹۴ ۱۰:۵۹)در جستجوی سختی نوشته است: سلامسلام حضرت حجت عليهم السلام چه ادعایی ندارند؟ من چه ادعایی دارم؟ واقعاً متاسفم من الآن به این حرفها چه جوابي بدم! اصلا حرف اصلی شما چيه؟ (۴/مرداد/۹۴ ۱۶:۴۶)مصباح نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام با این حساب احاديث و نشانه ها چی ميشه؟ علم غیب معصومين عليهم السلام چی ميشه؟ نشانه حتمی یعنی حتمی حتمی یعنی حتمی حتمی معنی غیر از حتمی نميده پست زیر را هم بخوانید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3370-post-336423.html#pid336423 |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| با ديدن این سه علامت منتظر آمدن مهدى باشيد!!!! علایم حتمی قبل از ظهور | علی 110 | 53 | 117,694 |
۱۲/شهریور/۹۶ ۲۳:۳۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| نشانه ای دیگر از ظهور | قلب | 62 | 25,197 |
۳۰/بهمن/۹۴ ۱:۴۷ آخرین ارسال: MEEAAD |
|
| فقط 5 نشانه تحقق نیافته از 1200 نشانه آخرالزمان باقی است{حتما بخوان} | sarallah | 34 | 21,207 |
۱۴/مهر/۹۴ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: ام ابیها |
|
| نشانه های ظهور اصغر در روایتی معروف از امام صادق (علیه السلام) | promised-mahdi | 7 | 3,504 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۸:۲۷ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| چرا نشانه های ظهور مهم شده اند ! | mahdy30na | 0 | 1,348 |
۳/مهر/۹۴ ۱۲:۳۹ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| 11 سپتامبر نشانه ی ظهور؟!! | سرباز منتظر | 6 | 4,688 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۰:۵۶ آخرین ارسال: قلب |
|
| مطلبی بسیار مهم درباره شبهه تطبیق ظهور | قلب | 0 | 1,161 |
۲۹/مرداد/۹۴ ۱۷:۱۹ آخرین ارسال: قلب |
|