|
انتقاد از تقلید کورکورانه
|
|
۱۶:۱۸, ۲۱/دی/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا اسرا 82 (۲۱/دی/۹۴ ۱۳:۳۲)دوست حقیقت نوشته است: شما دارید با رویکرد متعبدانه به مسائل نگاه میکنید اما من دارم سعی میکنم با رویکرد عقل گرا به مسائل نگاه کنماگه بندهای ابتدایی هر رساله عملیه مراجع رو نگاه کنید متوجه میشید که چرا تقلید بلی و چه شرایط و .... / اما شما دنبال اینها نیستی و نقل از عمرو و بکر و زید میکنید. شما فقط دنبال مقالطه هستید. اگر دنبال این هستین که چرا اختلاف بین نظر مراجع هست ، چرا مستقیم نمیگین و میرید از میرزا کمک میگکیرید. اگر هم بحث عدم تقلید هست بگین به درجه ای از عقل رسیدین که میدونین الان باید چه به چه بشود . شما بفرما عقل گرایی کی میرسه به اینکه تو نماز چه بخوانیم و اساسا چطور بخوانیم و ... / پاسخ بدید اگر میدانید. فقط پاسختون عقلی باشه نه نقلی ![]() دوستان قرار بود موضوع پاسخ داده بشه و داده شد. جناب دوست حقیقت و ... باید کمی از قوه تمیز هم استفاده کنند که متاسفانه تو مباحث خلافش ثابت شده. جناب دوست حقیقت نگفتی پیرو کدوم تفکر هستی . مالکی ؟ حنبلی ؟ حنفی؟ چون میگی تقلید رو قبول نداری . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |