|
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
|
|
۱:۲۸, ۱۰/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۴ ۱:۳۰ توسط A.E.)
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
شما داری به من میگی از رائفی پور انتقاد نکن که امام زمان نره زیر سوال؟
منظورت همین بود دیگه؟ [/size] [/quote] نگفتم انتقاد نکن ولی گفتم اون یه عده واکنششون نسبت به انتقاد طبق تعاریف خودت اینجوریه خوبه که گفتم به قول خودت انتقادتم که کردی هرچن چیز خیلی مهمی نبود اما بهتر از اینا میتونستی بگی مثلا میتونستی به جای این حرفا بیای وبگی استاد خیلی در این زمینه تلاش کردن اما شمایی که هوادار استادی بدون اگه استاد خطایی کرد اگه زیرسوال رفت تو راه خودتو برو بلاخره استاد که معصوم نیست تو تاجایی که میبینی استاد درست میگه پشتش باش غلط گفت نباش به همین سادگی مطمئن باش اون که عاقله پیرو همین حرفه اونی که طرفدار دواتیشس دیگه به هیچ صراطی مستقیم نیس گرفتی ؟!دیگه اینکه وارد جزئیات بشی و این چیزا اتلاف وقته بازم ادامه دادم اما این دیگه اخرین حرف منه واسه اینکه به قول ... بحثو منحرف نکنم دیگه ادامه نمیدم تا بحث منحرف نشه دیگه اگه حرف زدم بم اخطار بدین
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,917 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 125,844 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,090 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,531 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,991 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

دیگه اگه حرف زدم بم اخطار بدین