|
مکدونالدز!
|
|
۲۰:۴۵, ۲۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۴ ۲۲:۴۴)MohammadSadra نوشته است: بستن درها یا تعصب شدید برای محصولات داخلی واجبه. به همون خدایی که می پرستیم راه دیگه ای نداریم. ما که تجربه کفش ایرانی و پوشاک و صنعت نساجی رو داریم.واقعا کفش ملی و نهرین قدیم عالی بودند! نمیدونم چرا حالا که همه چیز پیشرفت کرده، نباید اون کیفیت باقی بمونه! (بهتر شدنش پیش کش) یک سری از وسایل یکی از آشناهای ما بعد از 20 سال از انبار خونشون آورده بودند بیرون، دمپایی ها وکفشهاش صد شرف داشت به فعلیها !! باورتون نمیشه سالم سالم بودند!!!! و الان دوباره دارند ازش استفاده میکنند بعد از 20 و خرده ای سال!! چرا ما دلمون به حال خودمون نمیسوزه؟ چرا به خودمون رحم نمیکنیم!؟ متاسفانه الان کسانی صنعت ما رو در دست دارند (اکثرا)که تنها به سود بیشتر فکر میکنند و اصلا براشون مهم نیست که چقدر به مردم و درواقع به خودشون ضرر میرسونند. فقط برای پول مردم کیسه دوختند، غافل از اینکه اگر در کنار کارشون کیفیت هم بود مردم خیلی بیشتر هم استقبال میکردند. من که واقعا و از صمیم قلب دوست دارم تولید داخلی مصرف کنم اما این حق رو دارم که به فکر سلامتیم هم باشم . به فکر این پولی که براش زحمت کشیده شده باشه هم باشم. کاش تولید کننده های ما دلسوز بودند.. کاش... کاششش |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |