|
یازدهمین کارگاه معنویت، چله ی سوره مزمل!
|
|
۲۲:۰۱, ۲۳/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۴ ۲۲:۱۷ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: من نمیدونم چه هیزم تری اونهم کِی به کی فروختم ، که همه حرفای منو وارونه تعبیر میکنن بنده متاسفانه زود بهم بر میخوره. حالا دوستانی که باهام بیشتر در ارتباط بودن میدونن. پدر بنده خدا ها در میاد وقتی میخوان باهام صحبت کنن ![]() شما به دل نگیرید. (۲۳/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: حالا من اینهمه بودم اینجا ، این مدتی که خیلی کمتر هستم، وقتشه که شما برو بچه های چله برام دعا کنید...بله همون طور که برای من دعا میکردن. ![]() اگه آنلاین نمیشدم اصلا یادم هم نمیکردن دوستان حالا چقد به مه پاره خانم سفارش میکردم من نیستم منم تو پست هاتون یاد کنین بعد یه مدت هم که میومدم میدیم آخرین بار اسمم تو پست قبلی خودم اومده و مجبور میشدم بازم پست بذارم و هر دفعه هم تو تالار درگیر یه موضوع میشدمالبته بنده نه سر گروهم نه ته گروه با شما فرق میکنم. شما سفارش نیاز ندارین (۲۳/شهریور/۹۴ ۱۵:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: شماتوهین میکنید حداقل غیر مستقیم توهین کنیداتفاقابه خاطر اینکه کنکور دارین باهاتون راه اومدم وگرنه مجابتون میکردم تاپیک رو بزنین
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,819 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,030 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,060 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,452 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,541 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,923 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,421 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: b2d23ac740e25aa81.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/b2d23ac740e25aa81.jpg)