|
مکدونالدز!
|
|
۱۳:۲۹, ۱۰/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
31 تیر ماه کیهان در گزارشی با تیتر «ورق خوردن تاریخ با سیبزمینی سرخ کرده؟!» به واکاوی تلاش یک جریان مرموز برای تقلیل انتظارات از توافق هستهای به سطح افتتاح شعب مکدونالد در ایران پرداخت. آنچه در ادامه میخوانید مطلبی است به قلم یک پژوهشگر استراتژیهای صنعتی کشورمان درباره آثار و تبعات ورود احتمالی مکدونالد و شرکتهای مشابه به ایران البته کیهان نیز در گزارش خود اشارهای کوتاه به جایگاه مکدونالد به عنوان پرچمدار سبک زندگی آمریکایی کرده بود و هدف از آن گزارش نه واکاوی این موضوع بلکه روشنگری درباره تلاش عدهای برای انحراف مطالبات واقعی مردم بود.
*** مکدونالدز تنها یک ساندویچی نیست! ورود مکدونالدز نوک کوه یخی است که بقیه آن در آیندهای میان مدت نمایان خواهد شد. نه تنها پرداختن به ورود مکدونالدز تلاشی برای تقلیل انتظارات از توافق نیست بلکه این پوشش خبری از سوی روزنامههای زنجیرهای، کمکی است برای ورود اسب تروایی به نام مکدونالدز به کشور اسلامی مان. مکدونالدز یک نهاد صهیونیستی تمام عیار است که درآمد سه و نیم میلیارد دلاری در سال، برای آنها، تنها از موفقیتهای جانبی فعالیتشان قلمداد شده و بخش عمدهای از هزینههای عملیاتی ایشان از طریق این درآمد تامین میشود. هنگامی که از تاسیس یک شعبه از مکدونالدز صحبت میکنیم، باید این نکات را به صورت ویژه مورد توجه قرار بدهیم: 1- با بیش از پانصد شعبه فعال در سراسر جهان، مکدونالدز در کنار استارباکس، عملا، یک رصدخانه فوق پیشرفته تحولات اجتماعی در سراسر جهان میباشد که با تمسک به آنالیزهای بسیار پیشرفته رفتارشناسی و بازخورد سنجی، در خوشبینانهترین حالت، دست کم در مقام یک پایگاه نظرسنجی ناخودآگاه به انجام فعالیت میپردازد. 2- مکدونالدز به بهانه لزوم آموزش همیشگی مدیران شعبهها و صاحبان نمایندگیها و کارگران و آشپزها، امکان آمد و شد بسیاری افراد و جاسوسهای حرفهای را به تمام کشورهای اروپایی و آسیایی در لباس مدرس و آموزنده فنونکار و مدیریت، فراهم آورده است و همچنین، امکان فرا خواندن کارگران و خدمه و صاحبان نمایندگیها را به بهانه آموزش و دوره و غیره، به آمریکا و آلمان، آن هم بدون برانگیختن حساسیت نهادهای امنیتی کشور هدف، مهیا نموده و در این اثنا به جذب عناصر سست اندیش و سادهانگار برای انجام مقاصد اربابان خود مینماید. البته نباید هم از نهادی که با کشورهای دوست چنین برخوردی از خود نشان میهد، انتظار برخوردی متفاوت را نسبت به کشور ما داشت که بزرگترین دشمن آنها به شمار میرود. 3- سیستم حسابداری آنلاین مکدونالدز که بدون شک، جزو بالاترین سطوح کدگذاری دادهها در تمام دنیا میباشد، به صورت استندبای و به عنوان یکی از معابر امن تبادل اطلاعات محرمانه در سطح بینالملل، همواره آماده خدمت است. همچنین، به دلیل حجم انبوه دادههای واقعی حسابداری که به صورت روزانه از همین مجرا در حال تبادل میباشد، عملا ردگیری دادههای محرمانه که ممکن است در طول سال تنها چند ده بار نیاز به تبادل آنها به وجود بیاید، عملا غیر ممکن میشود. 4- برخلاف داشتن تکنولوژیهای بالای اطلاعاتی، مکدونالدز در برخی از کشورها به صورت تعمدی از سیستم مالی شلختهای بهره میبرد. این شرکت حتی به بهای فدا کردن فاکتورهای بهرهوری، امکان نقل و انتقالهای نقدی پول و پولشوییهای فراوان و پراکنده را در کشورهای مختلف پدید میآورد. به این ترتیب که در هنگام نیاز، حجم قابل توجهی منابع نقد را تنها در مدت چند روز، برای مثال در اختیار ایادی انقلاب رنگی در جمهوری گرجستان قرار میدهد. 5- با گسترش استفاده از اینترنت از طریق گوشیهای هوشمند و اپلیکیشنهای چک این و خدمات هات اسپاتها، مکدونالدز و بسیاری دیگر از فروشگاههای زنجیرهای وابسته به نظام سلطه، با در اختیار گذاردن اینترنت و وای فای رایگان برای مشتریان و ترغیب ایشان به استفاده از گوشیهای خود در این مکانها، عملا نیاز به پرواز پرهزینه پهپادها بر فراز شهرها را در کلانشهرها از بین بردهاند. ایشان حتی بدون کوچکترین اطلاع خدمه آن شعبه و مستقیما از مرکز، اقدام به تخلیه اطلاعاتی دستگاههای هوشمند مشتریان و حتی رهگذران مینمایند. پیشبینی میشود که افشاگریهای ویکی لیکس در خصوص اتاقهای سفیدی که بر بام سفارتهای آمریکا در بعضی از پایتختهای مهم جهان قرار دارند، کمکم دامنه بیشتری از ابعاد این اقدامات را آشکار کند. گرچه نمیتوان کاملا هم نسبت به نیت امثال اسنودن و آسانژ خوشبین بود. بنابراین، باید توجه ویژه داشته باشیم یک شعبه مکدونالدز، به هیچ عنوان تنها یک ساندویچی دوست داشتنی نیست که نمایندگی آن به یک فرد علاقهمند به کارآفرینی اعطا شده باشد. گرچه، این منافاتی با این واقعیت ندارد که بیشتر نمایندگیهای مکدونالدز در سطح جهان، کاملا بدون ارتباط با موضوعات عنوان شده باشند. در واقع، باید توجه داشت که اینگونه نیست که هر شعبه از مکدونالدز یک پایگاه جاسوسی پیشرفته باشد. بلکه، به صورت بالقوه، امکان تبدیل شدن به یکی از آن پایگاهها را دارد. همچنین، به صورت بالفعل نیز ناخودآگاه به عنوان پوششی برای اینگونه عملیات به کار گرفته میشود. هدف؛ تغییر رفتار عملی و معنادار شاید کمی باور این موضوع سخت باشد که ورود این شرکتها به ایران، بتواند قدرتی مانند جمهوری اسلامی ایران را مجبور به تغییر رفتار کند. ما عموما اینگونه میپنداریم که چون در دفاع مقدس که نام آن را جنگ سخت یا جنگ کلاسیک گذاردهایم، سربلند بودهایم، اکنون و در جنگ کنونی کاری به مراتب سادهتر داریم؛ شاید استدلال ما این باشد که نام این جنگ، جنگ نرم است و قاعدتا باید جنگ نرم از جنگ سخت بسیار سادهتر باشد. اما بهتر است اینگونه تصور کنیم که اگر جنگ سخت را قطع کردن چند درخت با تبر تصور کنیم، باید جنگ نرم را معادل با فرسایش تدریجی چندین کیلومترمربع دشت بدانیم. بهتر است به این موارد نیز توجه ویژه شود: 1- از سالها پیش و در عملیاتی از پیش طراحی شده، هالیوود به تبلیغ سبک زندگی غربی در ایران و جهان پرداخته است. از این طریق، یک تقاضای ذهنی برای مزه کردن سیبزمینی سرخ کرده و همبرگر مکدونالدز و پوشیدن شلوار لی اصل در بین مردم پدید آمده. اتفاقا بنده با این روزنامههای زنجیرهای در این مورد موافقم که در صورت نرسیدن این برندها به ایران ممکن است در بالای شهر تهران و اصفهان و تبریز و مشهد و برخی شهرهای دیگر حتی نوعی از سرخوردگی به وجود بیاید. اما نکته تاسفبارتر این است که در صورت ورود این برندها به ایران، آنها خود را به صورت یک قدیس دوست داشتنی به مردم معرفی خواهند کرد. ما شاهد خواهیم بود که انبوهی از اقدامات خیرخواهانه و عامالمنفعه از سوی این شرکتها و با سر و صدای زیاد به راه انداخته شود. در چنین شرایطی، خندهدار خواهد بود اگر به مردم بگوییم این ساندویچفروش خداپرست و خیرخواه و دوست داشتنی، یک جاسوس بیرحم است. فراتر از آن، در آن هنگام باید برای نشان دادن ابرویی که بالای چشم این شرکتها است، نخست تلاشی دامنهدار را برای متقاعد نمودن افکار عمومی خود بنماییم. اگر باور این موضوع سخت به نظر میرسد، به نقل قولی که از مقامات روسی در پی تعطیلی اجباری چهار شعبه مکدونالدز در روسیه ایراد شده دقت کنید که گفتند: «این اقدام میتواند سرآغاز یک چرخش تاریخی باشد.» بله! در آن هنگام، ما برای بسیاری مسائل مجبور خواهیم شد که به نظرات این شرکتها احترام بگذاریم. باید توجه داشته باشیم که دامنه این نفوذ به عمیقترین مسائل داخلی ما نیز کشیده خواهد شد. 2- ورود این شرکتها به یک کشور، نیاز به چندین پیشزمینه تکنیکی دارد که میتوان از جمله آن به تسهیل در مناسبات بانکی و همسانسازی قوانین مالیاتی و قوانین کار و یا به رسمیت شناختن نسخه ویژهای مقررات مربوط به مالکیت معنوی یا همان کپیرایت اشاره نمود. البته در بدو ورود، آنها در خصوص این مسائل اصلا سختگیر نخواهند بود. اما رفته رفته، این شبیخونهای اقتصادی را در قالب هدیههایی ارزشمند به ما معرفی خواهند کرد و امتیاز هنگفتی را که از ما دریافت خواهند را بزک کرده و به عنوان حاتمبخشی ویژهای از سوی اقتصاد جهانی به ایران، به ما خواهند خوراند. همانطور که پیشتر اشاره شد، در آن هنگام، هرگونه مقاومت در برابر این جنایات اقتصادی، مستلزم تحمل هزینههایی خواهد بود که افکار عمومی بر نظام تحمیل خواهد نمود. 3- اما اینکه این تغییر رفتار دقیقا چگونه پیادهسازی میشود، خود داستانی طولانی است. به صورت بسیار فشرده میتوان به این مصداق اشاره نمود که ممکن است ما به واسطه گشایش حسابهای مختلط ارزی- ریالی، به عنوان یکی از لازمههای فعالیت شرکتهای زنجیرهای چند ملیتی، نیازمند به برقراری نوع خاصی از روابط فاینانس و یا اعتباربخشی و کردیت با بانک جهانی شویم. پشت-بند آن، صندوق بینالمللی پول هم در نقش دایه مهربانتر از مادر، رابطه مستقیمی را ولو با عده معدودی فعال اقتصادی بیبصیرت برقرار خواهد کرد. کافی است در آن هنگام نیز مسئولینی داشته باشیم تا آب خوردن مردم هم در گرو برقراری روابط کردیت با صندوق بینالمللی پول چه در سطح خرد و چه در سطح بانکهای عامل بزرگ کشور تلقی شود! آنگاه، خواهید دید که چگونه و به طرفهالعینی، ما هم به عنوان آخرین کشوری که حیثیت و شرف خود را با مصلحت صندوق بینالمللی پول تعیین نمیکرد، به خیل کشورهایی خواهیم پیوست که همچون یونان و ارمنستان و آذربایجان و مجارستان و اوکراین، حقیقتا حتی آب خوردنشان هم منوط به جلب رضایت کدخدا خواهد بود. مکدونالدز در سطح کلان بر اقتصاد کشورهای هدف تاثیر بسزایی میگذارد هنگامی که شرکت مکدونالدز در یک کشور ریشه میدواند، در صورتی که با توجه به واقعیتهای بازار، بتواند به شیوهای پایدار در آن باقی بماند، تازه ابتدای کار انجام ماموریتهای اقتصادی او فرا میرسد. با توجه به نکاتی که در زیر به آنها اشاره میشود، میتوان متوجه شد که شرکت مکدونالدز به عنوان پیشقراول، و دیگر شرکتها به عنوان بدنه اصلی، تا چه حد با رخنه به اقتصاد یک کشور، امکان تخریب آن اقتصاد را به دست میآورند. 1- با وجود اینکه بارها و بارها اثبات شده که کیفیت غذایی «مکدونالدز» و «برگر کینگ» و «دومینوز» و «هات» و «این اند اوت» و «ساب-وی» و «استار- باکس» و دیگر اعضای لیگ جهانی کترینگها و فست فودها بسیار نازل بوده و حتی در مقایسه با ابتداییترین روشهای تولید مواد اولیه مورد استفاده این شرکتها، فلور میکروبی گاه تا 100برابر نیز بیش از حد نرمال میباشد، بسیاری از این شرکتها، تا حد ممکن از هرگونه تامین مواد اولیه و یا فرآوری گسترده آنها در کشورهای مصرفکننده، خودداری میکنند. بهانه همیشگی آنها هم حفظ کیفیت محصولات، مبتنی بر اصول ریتیل (Retaill) و مرچندایزینگ (Merchandising)، (فروش زنجیرهای مواد مصرفی) میباشد. این اقدام آنها مستقیما باعث خروج ارز از آن کشور و نهادینه نشدن و بومی نشدن صنایع بالادستی از جمله کشاورزی و صنایع تبدیلی کشاورزی در طیفی وسیع، از محصولات پروتئینی گرفته تا غلات میگردد. در واقع از این طریق، آنها از یکسو به تعداد فراوانی کارمند و کارگر بومی آن کشور حقوق پرداخت میکنند؛ اما در قبال این مبلغ تزریق شده به بازار، محصول دارای ارزش افزوده قابل توجهی به آن بازار وارد نمیشود. علاوه بر این، سود ناشی از فعالیت اقتصادی که در صورت بومی بودن منجر به سرمایهگذاری مجدد احتمالا در صنایع وابسته بالادستی و یا پاییندستی از جمله بستهبندی و چاپ و یا حمل و نقل میشد، از کشور هدف خارج میگردد. مهمترین نتیجه این اقدامها عبارت خواهد بود از تورم و تبعات ناشی از خرید کالاهای با ارزش افزوده واقعی پایین، که روی دست کشور مصرفکننده میماند. 2- از دیگر سو، باید به توان خارقالعاده رقابتی این غولهای صنایع زنجیرهای نیز کاملا توجه داشت. در حال حاضر، قیمت ارزانترین و سادهترین ساندویچی که میتوان در تهران خریداری کرد دستکم دو هزار و پانصد تا سه هزار تومان است. این مبلغ در صورت سفارش یک بطری نیم لیتری نوشابه گازدار، به راحتی به سقف چهار هزار تومان هم خواهد رسید. این در حالی است که طبق محاسبه بنده، یک پکیج کومبو که توسط مکدونالدز ارائه میشود و برای مثال میتواند شامل یک لیتر نوشابه گازدار و یک ساندویچ همبرگر و یکصد و پنجاه گرم سیبزمینی سرخ کرده باشد، حتی اگر مکدونالدز نزدیک به هفت درصد نیز از قبل آن سود دریافت کند، باز هم نهایتا تقریبا معادل با چهار هزار و پانصد تومان خواهد بود. علاوه بر این شایان ذکر است که مکدونالدز برای تسخیر بازار و به اصطلاح، دانهپاشی برای شکار بازار، حاضر خواهد بود همین محصول را ولو با ضرر و ارزانتر نیز در ایران به فروش برساند. حال این نکته باید در نظر گرفته شود که این شرکت، تنها در حکم پیشقراول لشکر شرکتهای زنجیرهای است. اگر پای مکدونالدز به ایران باز بشود، باید در اندک زمانی منتظر دیگر فستفودها و کافیشاپها و در زمان بسیار کوتاهی پس از آن نیز منتظر نمایندگیهای شرکتهای زنجیرهای تولید و فروش پوشاکی از قبیل «آدیداس» و «نایک» و «پومای» آلمانی و یا «گپ» و «نارت» و «لی» و «دولچهاند گابانا» و «لیوایز» آمریکایی و اسرائیلی و بینالمللی باشیم. ناگفته پیدا است که اگر ما بیمحابا دربهای بازار کشور را به روی این غولهای صنعتی بگشاییم، حکایت توان رقابت صنایع داخلی ما در برابر ایشان، حکایت سرخپوستهایی خواهد بود که بدون استفاده از اسب و توپ و تفنگ و شمشیرهای با آلیاژهای پیشرفته، در برابر لشکر تا به دندان مسلح انگلیسی و اسپانیایی و فرانسوی مقاومت میکردند. نتیجه این خواهد بود که همین ته مانده صنایع کوچک و متوسط ما نیز به یغمای پنج به اضافه یک و شرکایشان خواهد رفت. ما مواجه خواهیم بود با سیل ساندویچفروشها و کشاورزان و دامداران و دوزندگان لباس بیکار و آنگاه باید خود را کمکم آماده اجرای برنامههای نفت در برابر غذا کنیم. اگر سر سوزنی فکر میکنید که این نگاه اندکی بدبینانه است، باید عرض شود که این جملههای آخر، تنها با تغییر ضمیر افعال آن، به پورتفولیوی شورای روابط خارجی آمریکا در خصوص اقتصاد ایران تبدیل میشود. این سیاستها با مدیریت بیلدربرگ و با همکاری موسسه دیسیس (DISIS) تدوین گردیده است و بخشی از آن بر پایه پژوهشهای موسسه هوور دانشگاه استنفورد میباشد که زیر نظر عباس میلانی روی پروژه «دموکراتیزه کردن ایران و اعطای بازار آزاد به ایران» کار میکند! گفتنی است بخشی از بودجه این پژوهشها توسط شرکت لاکهید مارتین و کوکاکولا و مکدونالدز و از طریق هدیه به موسسه دیسیس تامین شده که موضوع فعالیت آن بررسی و پژوهش بر روی راهکارهای بهبود و ارتقای امنیت منافع استراتژیک آمریکا و متحدانش در خاورمیانه و با تمرکز روی ایران میباشد. د: جمعبندی: مکدونالدز یک اسم رمز است. مکدونالدز یعنی مستحل شدن نظام در هزارتوی اقتصاد جهانی. افتتاح اولین شعبه مکدونالدز در ایران یعنی ورود اولین دز ویروسی مهلک که بدنه اقتصاد و سیاست ایران هیچ پادزهری در خود برای مقاومت و مبارزه با آن ندارد. آمدن مکدونالدز در ایران، یعنی کامل شدن آخرین حلقه زنجیر محاصره کشور. این حلقه همان حلقهای است که تاکنون به فضل خدا و با حسن کیاست رهبرعظیمالشأن، تنیده نشده است. اما اگر به این اتفاق تن بدهیم، باید بدانیم که سنت الهی و قوانین الهی پابرجا هستند و صرفا چون دشمن ما نیت شر دارد، خداوند تلاش ایشان را بینتیجه نخواهد نمود. این ما هستیم که باید هوشیار باشیم. جان کلام اینکه، چه باور بکنیم و چه نه، اگر تنها نتیجه مذاکرات ده دوازده ساله برای غرب، این باشد که بعد از چند دوره تحریم و همچنین کارشکنیهای خیرهکننده داخلی در خصوص زمینگیر کردن صنعت و کشاورزی ایران، توانسته باشند شرایط عینی و ذهنی را برای ورود امثال مکدونالدز گرفته تا صندوق بینالمللی پول فراهم نمایند، تلاشهای ایشان و عمال داخلی آنها به هیچ وجه بیثمر نبوده و به موفقیت بزرگی دست یافتهاند. بابک نیکپندار |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۲, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
محمد جان .. میدونی من بهت ارادت دارم ..
ولی احساس میکنم .. هی از اینطورف گود می افتیم یا از اون طرف گود ......... من احساس میکنم داریم افراط میکنیم ........ از افراط هم گذشته .. مرحله بعد افراط چیه !؟ یه چوب دستتون گرفتید .. یا تو لونه زنبور ، یا لونه مورچه .. یا مک دونالدز .. فقط کاشکی یه سوزن به خودمون هم میزدیم ! همه چی رو چنان بزرگ میکنیم که بیا و ببین .. داداش من .. مگه ما پپسی و کوکا کولا نداریم ... این دو تا ، مال کجاست !؟ اگه بحث نفوذ هست ! الان 36 ساله که نفوذ کردن ... مگه مردم ، گوشی آیفون نمیخرند .. مگه آی پد و مک بوک و ....... نمیخرند .. مگه قبل تحریمها رژ لب و لوازم آرایشی آمریکایی نمی اومد !؟ مثلا چند وقت دیگه ، بویینگ بیاد ابراز علاقه کنه برای صنعت هوایی ما .. ما بهش بگیم ، پدر فلان فلان شده بوق بوق ... تو میخوای نفوذ کنی !؟ چرا همه چی رو بهم ربط میدیم !؟ اصلا من میگم ، کی اف سی و مک دونالدز بد ... اصلا افتضاح ... چرا قبل این داستانها ، مرد نبودید ، بگید ... پپسی و کوکا کولا باید ممنوع بشه !؟ جوابت هم اینه : من 25 ساله ، لب به نوشابه نزدم ... بهانه گیری دارید میکنید ....... من میگم کی اف سی بهانه تون هست ..و گرنه خیلی خیلی وقت پیش باید قطع رابطه میکردیم با کوکا کولا !!! خدا فظی میکردیم با آیفوون .......... اگه واقعا دنبال برچیدن نفوذ بودید .. |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۱۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۴ ۱۷:۳۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۴ ۱۷:۱۲)del@ نوشته است: محمد جان .. میدونی من بهت ارادت دارم ..ممنون از لطفتون که مطالعه کردید و نظر دادید. ممنون از مشارکت شما. بله حق با شماست من پپسی و کوکا رو خودم تحریم کردم و مصرفمون در حد صفره. به دودلیل دلیل اول و مهم هم همین مطلبی هست که گفتم دلیل دوم و کوچیکش ضررشون. اما در مورد مطلب شما باید بگم به نظرتون اگر از همون اول پپسی و کوکا رو به همین شدت تحریم می کردیم آیا کار به اینجا وو برجام می رسید؟؟؟؟؟ شاید کلی سود هم نصیبمون میشد از نوشیدنی های جایگزینی که خودمون وارد بازار می کردیم اما بزرگترین منفعتش میشد این موضوع که طمع اونها به ما از بین می رفت و الان بحث مکدونالدز مطرح نمیشد. بالاخره قرآن میگه اشدا علی اکفار ، شدت بر کفار یعنی چی؟ ضمناً من که تو رساله ها تشبه به کفار رو حرام نکردم همه اینها دلیل داره. فقط کمی فکر کنیم اگر به جای واردات به فکر گسترش همون اکبر جوجه خودمون بودیم آیا وضع فرق نمی کرد؟ مشکل فقط یه برند مواد غذایی نیست مشکل خط نفوذ دشمنه. از هر طریقی که دشمن بتونه نفوذ کنه باید جلوش گرفته بشه. |
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۱۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۴ ۱۸:۱۷ توسط del@.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
منم همین رو گفتم ..
من میگم ، شما گیر الکی به مک دونالدز دادین .. درحالی که بزرگتر از اونا( پپسی و گوگا ) رو نگرفتیم و تحریم نکردیم ! این چه معنی میده !؟ 36 ساله کوکا هست .. کسی حرف نفوذ نزد ... 25 ساله آیفون هست .. کسی اخم نکرد .. یکدفعه مک دونادز شد .. نفوذ !!!! این افراط نیست محمد جان ! این یعنی بازی در آوردن .. شما کی اف سی رو چسبیدین ولی پپسی رو باز گذاشتید ! این یعنی یکی به نعل زدن ، یکی به میخ .. --------- بعدش ، من یه چیز دیگه بپرسم .. شما تو این دوره زمونه میتونی یه فیلمی رو بخوای ببینی ولی نتونی ببینی !؟ بخوای یک کتاب رو بخونی ولی نتونی پیداش کنی !؟ ( این مثاله : چون ما مسلمون هستیم ، پیدا گردن انجیل ، آیا پیدا کردن انجیل سخته ... یا پا رو فراتر بگذاریم .. آیا کتاب " آیات شیطانی از آن نویسنده مجهول الهویه " ایا پیدا کردنش سخته !؟ ) نه ... میشه پیدا کرد ... آیا مشروب خریدن ، سخته !؟ من میگم باید جامعه به اون سطح فکر برسه که ، مفهمه مشروب مضره حالا هر چی من و تو بگیم ... آیا کسی تو گوش اش میره !؟ باید جامعه بفهمه ... مک دونالدز ، کیفیت اش خوب نیست ... نه با این بازی ها ، نه با این ادا و اطوارها که اگر بیاد ... نفوذ میکنن .. آیا دلیل بهتری نمیتونستیم برای مک دونالدز بیاریم !!؟؟ امیدوارم متوجه منظورم شده باشی . |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۱۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۴ ۲۱:۰۵ توسط sagheb.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بله دوستان اگه مک دونالد بیاد نفوذ میشه... واقعا نفوذ میشه ، چرا؟ چون امروزه مك دونالد بخشي از فرآيند توسعه فرهنگ امريكا يا سلطه امريكا بر زندگي روزمره" انسان امروز" به حساب میاد اینا که میگم حرف ما به اصطلاح دلواپسان نیست ، جرج ريتزر جامعه شناس صاحب نام امريكايي در كتاب مشهورش «مك دونالدي شدن جهان» (1993) نظريه جهاني شدن اجتماعي خودش رو بر پايه گسترش مك دونالد اداره مي كنه ! مک دونالد الکی نیست...
گول نخوریم برا نفوذ یهو که نمیان نفوذ کنن ، کم کم شروع میکنن،البته جدیدا به همت بعضی ها نفوذشون داره سریع تر میشه! |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
یک مستند روسی بود راجب دقیقا همین واردات برند . شاید بخشی که خیلی متناسب باشه با این بحث بخشی که دقیقا به مکدونالدز اشاره می کنه و جریانات تحریم مکدونالد در روسیه رو روایت می کنه
از روزی که این تاپیک و دیدم هی خواستم بگردم مستندشو پیدا کنم ولی متاسفانه فراموش می کنم . انشاالله پیدا کردم خدمتتون ارائه میدم . جواب سوالات شما رو می ده . علاوه تغییر فرهنگ غذایی و اینها که برادر عادل می فرمایند البته درست هم هست سایر نکات اشاره شده که اتفاقا خیلی هم کلیدی تر می باشد صحه میزاره به چیزی که مد نظر آقای محمد صدرا هست |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۲۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۴ ۲۲:۴۴)MohammadSadra نوشته است: بستن درها یا تعصب شدید برای محصولات داخلی واجبه. به همون خدایی که می پرستیم راه دیگه ای نداریم. ما که تجربه کفش ایرانی و پوشاک و صنعت نساجی رو داریم.واقعا کفش ملی و نهرین قدیم عالی بودند! نمیدونم چرا حالا که همه چیز پیشرفت کرده، نباید اون کیفیت باقی بمونه! (بهتر شدنش پیش کش) یک سری از وسایل یکی از آشناهای ما بعد از 20 سال از انبار خونشون آورده بودند بیرون، دمپایی ها وکفشهاش صد شرف داشت به فعلیها !! باورتون نمیشه سالم سالم بودند!!!! و الان دوباره دارند ازش استفاده میکنند بعد از 20 و خرده ای سال!! چرا ما دلمون به حال خودمون نمیسوزه؟ چرا به خودمون رحم نمیکنیم!؟ متاسفانه الان کسانی صنعت ما رو در دست دارند (اکثرا)که تنها به سود بیشتر فکر میکنند و اصلا براشون مهم نیست که چقدر به مردم و درواقع به خودشون ضرر میرسونند. فقط برای پول مردم کیسه دوختند، غافل از اینکه اگر در کنار کارشون کیفیت هم بود مردم خیلی بیشتر هم استقبال میکردند. من که واقعا و از صمیم قلب دوست دارم تولید داخلی مصرف کنم اما این حق رو دارم که به فکر سلامتیم هم باشم . به فکر این پولی که براش زحمت کشیده شده باشه هم باشم. کاش تولید کننده های ما دلسوز بودند.. کاش... کاششش |
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۲۶/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۴ ۲۱:۰۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بنظر بنده این *هیاهو ضد مک دونالد یجور بازیه
الان این همه فست فود دارن سبک زندگی مردم رو عوض میکنن این همه سرطان اولین خطرش همین سبک زندگیه دوم هم غلبه آمریکاییزه شدنه اینش برای مک دونالدز بطور خاص خطرناکه یسری از مردم ما که منتظر چنین چیزایین تا وقتی کلمه WELL COM (دقیقا همینی که نوشتم) تو این رستورانای در پیتی ارجحیت داره به خوش آمدید یعنی ... فرض کنید *کلاً مک دونالدز نیاد بخاطر مخالفت مردم واقعا فکر کردید آمریکا به هدفش نرسیده؟ همون سوسیس کالباسای گربه ای به اندازه کافی سیستمتون رو بهم میریزه |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۲۶/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۴ ۲۱:۴۸ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
حالا من یه پیشنهاد دام:
یکی از اعضای تالار داوطلب بشه بره غذای مک دونالد رو بخوره بیاد ببینیم چه تغییری میکنه ![]() مثلا آبی رنگ میشه؟ جاسوس میشه؟ باید دید چه تغییری میکنه!!! (۲۶/آبان/۹۴ ۲۱:۰۲)عبدالرحمن نوشته است: بنظر بنده این *هیاهو ضد مک دونالد یجور بازیه موافقم. مگه غذای خارجی یا رستوران خارجی ما تا حالا تو کشورمون نداشتیم.؟؟؟ خب مثلا مک دونالد چی درست میکنه؟؟؟ چیز برگر؟ خب اینو که سالهاست مردم ایران دارن میخورن حالا چه فرقی میکنه مک دونالد درست کنه یا خودمون؟ ![]() بیشتر مسائل سیاسی به نظر من قاطی شد با موضوع مک دونالد و البته اون موضوع معروف که میگن ازوقتی مک دونالد وارد شوروی شد شوروی شروع به فروپاشی کرد....به نظر من این موضوع هم یکم مسئولین رو ترسونده.... البته من نه موافق اومدن مک دونالد به ایران هستم نه مخالفش.کلا نظری ندارم در موردش! (۲۶/آبان/۹۴ ۲۱:۰۲)عبدالرحمن نوشته است: همون سوسیس کالباسای گربه ای به اندازه کافی سیستمتون رو بهم میریزه نخورید......... ما کلا خانوادگی چند ساله این چیزا رو گذاشتیم کنار..... نهایتا بخوایم فست فود بخوریم همون فلافل البته با قارچ و پنیر
|
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۲۶/آبان/۹۴
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
|
۹:۲۱, ۲۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
شروع شد. ورود شواليه هاي معبد به ايران. حسن خان متچكريم.
مکدونالد: در ایران نماینده میپذیریم تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۴۹ سایت رسمی یکی از فستفودفروشیهای زنجیرهای آمریکا با انتشار اطلاعیهای در وبسایت رسمی خود، از علاقهمندان به دایر کردن نمایندگی این شرکت در ایران، دعوت به همکاری کرد.
سایت رسمی اغذیهفروشی زنجیرهای بین المللی مکدونالد آمریکا با انتشار اطلاعیهای در وبسایت رسمی خود، از علاقهمندان به همکاری با این شرکت برای افتتاح نمایندگی در ایران، دعوت کرد. به گزارش فارس این شرکت آمریکایی که سال ۱۹۴۰ تأسیس شده، در ۱۱۹ کشور شعبه دارد و اگر این اطلاعیه اخیر به سرانجام برسد، ایران ۱۲۰اُمین میزبان مکدونالد یا به قول جوانان غربی «مکدی» خواهد بود. مکدونالد در سال ۲۰۱۲ معادل ۲۷.۵ میلیارد دلار درآمد داشت که ۵.۵ میلیارد دلار از این مبلغ، سود خالص شرکت بوده است. محصولات این شرکت به دلیل قیمت پایین، در بین اقشار کمدرآمد کشورهای میزبان طرفدار دارد ولی فیلمهایی که مردم عادی از ماندگاری عجیب همبرگرهای این اغذیهفروشی در فضای مجازی منتشر کردهاند، سوالاتی را در خصوص مواد تشکیلدهنده این خوراکی ارزان در ذهنها ایجاد کرده که البته شرکت هیچگاه پاسخ روشنی به آنها نداده است. چندی پیش یک شرکت اغذیهفروشی آمریکایی دیگر یعنی «کیاف سی» هم در غرب تهران شعبه زده بود که البته با دستور مقام قضایی، پلمب شد. |
|||
|
|
|
|
|

البته با قارچ و پنیر