|
تفاوت ایران با کل جهان (درپاسخ "سکولارها، کوروش را...")
|
|
۱۴:۰۷, ۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۵/دی/۹۴ ۲۳:۲۲)شیعه حیدر نوشته است: اگه بحث سر آثار باستانی و جذب توریست باشه که پارک ارم هم ارزش گردشگری و توریستی داره تازه پارک ارم خیلی خیلی بهتره! عجیبه که شما پارک ارم رو جاذبه گردشگری میدونید ولی مثلا تخت جمشید رو اثر باستانی و جاذبه گردشگری نمیدونید... (۲۵/دی/۹۴ ۲۳:۲۲)شیعه حیدر نوشته است: مثلا من به چی پادشاهان گذشتشون افتخار کنم؟؟ به مشرک بودنشون؟ شهوت پرستیشون؟ آدم کشیشون؟؟ اگه همون فتح و فتوحات رو انجام نداده بودن الان شما باید در کشورهای آسیایی یا بعضی از کشوهای عربی غلامی میکردید و چیزی به اسم ایران وجود نداشت...... (۲۵/دی/۹۴ ۲۳:۲۲)شیعه حیدر نوشته است: مگه میشه لشکرکشی بدون کشته شدن انسان های بیگناه؟ خب اگه اینطوریه پس در لشکرکشی به عراق و سوریه هم افراد بی گناه کشته شدن. البته طبق استدلال خودتون. قبول دارید؟؟؟ (۸/بهمن/۹۴ ۱۲:۰۲)قلب نوشته است: اول اینکه اگر عموی شما به خاطر خاک و کشور رفتن ديگه شهید به حساب نمیان تا جایی که ما ميدونيم فرق شهید با کشته شده در نیت افراد هست یعنی کسانی که به خاطر خداوند و اسلام کشته میشوند شهید هستند و غیر از آن ربطی به شهید ندارد عجب ![]() اولا شما کی هستی که بخوای تعیین کنی کی شهیده و کی شهید نیست.؟؟ دوما دفاع از کشور و ناموس کشور بخاطر خدا هست پس کسانی که فقط بخاطر کشورشون هم رفتن شهید محسوب میشن. ضمنا به هر کشوری که حمله بشه مردم و نیروهای نظامی اون کشور بخاطر حفظ ملت و اون کشور به جنگ میرن. این که شما میگید برای حفظ اسلام میجنگن رو من اصلا نمیتونم درک کنم.....بخاطر اینکه کشور ما نماینده اسلام نیست. ضمن اینکه خدا خودش در قران گفته دین نیاز به هیچ حافظ و نگهبانی ندارد....پس این حرف که برای حفظ اسلام جنگیدیم یعنی چی؟؟؟ (۸/بهمن/۹۴ ۱۲:۰۲)قلب نوشته است: خانواده های شهدا هم تا جایی که ما ميدونيم همه پایبند اسلام و انقلاب اسلامی هستند و تفکرات ملی گرايانه ندارندشما از طرف خانواده شهدا نظر میدید؟؟؟؟؟؟ مسلما هستن خانواده شهدایی که هم تفکرات ملی گرایانه دارن و هم تفکرات سیاسی شون با شما متفاوته. خودم دیدم. واقعا آدم از صحبت با بعضیا خودشو کوچیک میکنه...... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. | عدالت | 59 | 20,229 |