کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.15 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان
۳:۴۱, ۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #85
آواتار
سلام دوستان
از وقتي تاپيكو باز كردم دارم ميخونم يه حال عجيبي دارم... ان شا الله كه ما اون قومي هستيم كه ظهور مولامون رو ميبينيمHeart
اما چند تا مسئله
اول اينكه بحث علم غيب امام معصوم قطعي است اما اين دريافت اخبار اينده منوط به خواست خود امام است
يعني ايشان اگر خودشون بخوان از خداوند متعال علم اينده و غيب رو دريافت ميكنن... اما بخاط تسليم خدا بودنشون اينكار رو انجام نميدهند و ميفرمايند كه خدايا هر وقت خودت بخواي امر رو محقق ميكني من تسليم هر امري هستم كه تو پيش روم قرار بدي... توصيه ميكنم سخنراني استاد رائفي پورو در اين مورد گوش كنين خيلي روشنگر هست.

دوم اينكه ما در شرع مقدس و عزيز اسلام بحثي داريم با عنوان بداع
به معني تغيير ايجاد كردن يا چيز جديدي اوردن كه براي چند موضوع متفاوت بكار ميره از جمله اونها زمانيه كه براي امام معصوم استفاده ميشه.
بداع در حقيقيت امتحاني هست كه خداوند پيش روي امام معصوم قرار ميدهد تا امام با توجه به شرايط خودش تصميم گيري كند.كه به چند علت رخ ميدهد. من خيلي خيلي كلي دارم ميگم خودتون تحقيق كنيد در منابع معتبر. سخنراني استاد رائفي پور رو هم گوش كننينBig Grin
ما در مورد ظهور داريم كه به دنبال اين نباشيد كه نشانه ها رو تطبيق بديد تا زمان ظهور رو بدست بيارين( بلكه اون ها رو دنبال كنين تا بفهمين از چه فتنه هايي بايد دوري كنين و در واقع خودتونو اماده كنين) چون تعيين زمان ظهور فقط مختص خداوند تبارك و تعالي است و اگه ما هي بيايم دنبال تعيين زمان باشيم خداوند هم بداعي در نشانه ها و زمان ظهور قرار خواهد داد. مثلا ممكنه خدايي نكرده ما واقعا نزديك به ظهور باشيم اما بخاطر اينكه در اموري وارد شديم كه به ما مربوط نيست خداوند ظهور رو به تاخير بيندازن.

سوم.كه خيلي مهمه.evenjelists
اونجليست ها:
پیروان کلیسای انجیلی آمریکا که پیروان آن حدود یک چهارم جمعیت آمریکا(۷۰ ملیون نفر) را شامل می شوند و تعدادشان رو به رشد است.
هسته مرکزی پیروان این فرقه، مطلق گرا و معتقد به نبرد دائم بین خیر و شرّ هستند. «بازگشت دوم حضرت مسیح» در «آخر الزمان» بعد از طی مراحلی که نهایت آن به «جنگ و ویرانی بزرگ» ختم می شود، از جمله مبانی اعتقادی این جریان است.
اونا ميخوان اخرالزمان خودشون رو بسازند تا يه امام زمان قلابي به ما بدهند و نظم نوين جهاني خودشونو برقرار كنن و كل جهان رو به فساد بكشن بعد دودستي تقديم كنن به شيطان و جن هايي كه ميپرستند...
وظيفه ما چيه اين وسط؟ دونستن اطلاعات دشمن شناسي و تذهيب نفس و امادگي جسمي و روحيAngel

از مهمترين عللي كه اقا ظهور نميكنند يخاف القتل هست.Sadيعني ما نميتونيم امنيت ايشون رو تامين كنيم.بعضيا خيلي ساده لوحانه دم از تسليحات جنگي و ارتش بيست ميليوني ميزنند.بله اين موضوعات هم هست.اما مهمتر از اون وفاداري سربازان امام زمان ع به ايشونه. يعني انقدر اعتقاد داشته باشيم بهشون كه اگه گفتند برو وسط اتيش بشين بدون يه صدم ثانيه تامل و بدون چون وچرا بري واسه اطاعت امر. بچه ها ما بايد به اين مرحله برسونيم خودمونو. قبل اينكه اقا صاحب الزمان ظهور كنن. خودتون تو حديثا ديدين كه طرف قبل ظهور خودشو از ياراي اقا ميدونه بعد تشريف فرمايي حضرت ميره جبهه مقابلشون.
خلاصه اينكه پوتين هامونو پامون كنيم و سربند يا زهرامونو ببنديم...Heart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان - منتظر278 - ۹/مهر/۹۴ ۳:۴۱
احوال مردم در آخر الزمان - -Ali- - ۹/فروردین/۹۰, ۲۱:۲۶
اوصاف آخرالزمان - shafagh_mah - ۲۲/اردیبهشت/۹۰, ۲۱:۴۸

[-]